Verenigen, Volhouden, Vertolken

Channeling ontvangen van Ashtar op de zondagochtend van Volle Maan Zondag 26 augustus 2018.

 

 

 

 

Zo betrokken bij dit Volle Maan gebeuren met behoorlijke invloeden, mediteerden wij deze ochtend om meer van onze Genoeg is Genoeg te beëindigen, gebruik makend van de krachten van deze Volle Maan voor de hoogste uitkomst voor ons allen. Zogezegd de Zon in de ogen kijkend en de warmte, het Licht, de Liefde aanvoelend en opnemend.

Om het te beschrijven, we voelden de aanwezigheid van een machtig mooi wezen aantreden, het was Ashtar, in zijn magische verschijning als Oppergezagvoerder van de Hemels Vloten voor dit Universum, in een tenue van witte opaal kleur, fluctuerend, stralend en met zijn  tijdloze spiritueel volwassen gezicht, lange gestalte, witblond haar en ogen als van edelsteen.

Begroetingen ! Welkom geliefde Ashtar. Gegroet daar, geliefden op de Aarde!

Ik ben op een schip, wij zijn op een schip, op een kleinere meer recente versie, ontworpen en gemaakt voor de landingen op de Aarde en ook voor doorkruisingen voor verkennen en activiteiten met betrekking tot het Aardegebied. Dit is al in gang.

-“Een glimlach”-

Groengoudkoper van kleur, goud voor de Nieuwe Gouden Periode en zoals de Zon koperkleurig kan zijn en koper groen kan worden op Aarde. Er zijn er duizenden van gemaakt.
Ashtar spreekt over benamingen van deze ruimteschepen die te maken hebben met de mythologie van de Aarde, alle mythologie van de Aarde, de namen eindigen op ix.

Ashtar vervolgt: Velen van het Ashtar Commando zijn aanwezig in de bij de Aarde betrokken “ruimte”, het bestaan van de Aarde en inderdaad dit is een belangrijke Volle Maan na al de verduisteringen.
Deze verduisteringen maakten de openingen, portalen, sterrenpoorten, kristallen en modulators meer helder en ze werden bekrachtigd en kregen energie om te handhaven, hierbij werd gebruik gemaakt via het systeem via het Zonnestelsel en de werking van wat jullie noemen de astronomie.

Velen op Aarde hebben op deze Volle Maan Zondag channelcontact met ons uit de Hogere Dimensies. Er zullen veel berichten zijn en voor een deel zal dit worden doorgegeven op de mogelijke manieren, maar ook een groot aantal zal (nog) niet worden verspreid.
Maar velen zullen worden gechanneld zoals jullie en ook met mij, dat kan worden gedaan in Multi-dimensionaliteit.

Het is belangrijk om het vertrouwen in de Gever te behouden en al degenen, betrokkenen die hier zijn in de Hogere Dimensies. Stem op ons af, verticaal naar het Hoogste en de kern van Gaia.
Het zal niet falen !

Pauze.

Ashtar vervolgt: Voor ons is het op een manier, in jullie woorden, overweldigend voor ons.
Zoals op de Aarde, zo ook in dit deel van het Universum.
Natuurlijk kunnen we ermee omgaan, anders als daar op Aarde, maar toch imponerend door het doen van jullie, jullie spirits en het doen op de Aarde.
Met andere woorden, wij kunnen ook meer doen door dit!

Voorbereidingen gaan meer gemakkelijk, afstanden veranderen, sluiers zijn eenvoudiger op te lossen of opzij te schuiven, telepathische uitbreidingen. Er is zo veel “onzichtbaar” beschikbaar voor jullie (bedoeld wordt de fysieke ogen) en inderdaad met hogere zintuigen kan het worden waargenomen, maar er is nog een bepaalde controle, het is nodig, nog steeds.
Vanuit de meest donkere hoeken en gaatjes kan het ergste van onzinnigheid en waanzin komen.
Maar wij zijn voorbereid en zoals gezegd, mede dankzij jullie en ook met gemak en gratie.
Jullie kennen deze uitspraak vast wel, als duivels uit een doosje.
Maar ik, Ashtar verzeker jullie, er is heel erg weinig macht, er zijn heel weinig mogelijkheden
overgebleven voor diegenen. Er is een allemachtige gemeente  van Lichtstrijders, Lichtwerkers, Sterrenzaden en niet gewelddadige kinderen/mensen op de Aarde en velen in nauw contact met velen van ons, die in de Hogere Rijken dit Goddelijke Plan mede dienen, in wat we nu al geworden zijn in ons samen zijn.

Wij weten dat velen van jullie de vraag hebben; ”Waarom heeft het meest Hoge dit wat op de Aarde is gebeurd toegestaan?”.

Om er voor altijd mee gedaan te zijn. En het betekende heel veel consequenties van de dualiteit en gevolgen van polariteit voor de “mensen” op de Aarde en de Aarde zelf en de andere rijken, in deze recente creatie van het Allerhoogste, met veel cocreatie van Hoge Wezens.
Maar allen van jullie die ervoor kozen om mens te zijn, met missies, gekozen missies, die zoveel hebben meegemaakt en opgedaan gedurende vele levens op de Aarde, het zilveren koord heeft jullie altijd vastgehouden, hoe dun dit ook geweest mag zijn, kan zijn. Verankerd aan de vonk in jullie harten. Wat veel als DAARBOVEN wordt aangeduid, is heel dichtbij!
Veel is er als kleine en grotere geschenken aan jullie toebedeeld daar in de laagste dimensionale regionen en zie wat er van gekomen is!
Want dat is een feit. Wij weten en begrijpen dat het voor jullie, geliefden, op de Aarde, in jullie Aarde voertuigen en al wat dat inhoudt, dit heel moeilijk te begrijpen kan zijn, te accepteren, realiseren en om er mee te leven met groeiend bewustzijn.
Jullie weten er alles van!

Wat er ook bij betrokken is dat de allerlaagste dimensies niet zo heel slecht of onvriendelijk zijn.
Denk aan het oorspronkelijke ontwerp, het is er allemaal deel van.
In feite zijn jullie, al degenen die nu op Aarde zijn en ook degenen die er geweest zijn,
de bodem van de Schepping gaan zien en aan het zien en ervaren, van de Aardse creatie, als boodschappers voor het Allerhoogste en het Hogere van het leven op Aarde.
Op deze manier is en wordt het bedoeld tot het punt, waar de mensheid op heeft te leven en had te leven. Dat is het buitenste ofwel de oppervlakte van de Aarde.
Naar het binnenste van de Aarde, de kern daar gaat dimensionaliteit weer omhoog.
Er is hoge diversiteit en verwikkelingen van dit (sub)universum en er komen wezens voor van een onwillige natuur. Diverse is daar al over bekend gemaakt.
Op een manier kan er worden gezegd, degenen die voorkeur hebben voor een onaangename kant van het leven en niet enkel op de Aarde.
Want wat er is op de Aarde is er ook in het hogere van dit (sub)universum.
Dat is o.a. waarom het commando er is en ik Ashtar daar Oppergezagvoerder ben geworden.
Wij, hier in het voor jullie onzichtbare hogere van het leven, zijn ook  aan de “beterende” hand, maar net als op Aarde zijn er nog donkere hoekjes en wat daaruit kan komen.

Velen hebben de vraag gesteld, zijn dit allemaal schepselen van God?
Ja, het komt allemaal primair uit de Ene bron. Waarom zeg ik primair, omdat het uitbreidde en uitbreidde ook naar dit deel van de Schepping. Men kan zeggen er gebeurden “mixen”, zoals hier op Aarde, met als voorbeeld, de ezel en het paard. Muilezel. En dit op verschillende niveaus en afsplitsingen doorheen dit deel van het Universum.
Het is niet enkel de mensheid die werd gecreëerd als wezens verder dan mineralen, planten en dieren. Het hoogste was en is nog steeds zich zeer bewust van dit.

Met alle Liefde en Macht werd gecreëerd en nog steeds doorgaande naar De Oplossing voor dit vanuit de Donkere Zijde komende verschijningen.
In jullie woorden en ervaringen van tijd, kan men zeggen, het nam een POOSJE in beslag.
Maar dit POOSJE heeft een Lichtend, Helder en Machtig venster geopend en dat is wat jullie aan het ervaren zijn. Het POOSJE is een venster, voor jullie begrippen, het zal niet meer sluiten.

Ik, Ashtar vraag jullie vriendelijk, ik doe een oproep op jullie bewustwording en relativering –en begin bij jezelf- en kijk dan om jullie heen zo ver als jullie kunnen en dan zo ver in oude tijden als jullie kunnen, alstublieft denk eraan, begin in jullie innerlijk.

Sluit de ogen reik jullie hand, handen uit naar degenen in de Hogere Rijken, naar de anderen die daarzijn vanaf de Aarde, naar daar waar jullie meermet elkaar verbonden zijn, meer gebaseerd op non-fragment en voel en gebruik de macht van het Multidimensionale Samenzijn.
Ik verzeker jullie dat het zal werken en bijdragen. Dit kan ook worden gedaan en ook met ons !
Dit is ook een manier om het meer samen te brengen.

Wij begrijpen dat jullie op Aarde (nog) niet iedereen elkaar de hand reikt.
Maar in gedachten kunnen jullie dit wel. Jullie kunnen woorden vanuit innerlijk gebruiken.

Bij voorbeeld:

“Ik kies ervoor om vrede te zien in deze situatie, gebeurtenis, ontmoeting. Ik zou jouw, jullie graag als vriend zien en elkaar de hand schudden. Ik wil in geen conflict zijn, enkel in vrede, wij komen vanuit Één Bron”.

Blijf toepassen, oefenen! Blijf in liefdevolle gedachten vanuit het hart!

Alle liefdevolle gedachten, daden, handelingen worden verzameld. Er is een plek voor dit en er wordt naar gekeken, het wordt behandeld. Voor de gedachten, daden en handelingen van de warboel ook. Het Universum behandelt dit en nu met dit “open venster” .
Het betekent dat het minder van “tijd” in beslag neemt om het bewind erover te voeren.
Ontelbaren zijn erbij betrokken. Voel dit open venster aan werkend als ademhaling maar meer bekrachtigd met het lieve en het goede en goed bedoelde communicatie.
Laat het achterste zien van de tong wat daar is om uit te spreken, het oprechte gesproken woord vanuit jullie ware harten. Wat zullen jullie nog meer gaan stralen!
Zoals eerder gezegd jullie zijn er voor de veranderingen!
En wij zijn zoveel meer dichterbij om jullie te helpen op de zovele manieren die beschikbaar zijn.
Hou het in gedachten! Plaats het in jullie voeten op de Aarde, ze zijn ervoor vanuit de Hemel.
Met iedere stap dragen jullie bij aan het aarden van de Nieuwe Aarde, laat Haar weer stralen als voorheen!

Saluut!

Ashtar, met een aanraking van liefde voor iedereen van Lady Pallas Athena.

Voor website uitgewerkt door Anja.

Geef een reactie