Toelichting bij BLOG Foto’s

Toelichting bij BLOG Foto’s

 

De foto’s zijn een support als één van de bases wat spreekt er tot ons.

Wat is verbonden met de Hogere Communicatie.

 

Er is daar een hele realiteit in onze atmosfeer met veel meer aanwezigheden dan dat wij als mens zijnde op de Aarde kunnen bedenken. Gelukkig is er al wel over geschreven en gepubliceerd.

Van daaruit kunnen we en vooral met ons groeiende bewustzijn steeds meer en meer de basis vormen voor het waarnemen ervan.

 

Al enige jaren maak ik foto’s van LUCHT, onze luchten en wolken en zonsondergangen en zonsopkomsten, kleurverschijningen  op de Aarde.

Niet zonder reden, het is een communicatie.

 

De clou is dat mensen met vergetelheid te maken hebben, zijnde  op de Aarde en veel even niet meer weten. Maar ook daar is verandering in aan het komen. Ik hoop hiermee bij te dragen van wat ik weet en begrijp en waarneem en doorkrijg, voor de ontwikkeling hiervan voor velen.

 

In dat wat zich daar laat zien voor onze fysieke ogen zijn eigenlijk momentopnames, de één na de andere, als de beelden van een films die in een projector kunnen worden afgespeeld. Wat het daar doet verschijnen, veroorzaken en leeft, daar in deze Hogere werelden, daarvan is de beweeglijkheid veel sterker dan hier.

Deze Hogere werelden daar zijn gecompliceerd van opbouw en samenstelling en werkzaamheid, mede in relatie tot de Aarde, om eenvoudig in een paar woorden en zinnen uit te leggen.

Ook in dit voor ons nog “onzichtbare” zijn er niveaus.

Het is een citaat maar het helpt om het uit te leggen:

“Wil men het Goddelijke kennen dan heeft men eindeloos geduld nodig, omdat het Goddelijke alles omvat”!

 

Wij zien de Zon en de Maan, Zon- en Maansverduisteringen, sterren en soms planeten en wolken en soms de Regenboog, het Noorderlicht e.d., flitsen van de donder, regen, sneeuw, hagel komt er uit vallen, het kan flink waaien van een zacht briesje tot een enorme tyfoon, maar ook het blauwe Gewelf van de Hemel, de dagen en de  nachten.

Het is niet zo maar daar, er zijn wezens in en mee verbonden, ze wonen er als het ware. Wat wij zien is een expressie van leven daar en er hoort communicatie bij, ook voor ons op de Aarde.

Ik zou dit Lichttaal kunnen noemen, maar dat is nog anders en anders met deze fysieke verschijnselen verbonden.

Maar het is Kosmische Taal. Mooi hé, nu nog leren spreken en begrijpen.

 

Eigenlijk hebben we een hele kleurrijke Aarde en ook in de atmosfeer, niet overal met dezelfde kwantiteit en uitdrukkingsvermogen.

Maar het is er wel. Ik zou het kunnen uitleggen als een reflectie vanuit de kosmos en op een manier is het dat, maar fysiek gemaakt, geworden. Dat betekent zoals al vermeld minder beweeglijkheid, dat vooral en minder kleurrijk ook en ander Licht, Lichtwerking. Wij op Aarde zijn hier tamelijk laag qua dimensies, daar is al meer over uitgelegd (internet etc.) en dat het mede te maken heeft met frequenties en resonanties en de daarbij behorende interacties.

 

Met een extra uitleg over wolken, de Sylphen, Engelen en Hogere wezens deze vormen daarmee –figuren, symbolen en signalen.

De formatie(s) vormen boodschappen van allerlei aard en voor allerlei bestemmingen.

Dit zal blijven toenemen, deze “TAAL” (boodschappen) en nog meer toenemen en ook de manier waarop het kan worden uitgedrukt.

Het is tevens een vorm van hulp voor het openen, ontcijferen en activeren van codes.

 

Het zal ook de verschijningskracht van de Sterrenschepen (Ufo’s) doen laten toenemen door het groeiende uitdrukkingsvermogen van de Dienaren van de Hogere Werelden, die steeds beter en dichter met de Aarde verbonden geraken. (verticaal met horizontaal)

De materie van energetische Lichtaard kan stoffelijke etherische vormen aannemen. De trillingen kunnen worden aangepast om zichtbaar te worden voor het gebeuren op de Aarde.

Gezien het aantal foto’s wat al op internet (o.a.) is verschenen van waarnemingen dat wolken het bovenaardse verhullen, bemantelen, er zijn, waren  repetities nodig voor het vervolg.

 

Als eerste van mijn voorbeelden, een mooi kleurvoorbeeld van een serie geplaatst van een zonsondergang, als ik advies mag geven, kijk naar de schakeringen van een taupe tint dan komt er een soort meer kosmisch vuur door, wat meer naar oranje, geel en donkere roodtinten, aardetinten gaat.

Dit zie wij vanaf hier en anderen zeker niet op deze manier iedere dag.

Volgens mijn interpretatie was hier een bepaald gebeuren van de verlopen dag mee verbonden met interacties tussen kosmos en aarde.

 

En ik heb een tweede serie samengesteld, om aan te duiden.  Er is ietwat verschil volgens onze jaartelling, van degenen met al dat gouden licht erin en de reflectie in de wolken en atmosfeer (2006) en die andere drie zijn van Januari en Februari 2008.

Een andere zonsondergang met heel andere kleuren en eentje ( de derde) met Nieuwe Maan erbij.

Mijn advies blijft, kijk ernaar ! Laat het op jullie inwerken. Het heeft wat te vertellen, zelfs na 10 jaar.

Geef een reactie