Een glimp van de Nieuwe Dageraad

 

Channelbericht van Zondagochtend, 24 Juni 2018.

Op deze Zondag was er contact met de Hogere Rijken en met onze Hogere Helpers. Wederom, zoals al reeds vele malen voorheen.

Het begon met het altijd begeleidende team. Over en weer.

 

Vanaf onze kant (ik en mijn partner) er waren opeens zoveel vragen van, natuurlijk waren er deze eerder, maar ze waren er zo prominent, zo specifiek op deze dag, weer…..

 

  • Waarom hebben wij als mensheid dit allemaal gedaan?
  • Hoe zijn we ooit zover gekomen?
  • En we zijn boodschappers voor het Hogere en wat doet het?
  • En over de vergetelheid en geheugen?
  • En daar gingen we weer naar de Aarde….
  • En NU veranderingen ten goede …..

 

Er werd door ons aangegeven dat we zo moe zijn van al wat tegenwerkt en dat we dat niet meer willen.

Team zei: we zien dat, jullie hebben de uitstraling voor dit, wat jullie aangeven en met velen!

 

Wij: dat voelt goed. Er wordt door ons aangepast aan al die nodige veranderingen.

 

En terwijl dit over en weer channel communicatie aan de gang was, werden we gewaar dat er een “iemand” (een wezen) erbij inkwam.

Het voelde prachtig aan, er kwam werkelijk iets prachtigs erbij.

Een Goddelijkheid, de Moeder God van dit (Sub) Universum.

Ze introduceerde zichzelf. Dat voelt zo relaxed en vol liefde en saamhorigheid.

 

Moeder God: Sta Mij toe met jullie te communiceren ?

 

Wij; Natuurlijk, Liefde en Zegeningen. Lieve Moeder God, wij documenteren en eventueel om te delen als dat wordt aangegeven.

 

Moeder God: Daar ben Ik Mij van bewust.

Maar Geliefden, het zijn nog steeds turbulente “tijden”, het bewegen van het Hier in het Nu.
Het heeft te maken met de Nieuwe Dageraad.
Op een manier gaat dit doorheen een nieuw soort van hernieuwing, laten we zeggen doorgang, maar het is een heel speciaal spoor, een tracé, omdat het gecreëerd is voor deze Aardse Goddelijke Gebeurtenis.
Ja, het is klaar!

Wij: lach op ons gezicht, maar…

Moeder God: Inderdaad, ….pauze…. dan komt, het is allemaal getest, met sterrenschepen, verkenners en er is veel gevestigd en gemanifesteerd, maar …….er is een grotere beweging bij betrokken, de parel Aarde is niet gewoon een hele kleine planeet, er zijn andere rijken bij betrokken en ook AL wat betrokken is met de Elementen waar jullie als mensen van zijn gemaakt, de Sterren, de Galaxy en al de posities en bewegingen en al de Goddelijke betrokken wezens van het AL.

Als jullie deze enorme beweging van transformaties zouden kunnen zien vanaf deze kant en in de staat waarin het Nu is, zouden jullie het onmiddellijk begrijpen, dat is één antwoord op jullie vragen.

Met andere woorden, er is best een hele gecompliceerde werveling, gedraai etc. van al de Liefde waar het van is gemaakt, maar ook van het Al dat kwam in bestaan “zijn” van het duistere, dichtheid, dualiteit, schaduwland en al de oorzaken en gevolgen.

Zoals jullie weten en best veel anderen ook, heeft het effecten van een turbulente natuur.

En nu over een andere kant van dit Goddelijke Aarde Gebeuren, er zijn nog steeds, wat werd genoemd “gevallen engelen” en ook wat door hen is gecreëerd. Wat ervan is op de Aarde, maar ook wat in het (sub) Universum en ook daar zijn consequenties van.

Het Commando van Ashtar is er niet zomaar, het heeft grootse taken en soms zijn er verontrustende kwesties in dit deel ook.
Misschien herinneren jullie het……het kunnen flitsten zijn, vele van jullie waren op Sterrenschepen, Lichtschepen en dienden onder dit Commando.
Onder de vleugels van de geliefde Sananda.
Sommige kwamen via andere reis mogelijkheden naar de Aarde vanaf ver weg gelegen Galaxies en van verder dan jullie voorstellingen.

Dan nu over deze “mix” van ….om het met Aardse woorden uit te drukken.
In de Hogere Dimensies is dit een kwestie die daar anders uitpakt, maar op planeet aarde zijn er andere voorwaarden en invloeden.

Op onze manier zijn wij ook van slag wij nemen op dit hogere niveau dit spektakel waar op de Aarde, want het is spectaculair en het is een nieuwe scene in de Evolutie. En Al de betrokkenen zijn wezens van het Leven, vanuit de Ene Bron.
Ik ben Mij ervan bewust en natuurlijk anderen hier ook, dat met jullie toenemende bewustzijn, dat dit soort gedachten ontstaan van afvragen hoe en wat e.d. Een antwoord hierop is, wij hebben dit verwacht, voorzien en ook de soort energieën die dit creëert en creëerde, dit is weer aan andere toevoeging aan het hele gebeuren.

Wij: Gecompliceerd!

Moeder God: Het antwoord daarop is, wij weten dat jullie zeer zeker zouden zeggen, het is een feit.

Wij: Feiten.

Moeder God: Wat wij hier doen en met velen, het gaat niet over details van aantallen.
Wij hebben het overzicht en de toestemmingen de vanuit Onze Harten, innerlijke liefdevolle dienstverlening, om iedereen, ieder wezen op de Aarde te helpen en bij te staan en wat daarmee ook aanhoudend gebeurt dat we steeds dichterbij elkaar komen, door deze zo liefdevolle gevulde gebeurtenis in al het zijn van zo spectaculair.

Wij: Lieve Moeder God, U legt dit heel begrijpelijk uit.

Moeder God: Om door te gaan over het “zich afvragen”. Wat wij ook eigenlijk aan het integreren zijn, voor ook al een “tijdje”, is de invloed van één van de energieën, want er zijn er velen, om te helpen met dit toenemende bewustzijn en al de vragen die erbij betrokken zijn, om jullie te helpen realiseren en begrijpen, dat is gedaan, wij en jullie zijn en staan Nu op een keerpunt en ook bedoeld om jullie te helpen om te realiseren om te vergeven, vergeten en de verantwoording te nemen voor een groeiende éénmaking en laat dit nooit weer gebeuren.

Wij: In de realiteit waarin wij leven en er zijn vele andere realiteiten, begrijpen wij en in groeiende mate, het is aan het gebeuren, helaas op diverse niveaus, maar het is aan het gebeuren, sommige wat sneller dan anderen, wij vinden het fijn om te zeggen als een groeiende realisatie van verantwoordelijkheid en meer vriendelijk en liefdevol gedrag en goddank ook via de media, internet heeft op deze manier zeker liefdevolle bijdragen en al die daarmee omgaan en betrokken zijn en toegankelijk voor allerlei soorten bewoners van de Aarde, met alle respect.
Wij zien dit als een “ertussenin fase”, een soort opstap naar telepathie en dergelijke manieren van communicatie.

Moeder God: Dank jullie wel voor deze conversatie om uit te leggen. Het is een bijdrage voor mijn volgende uitleg.

Wat er mede bij betrokken is, is reflectie, refractie en echoën op enorme schaal, al invloeden van en voor deze zo speciale kosmische gebeurtenis.
Het is niet zomaar gedaan met een knip van de vingers.
Wat ik niet bedoel uit te drukken hiermee, dat het niet gedaan kan worden met een knip van de vingers.
Ik weet dat jullie wakker genoeg zijn om 1 en 1 bij elkaar op te tellen, zoals jullie dat noemen, van al de betrokken feiten en kwesties, dat deze laatstgenoemde knip van de vingers super dramatisch zou kunnen zijn en niet bedoeld.
Maar ik ben er zeker van dat jullie feiten en kwesties, kosmisch en aards, blijven optellen, maar tegelijkertijd realiserend, waarom deze nieuwe dageraad zo speciaal is, eigenlijk Goddelijk kostbaar.
En dat Allen over de drempel gaan stappen van de hogere vierde Dimensie naar de Vijfde Dimensie en met alles wat bedoeld is om dit ook te doen. Voor jullie begrijpen, ik spreek nu over “afmeting” (formaat) en dit heeft zogezegd een staart, een naspoor, nog eens als jullie het overzicht zouden kunnen hebben, wellicht proberen te verbeelden, als dat van Ons, zouden jullie ook dit begrijpen.
En dat is alweer een andere kwestie……
En ook om uit de warboel en trammelant te houden en het onder controle te houden en met de Samenwerking van degenen op de Aarde om verkeerd gekwalificeerde energie terug te brengen naar neutrale lichtsubstantie en wij doen “zoiets” in de Hogere Rijken ook.

En dat zal de eerste glimp van de Nieuwe Dageraad gaan laten zien en de drempel onthullen en jullie “ogen” openen, er wordt bedoeld de “ogen” waarmee jullie kunnen zien jullie “Familie” en de schepen en lichtsteden en veel meer en in toenemende mate, omdat dat werkelijk bedoeld is vanuit het Hart van de Éénheid dat het zal gebeuren.

En wij moeten jullie ook voor dit voorbereiden en om de zovele kwesties en vragen op te lossen en om jullie aan te bieden via deze zo liefdevolle energieën om te integreren en wisselwerken met Vertrouwen om hiermee te verankeren en de ankers op te trekken vanuit de lagere dimensionale werkelijkheden.

Ik omring jullie met zoveel Liefde en begeleiding en vertrouwen en het is veel, verder dan dat jullie kunnen aanvoelen, maar het maakt dit aanvoelen en waarnemen aan het gedijen.

Stel jullie op jullie allerbeste manier de glimp van de Nieuwe Dageraad voor, het blijft er niet bij een enkele en precies zoals jullie Nu zijn!

Ik ben ook heel dicht bij jullie, zoals Aartsengel Michael het vaak heeft gezegd, slechts een gedachte verwijderd en met het grote aantal van Ons hier ook in groeiende mate.

Wij: Heel hartelijk dank U wel, Liefde en Zegeningen met toenemende dankbaarheid en vertrouwen!

Moeder God: Liefsten, maak er wat moois van om te delen !

 

Info: er zijn ter illustratie twee foto’s bijgevoegd die zijn gemaakt op deze zondagochtend voor de channeling.

Geef een reactie