Vader Aarde – Channelbericht

Channelbericht met VADER AARDE

 

Gegroet lieve kinderen van de Aarde.

Ik ben als Moeder Aarde voor allemaal op de Aarde en ja herenigd.

Zoals al enige mensen op de Aarde hebben vernomen en begrijpen,

zijn Vrouwelijke Moeder Aarde en Mannelijke Vader Aarde weer verenigd.

En ook tot stand gekomen door al het ‘werk’ wat jullie gedaan hebben en tot nu toe tot stand hebben gebracht, hebben wij een herstart.

Ik ben menslievend blij en charitatief om zo deze terugkeer te maken.

En om een vader te zijn voor allemaal en allemaal betekent voor al de schepselen van elk waar rijk op dit planeetwezen.

Een thuiswezen van de planeet teruggekeerd naar ouderschap.

Nu zijn Moeder Aarde en ik deze staat van zijn aan het uitstralen
en dragen bij aan de terugkeer naar de goede oude glorie vanuit de binnenzijde naar de buitenkant waar ‘leven’ gekend is voor jullie als mensen en ook naar de hogere velden van ons planeetwezen bestaan.

Herverbindend met onze Hogere Zelven in de macrokosmos en nogmaals mede door jullie de dierbaren van de mensheid die zo bereidwillig zijn om te veranderen en in toenemende mate de continuatie doen.

Met grote dankbaarheid voor al de “werkers, helpende” die op hun manier bijdragen en bijgedragen hebben aan het lichtwerk, nog in het onzichtbare voor de meeste van jullie, die hebben hersteld, vernieuwd de op oorsprong gebaseerde ‘zeer gecompliceerde’ lichtstructuren, patronen, het frame en de verbindingen van de planeet.

Voor jullie begrippen als bruggen, lange tunnels, geopende doorgangen, de mooie portalen, framewerken en de talloze aansluitingen en verbindingen met allerlei soorten van geometrische trappenstelsels, weggetjes en paadjes, sommige hebben te maken met hoge snelheid, veel gaan recht omhoog, als raketten, andere hebben bepaalde koersen en er is een circuit naar lichtsteden en platforms van de sterrenschepen.

Als jullie dit zouden kunnen zien, als dat al maar kon! Het is op weg!

Het gaat een hulp worden en blijven.

 

Wij: Het voelt als u wens Vader Aarde, wat te doen ?

 

Veel antwoorden zijn jullie al gegeven via diverse wegen en al voor een heel poosje! Herhalen, nog eens opzoeken, als snuffelneuzen, nog eens lezen in de archieven, bibliotheken, de passende leringen, berichten.

Het innerlijke werk en waar, vertrouwend geloof via het Ware Innerlijke Wezen, dat opent het oog.
Maar ook om door te gaan vanaf van buiten door deze voortgang
(onder de variëteiten, er zijn andere) door de ondersteuning hiervan.

 

Wij als ouder bewaarders zijn ons bewust wat er nog steeds aan de gang is op de planeet, de goede gang, maar ook wat jullie ondervinden als rampen, plunderingen, verwoestingen van de natuur, uitbuitgedrag van de schatten van de Aarde en dergelijke extremen en ze trekken gelijk de aandacht van de media.

Laat mij het op de volgende manier zeggen.

Deze planeet heeft ronduit gewoon natuur gedrag in balans op de natuurlijke wijze en ook oorzaken al door eeuwen heen verschenen, ook gekend, door de effecten van het niet ronduit gewone natuurgedrag dat het planeetwezen heeft doen laten gaan reageren, beantwoorden zoals genoemd.

Het volgende feit, ook gekend, is dat nu in dit toenemende ontwakingsproces, het proces van meer bewust worden en verantwoordelijkheid, dat heeft ook effecten, lieve mensen.

Het heeft betrekking op jullie menswezen zijn in alle delen van de zogenaamde ‘constructie’.

Wanneer jullie innerlijke stemming, conditie, houding, al dat mooie daar van binnen, verandert en verandert naar een herinnerende, verbeterde en beterende manier(en) en jullie krijgen allemaal jullie portie vanuit de Hoogste Bron, menslievend gedirigeerd, zacht, geleidelijk, en verspreid toegepast via de daarvoor gecreëerde manieren, systemen en de dierbaren in het Universum en de kosmos vervullen hun deel daar.

Wat ik hiermee wil aangeven, op mijn manier nu, als zijnde een herboren vaderdeel van het planeetwezen, gebruik jullie visie en dirigeer het naar alle richtingen.

We zouden het een trio kunnen noemen:

Ouderplaneet Aarde, de Mensheid en de Bewoners van de andere rijken op de Aarde, en Degenen in de macrokosmos, Hogere Rijken.

Dat is het meeste makkelijke visiepunt, als standpunt, wanneer jullie er naar kijken in de saamhorigheid, tot ….. het wordt uitgerekt, zo te zeggen, als ademhaling, in en uit.

Ik hou van Lucht! En de functie ervan! Ik ben blij weer verenigd te zijn met de geliefde Familie en de Lucht te ademen en het te vullen met mijn Vader Aarde deugden van Goddelijke Educatie en de ware Vader zijde, liefde, zorg, hulp, ik kijk, doe mee en luister en ben er (weer) voor al onze bewoners, onze kinderen op planeet Aarde.

 

Hebben jullie een vraag, vragen?

 

Wij: Ooh, eigenlijk niet, maar Vader Aarde blijf vertellen!
Het voelt goed, u bent ervoor en het voelt goed om naar u te luisteren.
In onze woorden een subliem prototype van een Vaderwezen met de natuur van de Aarde, u bent ervan en ervoor.

 

GOED! (lach)

Zo ik ben uit mijn rusten gekomen op een hele goede manier, de meest goede manier. Geheugen is goed! Ooh en mijn verbintenis met Moeder Aarde ook. Liefde is nooit weg geweest. Het is eeuwigdurend werk van de schepping, als Yin – Yang, Licht en Duisternis, het oorspronkelijke, en de polen als bij magnetisme die elkaar aantrekken.

Nu weer wakker alles onder ogen te zien, al wat er aan de gang is op de planeet Hier in het Nu.
Wat is een ietwat als een Ooh!
Dat is nog steeds zo…., maar ons herenigd samenzijn is Goddelijke in- en aangevuld met support van de hoogste vorm van liefde.
Ons koord als ouderpaar van de planeet is stevig hersteld en de stroom is vol energie aan het stromen, gedirigeerd zoals genoemd.

Ja het voelt goed, maar best nog wat om voor te zorgen, ouderlijke zorg om mee te helpen.

Heel vaak ben ik favoriet van één stap tegelijk, maar dat is nu grondig veranderd, het voelt dat het nodig is om meer dan één stap tegelijk te nemen en met de Grootste Zorg!

Met onze terugkomst van onze schouders bij elkaar als ouderpaar, ondersteunen we als voorheen met vernieuwing, jullie zullen dit zeker gaan bemerken met wonderen. Wonderen van diverse klasse, zoals jullie weten, neem ik aan, een klein wonder kan net zo mooi, fantastische zijn als een grotere of er tussen in. Kijk bewust en wakker geliefden, geniet ervan! Vreugde voedt de energiepatronen op de juiste wijze!

En wij zijn er allemaal mee verbonden!

 

Laten we elkaar de hand reiken en handen schudden, een koestering geven, een handkus is prachtig met jullie Lucht! Doe het op jou/jullie eigen manier, het voelt als goed om bij te dragen en ook omdat alle beetjes helpen! Voor nu DAG! Ik hou er van om te spreken met jullie, weer te spreken op Aarde en ik ben er voor jullie allemaal, roep naar mij!

Ik ben weer Thuis, liefde voor jullie allemaal.

 

Anja: Voel de duwtjes om van u een beeld te willen maken.

Vader Aarde: Akkoord!

 

Ontvangen: Zondag 18 november 2018
Gepost: Vrijdag 23 november 2018
Door Anja bewerkt voor website.

Geef een reactie