Channelbericht 31/12/2017

CHANNELBERICHT ontvangen op zondagochtend 31 december 2017
van de 4 mooie toegewezen helpende engelenwezens, geschenk van Aartsengel Michael.
Met toestemming noem ik ze de 4 A’s , de namen beginnen met een A.

Om als eerste uitleg te geven over deze 4 mooie engelenwezens, deze werden door Aartsengel Michael voor het eerst aangeboden in een Juli bericht 1996 gechanneld door Ronna Herman.
De uitleg hierbij door Aartsengel Michael, je moet erom vragen, dat heb ik gedaan, zo’n 2 jaar geleden, sinds dat moment zijn ook zij bij mij en helpen bij elk streven, in de woorden van Aarstengel Michael – er is geen grens aan wat zij kunnen doen!
En de enige conditie is, het moet voor het Hoogste Goed zijn voor allen.
Het zijn geliefde Hemelse Strijders daar als geschenk op zijn verzoek.
Er zijn er twee van manlijke energie en twee van vrouwelijke energie.
De eerste actie was om de namen te vragen en om in nader contact te komen en meer en meer met hen in verbintenis te treden en te blijven, om de band te herstellen, lieve lezers ze missen (misten) ons, door het verfijningproces zijn wij als mensen meer toegankelijk geworden en meer ontvankelijk voor de Hogere Communicatie uit de Hogere Rijken met onze geliefden aldaar.
Zoals ieder die berichten leest van spirituele, alternatieve aard zijn er een behoorlijk aantal mensen die “contact” hebben “op hun manier” en het al of niet doorgeven en delen, maar met elkaar zijn wij op het herstellende opgaande spirituele pad beland en er is actie!

Via het naar binnengaan naar het innerlijke is onderstaande door deze 4 engelenwezens doorgegeven, dit is het eerste bericht van dien aard van hen met een bedoeling, dat werd wel duidelijk in de loop van het gebeuren.
Er kwam een sfeer als nog niet tevoren, als, er wordt merkbaar naar mij gekeken in energieën. Ik zeg hallo, liefde en zegeningen. Stilte, maar het voelt groots. En dan wordt ik gewaar, het is er meer dan één, het wordt duidelijker, het zijn engelen en daar kwamen de handen……
Reikend naar mij en dan doe je het ook, energetische aanraking, WOW!
Dan begon de communicatie, wij zijn de 4 engelen, de helpende engelen van Aartsengel Michael en we komen nu dichterbij, meer dan voorheen.
Dan wordt de verbinding sterker en merk je hoe briljant ze zijn als wezens en werkelijk machtig aanvoelen.
Dan krijg ik door, we hebben onze uitstraling moeten verlagen, anders zou het, in dit nu, te overweldigend zijn.
Ik zeg, okay, heel begrijpelijk.
4 A’s: Wij vinden het heel fijn om met jou samen te zijn, en samen te werken, met alle liefde.
Ik: Wederzijds!
4 A’s: Wij zij gekomen op deze dag om te informeren en om te laten merken hoe dichterbij we bij elkaar gekomen zijn en dit zal doorgaan en versterken. De boodschap is mede dat er veel staat te gebeuren.
Wij weten dat je wil vragen, wat is veel?
Inderdaad, geef ik als antwoord.
4 A’s: Wij hebben geen groen licht voor hele specifieke details, de boodschap gaat over het hebben van meer en dichterbij contact, zoals nu.
Telepathisch, taal die kan worden gecommuniceerd met ons in de Hogere Rijken en verschijningen en met de toegestane meer specifieke uitleg.
Anja: jullie zijn van het legioen van Liefde en Licht in de Hogere Rijken?
En er gaan werkelijk gebeurtenissen plaatsvinden met grote merkbare veranderingen?
4 A’s: Ja dit heeft permissie om bevestigd te worden en het is positief!
Met ietwat aanhoudende verwarring, maar het Licht is zo groots geïntegreerd, het Licht, de Lichtwerkers, kunnen het werk doorzetten wat zo nodig is, het zal werkelijk de bedoelingen gaan laten zien.
Anja: Enige richting of aanwijzing?
4 A’s: Golven, stromen van onthullingen, maar meer pragmatisch! (benadrukt)
(Dat woord heb ik later opgezocht) Het betekent: berustend op feiten in hun oorspronkelijke samenhang, algemeen nuttig en leerrijk, algemeen geldend.
Anja: komt over als grote reconstructie.
4 A’s: Grondig, door en door. Hou vol en ga door met het doen van het goede! De meditaties, het innerlijke werk, vormen van saamhorigheid, het hervormen van al wat al mogelijk is, gebeden, mantra’s, delen op welke manier dan ook, het werkt allemaal.
De Aarde en bewoners zijn echt aan het verlichten.
Het “raster” zal worden gescheiden” Denk niet aan drama, het gaat met liefdevolle intenties. Tijd van keuzes, dit zal heel duidelijk worden gemaakt, het is van heel serieuze aard.
De optie is geluiden, klanken, tonen, er kan meer gaan worden gehoord dan voorheen. Het zal meer heropend zijn, open zijn, veel portalen/doorgangen etc. en de Goddelijke betrokken werking.
Het zal/is er en allemaal toegestaan om te gebruiken.
Met andere woorden het komt weer meer nader tot elkaar.
Onze dierbaren, als mensbewoners op Aarde door middel van het meest sociale element, Lucht. De sylphes, maar ook andere de Elementalen, maar ook vele anderen, de uitbreidende optie is beschikbaar, vol verwachting zijn wij hier op onze manier!
Dit heeft van beide kanten grote liefdevolle inzet en begeleiding nodig.
Er zijn een paar voorbeelden te noemen, mogelijk al voorkomend:
Wees niet verrast als een vogel op een manier meer begrijpbaar contact aangaat, of een plant in huis of in de tuin en ook huisdieren.
Als dit allemaal goed blijkt te gaan in harmonie, liefde en balans, acceptatie, verstevigende saamhorigheid, zal er meer uitbreiding komen.
Kijk naar kleine kinderen, de hele jonge, zij zijn in hun zo recente indaling heel dichtbij Hogere dimensies en zullen zich in hun huidige staat ontwikkelen en over het algemeen zich er veel meer bewust van zijn, mogelijk goed vertellend en proberend uit te leggen, te laten zien, op hun manier aan “ouderen” dat er meer dingen op en om de Aarde zijn dan dat de “normale” fysieke ogen kunnen zien.
Het betekent dat de Heilige Geest meer ruimte, ademruimte en mediumkracht beschikbaar heeft om de andere kant van het illusionaire leven te introduceren.
Het is mogelijk dat dit fysieke, mentale, emotionele effecten veroorzaakt.
Een soort afwezigheid anders dan diepe meditatie, willen wij specifiek noemen en dit kan tegengesteld aan gewoonte/gebruik overkomen.
Het bericht is, het zal jullie goed doen! De comfortzone zal voor sommigen van jullie heel snel veranderen. Een andere belangrijke zone die zal veranderen is degenen van constante of teveel aan golven/invloeden van angst.
Het zal worden vervangen, in principe is het dat al, maar Nu zal het meer merkbaar, helder te voorschijn komen en blijven.
Dan hoor ik: dit is het, maar we blijven dit soort berichten doorgeven, dit is nu de aanvang ervan. Tijd en data kunnen we niet geven, het is bedoeld dat jij/jullie leren/waarnemen/horen/aanvoelen wanneer wij daar weer zijn voor deze uitgave van berichten. Voor al het andere zullen wij altijd bij je zijn, we voelen aan dat je het begrijpt.
Anja: ja, dat doe ik.

Lieve groeten en welkom aan iedereen, het is voor iedereen en wij zijn vol vreugde en enthousiasme om door te gaan!

De 4 A’s.

Later ben ik nog een keer teruggegaan in dit gebeuren, dat kan, het is heroproepbaar en heb ik nog begrepen en opgeschreven:

Het element Lucht is de Adem van God.
Dat hebben wij ingeblazen gekregen door God en mede door de Elohim.
Het is 1 van de creatiegeschenken en ook lucht heeft een DNA code.
Lucht heeft al grootst bijgedragen aan de processen van reiniging en heling en met betrekking tot het herkrijgen van harmonie en herschikken.
En naar de wens van Moeder Aarde om dit als rampen zijnde, tot een minimum te beperken.
Lucht is er mede als etherische Lucht, in de kosmos.
Energie die in het geheel van de Schepping ademt in en uit als mensen op de Aarde, maar dan in andere dimensies, allen tegelijk.
In de mens vind dit plaats in de borst(holte) daar leeft de ademhaling, van daaruit naar de bloedcirculatie en van daaruit ontstaat het ritmische.
Wellicht hebben jullie er wel eens over gehoord of gelezen dat als je als mens in een hele stille (geluiddichte) ruimte wordt geplaatst, je het lichaam kan horen.
Als we heel stil blijven staan bij alles wat we zien en in werkelijkheid willen begrijpen/herinneren, dat is naar binnengaan , luisteren naar het innerlijke en leren leven met de ervaring(en) dan zullen we buiten al de Hogere communicatie die er nu op het moment is op aarde, de prachtige en harmonische muzikaliteit van de kosmos gaan horen, ontvangen, de tonen van origine uit het Heelal, maar ook de tonen, klanken uit de andere natuurrijken op de aarde zelf. Musica. Door trillingen, vibraties, frequenties door het Luchtelement, als hoofdelement voor dit.
Wat leeft is heilig door zichzelf en is veel meer en anders, dan dat wij momenteel op fysieke manier waarnemen en meer gevuld met kosmische lucht.

Geplaatst op de website: 5 januari 2018.
ANJA met Liefs en Zegeningen.

Noot: Beeld erbij gemaakt van de indruk van de 4 Engelen.
Misschien vragen jullie je af, waarom hebben ze vleugels?
Dit zijn de kosmische vleugels van Liefde welke worden voortbewogen door kosmische Lucht welke vol liefde beweging brengen om dichter bij elkaar te komen.

Noot 2: Het genoemde bericht van Aartsengel Michael staat in het Nederlands in het boek
“Op vleugels van Licht” van Uitgeverij OSIRIS. Laatste bericht in het boek.

Geef een reactie