Het hogere hart en communicaties

Kleur ervan in beweging en expressie

Hallo aan iedereen en hartelijke welkom!

Om maar met de deur in huis te vallen, communiceren met degenen aan de andere kant en de anderen kant is in hoger dimensionaal bewustzijn (Spirituele of Geestelijke werelden), dat is mogelijk, ik kan dat en doe dat ook.
En eigenlijk helpen ze mij om dit eerste stuk te schrijven, voor aan iedereen die dit leest, ik noem ze mijn Hogere Helpers.
Ze zijn ontzettend lief en er zijn veel en nog veel meer.
En het is er echt en als je het niet kent of herinnert of er niet in gelooft of het een beetje kent of af en toe, of heel veel, dat kan allemaal. Het is daar en het is zoveel.
Voor iedereen is het moment beschikbaar.

Velen van ons werken, dragen bij aan deze wereld, de planeet Aarde waarop wij leven, wonen, werken.
Samenzijn, samenleven en samenwerken.
Dit wordt bedoeld, in dit geval, voor het gebeuren dat deze Aarde, de echte naam is Gaia, kan veranderen. En het mooie is, het is al aan het gebeuren, dat kan op allerlei manieren ervaren worden van optimaal of helemaal niet, of iets er tussen in.

Er valt zoveel over te zeggen en vertellen, daar zijn velen die op de Aarde die hiervoor zijn gekomen en ook alweer zijn gegaan, dat hoort er ook bij, ik draag mijn steentje bij en ben nu op deze manier ermee verder gegaan.
Eigenlijk doen wij het allemaal op onze eigen manier, dat is een keuze, want wij hebben namelijk de ‘vrije wil als geschenk gekregen’ van wat ons heeft gemaakt, om het zomaar uit te leggen. Maar alles is een “samen”, een Eén zijn. En dat is een herinnering- en leerding en doeding ook.

Maar dit eerste bericht vanaf mijn kant, zoals ik ben dat ik ben, gaat erover dat je kan communiceren met dat wat er is, je kan het noemen, als aan de andere kant van het leven op de Aarde. Zij zijn daar constant, zij begeleiden ons, helpen ons, beschermen ons en proberen met ons te communiceren, communiceren met ons, om dingen door te geven, van allerlei aard die er nodig zijn.
Wat nodig is dat wij weer inzien, dat is al een redelijk beperkt woord, aanvoelen, onze zo vele zintuigen richten naar dat wat daar is, omdat dat zo belangrijk is voor dit Nu en dit is al aan de gang, is al op zijn weg is. Je kan echt om hulp vragen, ze wachten erop en ze willen zo graag behulpzaam zijn.
Het is ook om dichterbij bij elkaar te komen, met dat van daar en ons hier op de Aarde of andersom met ons hier en zij die daar zijn.

Wanneer jullie soms “iets” horen van bijvoorbeeld:
Iets komt er binnen van, doe dit even niet of wel, of wacht, want het is beter dat ….. dat kan van alles zijn, dat is gegeven bericht of een teken, en in dit geval een voorbeeld, dat er een liefdevol familielid één van onze dierbaren die zijn overleden, degene die nu aan de andere kant zijn, maar ook andere wezen(s), engel(en), beschermengel, onze Schepper, zijn zoon Jezus of anderen die aan het helpen zijn, gidsen, meesters, of Galactisch familielid of een Sterrenwezen, jouw Hogere Zelf en wat ik nog vergeet te noemen.
Ik kan me voorstellen dat er onder jullie zijn die weten en zeggen te geloven en anderen die zeggen van, het zal wel, ik geloof het niet en ik heb er niet naar geluisterd, natuurlijk zijn er halfs/halfs, die geloven in een beetje of net een beetje meer of minder.
En wat ook gebeurd is, ik heb wel iets ‘doorgekregen’, maar het glipte eruit en heb er niet meer aan gedacht. Of geen aandacht aan geschonken. En dan volgt de ervaring.

Een tekening is door mij gemaakt, omdat het Hogere Hart, dit is niet fysiek, zo’n hele belangrijke rol speelt.
Ons Hogere Hart bestuurt de Onvoorwaardelijke Liefde en het lagere Hart bestuurt de menselijke liefde.
Ik probeer aan te geven dit Hogere Hart is een mooie creatie, een Schepper’s creatie, het is beweeglijk, veranderend naar omstandigheden, heeft een soort privé kleur(en), het is jouw eigen keuze, er is een soort structuur, maar wat ook belangrijk is, het is niet zoals ons fysieke hart, zoals veel wat hier op de Aarde wat als ‘vast of met gewicht” wordt ervaren.
Men kan dit hogere hart bedenken als verenigd aan een koord, lijn, mooi gekleurd, licht, zacht. Maar waar in het fysieke? In het thymuskliergebied, tussen fysieke hart en keelgebied (chakra).

Het is om te helpen om dit te laten inzien, te herkennen, misschien om te ondersteunen van wat daar al is, misschien om wakker te laten worden van … oooo, daar is nog meer en niet allemaal zoals hier op de Aarde. De materie op de Aarde is zeer samengevoegd, samengedrukt, het tegengestelde van de Spirituele werelden qua inzicht van materie. En voor degene die het al weten, ook om te helpen, bemoediging en saamhorigheid.
En dit Hogere Hart is een hele belangrijke helper voor de communicatie met degene aan de, om eenvoudige woorden te gebruiken, al wat daar is aan de andere kant, met alle respect.
Hoe? Vanuit jullie eigen originele innerlijk en via jullie Hogere Hart. Ga naar binnen en zoek, vind en bedenk niet alles buiten jullie.
Tot zover dit keer en dank aan ieder die al bijdraagt en wil gaan bijdragen met meer bewustzijn aan al wat ons Samen al is.
Dank jullie wel allemaal.

Geef een reactie