Vertegenwoordig het GOEDE

 

Channeling ontvangen van Ashtar op zondagochtend 23 september 2018

Het begon als eerste met een channel meditatie met ons team.
Als een soort voorbereiding, voordat Ashtar zijn intrede deed, spraken we over wat het is al we slapen of een diepgaande meditatie doen, hoe anders afstanden zijn tussen wezens, mensen en onze familie in Hogere Rijken. In die toestanden is alles veel dichter bij elkaar, dan wordt er door hun een andere benaming gegeven bij de uitleg over afstanden.
Team spreekt over ‘bruggen’ van energie, over een continue, een continuüm. En dit wordt niet uitgedrukt in afmetingen e.d.
Er zijn passages met diversiteit, toegangen, doorgangen, zo iets als bergpassen, maar ook perrons en platformen, kanalen, hallen, soort gangen en wat wij pleinen noemen en alles is beweeglijk.

Ashtar komt erbij, met zijn mooie liefdevolle aanwezigheid. Begroetingen!

Ashtar: Om waar jullie het over hadden mee door te gaan en met uitdrukkingen zoals gekend op de Aarde, over ons ‘landschap’.
“Matter” (Engels) , materie, stof, inhoud, hoeveelheid, belang, reden, is erbij betrokken maar op Hogerdimensionaal niveau wordt het niet zo genoemd. Basisuitdrukkingsenergie. Het is een beetje als simsalabim, maar niet voor alles, voor sommige belangen/zaken/zoals het nodig is, is er constantheid, getrouwheid, doelbewustheid en doelgerichtheid.

Voorbeelden zijn de vaste sterren, het zonnestelsel, de elementen waar de aarde en de betrokken rijken van zijn gemaakt.
Al wat is samengesteld voor de duur van de Aarde, maar ook van het Universum, de afdeling van het Universum waar deze planeet zich in bevindt. Dat is natuurlijk en waarachtig, realiteit en zekerheid.

Basisuitdrukkingsenergie heeft veel chemische/scheikundige elementen, ‘anders’ dan water, lucht, aarde, warmte/vuur.
Wat wel hetzelfde is, op een manier, is het etherische.
De ether, de fijnste oerstof, de hemelruimte is ermee gevuld, het Hogere leeft erin, het is ijl, l i c h t, er is tussenruimte.

Ik ga jullie al de benamingen niet verklaren. Dat is Aards en doet er eigenlijk niet toe.
Hier wordt het uitgedrukt in lichttaal, verbonden met alchemie, geometrie en
een zekere logistiek van nummers, de meest hoge vorm van dit al en er zijn geheiligde delen.

Ieder kind van God weet hierover in Hogere Dimensionale niveaus en volgens de toegankelijke niveaus.
Gevat in strikte regels en wetten om het met deze woorden uit te leggen.

Eigenlijk is het meer als discipline, wetende hoe het wordt toegestaan om ermee te dienen.
Natuurlijk zijn er experimentele verblijven in de Hogere Rijken voor ontwikkelingen, innovatie, niet om nu uit te leggen.

Ik ben hier ook om te spreken over dat er hier in de Hogere Rijken ook een routekaart is, als jullie mappen. En het is niet zoals het aan jullie wordt getoond via de beelden genomen door apparaten op de Aarde met Aards materiaal, gedaan met fysieke ogen en aangelegenheden.
Op een manier is dit een levenloze manier om het jullie te tonen op Aarde.
Maar onder jullie zijn er degenen die beter weten of beter om te zeggen dat ze weten dat het anders is, die herinneringen hieraan hebben.
Door sommige is het ook voor jullie weggehouden, om jullie te houden als wat gebruikt wordt met de term “dummy’s”. Dit is met opzet gedaan.

Wij hebben toegekeken en het in de gaten gehouden, notities gemaakt en het bleek nodig bij bepaalde omstandigheden in te grijpen.
Daar is al eerder over gecommuniceerd in andere berichten.

Maar er is wel degelijk een aanwijzingensysteem voor de Galactische landschappen.

Zoals dit getijde van 2018 zijn klikken en tikken maakt, als de raderen van een klok, heeft dit naar voren gebracht, grote veranderingen. En ze zijn nog niet allemaal verschenen, in werking.
Om het met eenvoudige woorden uit te leggen, er is een betekenis en belang en een route mee gemoeid en het heeft met ALLES te maken.
Voor een groot deel voor dit universum in al zijn afdelingen, tevens zijn er deels  overigen van de Schepping erbij betrokken.

AL het leven is kostbaar en hoogst geliefd door de Opperste Schepper.

En zoals velen van jullie weten en begrijpen is er nooit verspilling.

Eeuwigheid heeft te maken met recycling. Jullie hebben je dit herinnerd op de Aarde en passen het nu toe  en steeds meer en meer, want dat is hoe de situatie is voor het moment en als basis in deze periode van de tijdrekening is het fundamenteel. Wij houden ook hier toezicht op.
En inderdaad waar nodig bieden wij onze helpende handen.
En ook bij andere ongewenste kwesties. Naar meditaties, gebeden, vragen en uitingen van nood wordt geluisterd!

Daar zijn hier divisies voor, taken aangenomen door jullie familie, als Hogere Wezens, Galactische Wezens en sommigen van jullie dierbaren die ook mens geweest zijn op aarde. In feite zijn er vele ‘diensten’ overeenkomstig de vele, grote variëteiten.
Velen zijn er betrokken bij “project Aarde”, meer dan jullie je kunnen voorstellen, tot aan het aller Hoogste.

Het universum zoals het kan zijn in vorm van communicatie ontvangt continue jullie doen en laten, gedachten, gesproken woorden en zoals al gezegd meditaties, gebeden, vragen en uitingen, alles.

Ik maak jullie nogmaals attent op het boemerang effect.

Maar de stem van de mensheid is groeiende naar eenheid voor het hoogste goed, het is ook heel duidelijk geworden en dat breidt zich nog steeds uit dat er voor bepaalde kwesties gebeurd op de Aarde en de mensheid er geen herhaalbedoeling meer gewenst is.

Voor de mens als individuele persoon maar ook voor de wereld als geheel. Zoals ondergangen, waterrampen, verschrikkelijke oorlogen, misbruiken, onzinnig gedrag, buitengewone reacties van de planeet o.a.
Het belandde in een duistere cyclus. En Nu zijn er de acties vanuit jullie levens op Aarde om uit deze gecreëerde cyclus en bijbehorende systemen te geraken. De beslissingen zijn gemaakt en met groeiende grootschaligheid op Aarde en support vanuit het Hogere, het Hoogste.
Alhoewel in wezen dit allemaal bij elkaar behoort.

Als uitleg met een voorbeeld, denk aan een patroon om een trui, een sweater te maken, daar zijn attributen, aantallen steken, afmetingen en materiaal in kleuren en kwaliteit voor nodig.

Clausules vanuit de Hoogste Orde zijn hiervoor en hierdoor aangepast met betrekking tot creatie voor het leven, dat betekent dat er het e.e.a. niet meer kan worden ingezet of hergebruikt.
En dit heeft mede te doen met deze 2018 jaarroute van de Aarde.
Wat de klikken van de Grote Zonklok en de andere Zonklokken met het uitstralen van dit Licht en wat de tikken op het firmament teweegbrengen.
Een Goddelijke gecontroleerde  constellatie voor het Evolutionaire Plan van Planeet Aarde.
Goddelijke op grote schaal.
L i c h t, H e l d e r, Z u i v e r via filtratie en al voor een lange tijdrekening naar de Aarde.
Clausules, Redenen, Effecten worden gebracht naar jullie, zijn al aangekomen. REIK, NEEM HET!

Het is er voor het grotere algemeen en het individuele als unieke Godskinderen. En het is HIER bij ons ook, de hogere rijken en hiërarchieën, divisies en onze verblijfplaatsen.

WIJ WILLEN JULLIE ZO GRAAG HELPEN! VRAAG alstublieft !

Om samen dit zien te gebeuren en verder mee te maken.

Stap uit jullie lagere dimensionale garderobe, verlos dit en kijk naar de ‘lichtere’ garderobe die jullie kunnen dragen voor en in de Hogere bestaansvormen. Het is er voor jullie, denk aan winkelen via jullie verbeelding als dat kan/mag helpen! (Glimlacht)

Zeg tegen jullie naasten wat jullie vandaag gaan doen:
“Ik ga vandaag winkelen voor een 5D garderobe”.
De garderobe bedoeld voor iedereen wat in 5D beschikbaar is.

Geliefden, op een manier is het ongekend, maar ook niet.
Neem in via jullie hartcentrum wat zojuist is doorgegeven, luister en denk erover na en overweeg. Erken dat het het GOEDE vertegenwoordigt.
Jullie innerlijke blik zal jullie laten zien en weten hoe het schijnt in zijn puurheid en voel eerlijke kracht terugkeren via jullie harten!
En voel het doordringen naar de andere delen van jullie lichaam in zijn geheel. Het houdt ervan zich uit te drukken en het zal vertegenwoordigen al dat GOEDE. Deel het wanneer jullie met goede wil ertoe in staat zijn, zelfs een goede gedachten zal al helpen. Het zijn kostbaarheden geliefden!

En wij weten dat jullie dit graag weten en horen: Het is Gratis!
Geen belastingheffingen en dergelijke geldplukregelingen.

Het komt vanuit een Grote Liefde. Degene van de Eeuwigheid.

Saluut!

Gebruik mijn stersymbool, jullie weten het te vinden, een aanraking via gedachten zal helpen! De ether draagt bij aan al de wonderen!

 

 

Voor website uitgewerkt door Anja.

Geef een reactie