INLEVEN

Bericht van Dinsdag 23 oktober 2018.

 

Begroetingen vanuit onze harten.

Ashtar: Zijn jullie er klaar voor?
WIJ: Ja hoor Ashtar, dat zijn we.

Ashtar; De titel zal zijn “Inleven”.

Met al deze aan de gang zijnde veranderingen op  verschillende niveaus, eigenlijk ontelbare niveaus van bestaan, omdat jullie er allemaal bij betrokken zijn, heeft het grote indruk van de indrukken.
Indrukken zoals het pats boem in de rondte en ondersteboven en van boven naar beneden etc.
Voor ons is het makkelijk om te zeggen, laat het gewoon gebeuren, of verbeeldt het of ga eens kijken, kijk wat mogelijk is. Het volgende moment is het alweer aan het veranderen.
Eigenlijk willen wij jullie in watten leggen, op een manier. Maar eigenlijk ook kan dit teveel het doel matigen en zoals al zoveel malen door ons doorgegeven, tijd is van belang.
Maar een echte verzachter is via jullie innerlijk, adem Licht in en Liefde uit, wees een wezen van Violet Vuur en help elkaar op de manieren die duidelijk open liggen om te gebruiken.

Ik Ashtar, ben en ook nu een relax spreker, vertolker via de telepathie Hier in dit Nu, om met de gekozen woorden ontspanning en vertrouwen en ook met empathie, dit bericht te plaatsen in de telepathische ether voor jullie op planeet Aarde. Ouderplaneet Aarde.
En voor deze ontvangenden en doorgevenden, deze boodschappers is de taak om de inhoud over te brengen via Aardse taal en mogelijkheden.

Voor degenen die wakker en zich  bewust zijn van de betekenis van dit stuiteren en botsen, veranderingen met deze bewegingen, wellicht als trampolinespringen, is het om een innerlijke attitude aan te nemen van ontspanning, vertrouwen, leidend naar een groeiend inleven, het is een inzet tot dit meer verzachtende, meer soepel en toevertrouwde, zich overgeven aan ervaringen van dit zo speciaal gebeuren op planeet Aarde.
En zo is het ook bijdragend aan het grotere geheel en om het weer heel gezond te maken.
Degenen die “daar” al zijn op verschillende hogere niveaus, omdat dat zo is, zijn uitzenders vanuit hun innerlijk en dit gaat zogezegd de Lucht in.

Hier in de Hogere Rijken en vooral in de meest nabije gebieden van planeet Aarde is het heel goed geordend en opgesteld, het is een prachtig werkende opbouw, opstelling en organisatie.
Vele malen getest en ook gebaseerd, gedirigeerd door wat bij jullie bekend is als een op het hoogste niveau zijnde informatie- en communicatietechnologie en niet alleen dat.
En met zeer speciale “servers”, dienenden, geliefden van jullie op de Aarde die de keuze hebben gemaakt om in te Hogere Rijken te vervullen om bij te dragen aan dit evenement (er zijn andere) op deze manier, op hun wijze als één van degenen van deze galactische, universele familieschap.

Natuurlijk zijn wij ons bewust van AL wat er aan de gang en aan de hand is.
En het Alziende heeft een speciale focus voor dit deel van het Goddelijke Plan.
Wanneer jullie de wil hebben, de intentie om te stappen in/op, de weg te gaan van het inleven, via het innerlijke, kunnen jullie je bewust worden, het is buiten de staat van illusionair zijn,
dat daar is dat Alziende Oog, als een soort van vogel, in de rondte gaand, zwevend, inspecterend, waarnemend, registrerend, regelend en meer van dit AL.
Er is deze Goddelijke Overziener die dit overzien, aanschouwen doet!
Het is de wens van dit heel heel hoge Lichtwezen dat dit aan jullie wordt overgebracht, nog eens en ik Ashtar ben een Hogere Dimensionale boodschapper, zoals jullie doen op de Aarde, in toenemende mate.

Leef jullie in in deze toenemende saamhorigheid, wij zijn kameraden.

Het is een prachtig weefwerk, er is al zoveel gedaan en werkende voor het oplichten van deze zo speciale planeet!

Vermeng jullie met de essentie van de planeet en er is een ‘rand’, de overstap!

Nogmaals, herinner en realiseer nogmaals en nogmaals met hoeveel jullie hier op, naar de Aarde zijn gekomen in het Nu om het te laten gebeuren, gebruik het!

Het is ook waarom jullie er tegelijkertijd zijn om de verleden kwesties op te lossen die ook deel van jullie zijn, het is wel een keuze!

Nog een keer, leef jullie in hoe dicht bij elkaar wij zijn! Gebruik dit ook!

Jullie koorden worden sterker, gebeterd, jullie doen het goed, jullie worden weer ‘gevoed’
en in toenemende mate, zoals het bedoeld was en is om te zijn.

Dit moet gezegd worden, doorgegeven, van het gehele totaal van het Ashtar Commando, de saluut vanuit al de betrokken harten! Wij zijn met duizenden en duizenden.

SALUTE ! Gegroet geliefden!

Leef jullie ook hierin in. Er is een ruimere samenhang ! Zie de kans, vergroot het!

 

Van mij Ashtar ook SALUTE een groet vanuit mijn Commander Hart voor NU in het Hier!

 

P.S.: In eerdere dagen werden wij al voorbereid voor de channelontmoeting met Ashtar.

Ashtar is een ‘rijk’ gevuld wezen in de staat van zijn Zijn als Ashtar, hij draagt het als
een waar Lichtlichaam en brengt het ook zo over, dat laat indrukken achter die minder
makkelijk zijn te delen met woorden.
Daar is deze rust, het in balans zijn met liefde, kracht en wil en zo doelgericht.
En zo’n heel heel prettig gevoel …….

 

Uitgewerkt voor website door: Anja

Geef een reactie