Vader Aarde Channelbericht II

Gegroet lieve kinderen op de Aarde.

Het is best moeilijk om te beschrijven met taal en woorden van de Aarde
hoe de vooruitgang van de Aarde aan de gang blijft, maar het is.

Moeder en ik hebben beide onze ‘handen’ aan het wiel, om het zo maar te zeggen en beraadslagen met Degenen die de handen aan het wiel hebben van deze Galaxy/Zonnestelsel en gaande ermee zijn.

Het is volgens Goddelijke Reden.

Het is volgens Solar Logos.

Er is een systeem via al de Zonnestelsels van ieder Universum in het Omniversum.

Nu is ons planeetwezen behoorlijk in het ‘Licht’ als evolutionair evenement, voor velen.

Op een manier woorden/taal van de Universums gaat in de rondte in dit Universum (en de subs.) vergeleken bij de media op Aarde, maar dan op Hoger Dimensionaal niveau, zonder controle van individuen van welke donkere oorsprong dan ook, als op Aarde.

Daar ⇑ is een enorm verschil, natuurlijk zijn er overwegingen, rapporten, meldingen, het is heel wat activiteit, als bijen en mieren en heel veel heeft te maken met dit Aarde evenement.

Ik weet dat jullie het begrijpen, in ieder geval, een aantal mensen,
er is nog veel meer aan de gang dan dit Aarde evenement in het totaal van het Eeuwige.

Als vergelijking, het is als wat jullie een film noemen, maar zonder einde.

De briefing en overleg is een deel van de processen.
En het overbrengen in en naar jullie toenemende bewustzijn, het herstellen, her activeren van de functie van jullie hersenen en de totaalheid van jullie ware wezen.
Vanaf 1% tot 100%, om het uit te drukken in een notering,

Dit traject met alle reizigers, passagiers, is gaande naar een boog van een Goddelijke opening weg uit het lagere van het leven op Aarde.

Zoals Moeder God van dit Universum reeds heeft uitgedrukt via een communicatie (zie 24 jun i 2018), het is een spoor als van een staart, sliert, HET IS ALLEMAAL verbonden.

Eigenlijk, om het te zien vanaf het Hogere Zicht, is het spectaculair.

 

Zoals het al eerder heeft plaatsgevonden, door de eeuwen heen, de historie is er hierover, zijn al velen geleid van de ene plek op Aarde naar de andere, dat gebeurt nog steeds, maar nu is het Aardevlak van ons wezen als planeet, omhoog gebracht, maar herinner jullie alstublieft de stretcht waar ik vorige keer over heb gesproken, en Aarde treedt nu omhoog gebracht weer tegemoet zwaartekracht, magnetisme, herstelde polariserende toestanden, de ademhaling van het Universum en omhoog naar de prachtige systemen daar volgens de Hogere Heilige Geometrie, structuren en werkingen.

Dat is een verschil, want het is De Terugkeer.

Voor al de ‘bewoners’ van ons planeetwezen Aarde, van ieder ‘Rijk’ is erbij betrokken de aanraking van het Opperste Goddelijke, die al De Creaties en de Schepping met dit proces van transformatie en het wijzigen van de verknochte aanhechting aan het helpen is.

Deze aanhoudende taak van de Opperste Schepping betekent onvoorstelbare Liefde, Begeleiding en Ondersteuning voor zo min mogelijke onvriendelijkheid en pijn.

Het heeft mede te doen met mijn voorstel “het plan van twee stappen te nemen” om te vervolgen.

 

Hierbij mijn uitnodiging aan al diegene welke dit bericht bereikt of op welke andere manier het naar jullie toekomt, om deze aanraking van het Allerhoogste te steunen en onderhouden, het zal zeker helpen om het sterk aanhoudend te maken, volgens wens van de Opperste Schepper, op zichzelf is deze aanraking al buitengewoon krachtig, maar door ondersteuning van Zijn mensenkinderen op Aarde, individueel of in groepjes, groepen of bijeenkomsten e.d., gewoon door een enkele gedachte helpt al, laat staan al jullie bijdragen bij elkaar.

En de uitnodiging, leef jullie in met het GOEDE van GOD.

 

Wanneer iemand is geopend voor dit op wat voor niveau dan ook, mogelijk ervaren jullie een optillen, sommigen van jullie hebben de route al gegaan en jullie kunnen wellicht met hen contacten, communiceren, om te delen en elkaar te begeleiden en steunen.

Het is heel heel liefdevol en vriendelijk om op deze route te zijn en jullie innerlijk zal hierop reageren en jullie aanmoedigen om jullie te blijven gedragen op die positieve wijze, met andere woorden, het zal jullie levens voor goed gaan veranderen.

 

En wij, Vader en Moeder Aarde, bemerken, eigenlijk met onze planeetzintuigen, zijn gewaar, nemen waar en ja de zintuigen zijn van meervoudige niveaus, wat jullie geliefden aan het doen zijn.

En als jullie er klaar en bereid voor zijn om in te leven, zullen jullie innerlijke zintuigen meer geactiveerd worden.

Wanneer jullie beginnen aan te voelen, herinneren wat voor schoonheid jullie zijn, zonder het menselijke omhulsel en beginnen aan te voelen het functioneren van de weer samen zijnde wezensdelen van jullie ware zijn, jullie zullen het geweldig vinden!

Het gevoel van gewicht voelt aan als verfijnd, ingelost, bij wijze van spreken, jullie kunnen je zo licht voelen als een vogel, vlinder, wolkje in de lucht, grote wolk in de lucht, een zaadpluis van een paardenbloem,
als lichtgewicht in een onzichtbare dragende luchtstroom,
en met meer progressie op de route, dat kan even duren, gaan jullie gewaar worden van de lichtsnelheid van het licht en dan begint het, met kleine momenten, dat jullie daar in mee kunnen gaan met jullie ware wezen.

 

Als Vader Aarde, voor het Nu, om jullie deze denkbeeldige route aan te bieden naar wat er nog staat te komen, de staat van Zonlichtwezens.

Het fysieke lichaam zal niet geheel verdwijnen in vorm en functies, in overgangen vindt dit proces plaats.

Maar blijf met jullie Hemelse voeten verbonden met de hartkern van planeet Aarde en jullie Hogere Hart met de Hemelse gebieden.

In de tussentijd, want dat is onontkoombaar, zijn WIJ SAMEN en WIJ DOEN het en volgen het stappenplan en worden volgens de stappen meer bewust, het bewustzijn groeit met de stappen en worden we meer en meer bewust van al de diversiteit die er is om te helpen en waar alles is voor gecreëerd op Aarde. En over de GOEDE GOD kant bewust wordend van al de geschenken.
Voel de dankbaarheid aan en het ontwaken van jullie ontwakende delen in jullie Hartcentrum.
Zie wat de ware schoonheid is, de onschendbare en wat er is om te veranderen.

De boog van vele deeltjes is er!

Wij: Vader, er kunnen mogelijk vragen zijn, als kunnen we het zien, waar en hoe? Of kan het worden onthuld? Ziet u, wij vertrouwen het, ons innerlijk, vanuit onze hart en ziel, vertelt ons het is daar.

Vader Aarde: Goed! Vertrouwen, dat is de basis van de boog.

Is het niet geweldig dat de boog er is!
Wederzijds vertrouwen.
Wat meer te zeggen voor het Nu.
Wij zijn als jullie planeetouders zo vol vertrouwen,
enthousiast en vol verwachtingen.

Laten we elkaar ontmoeten en verenigen!
Zie jullie daar!

DAG! Voor Nu! Liefde voor Allen.

AMEN

Ontvangen: Zondag 9 december 2018
Gepost: maandag 10 december 2018
Door Anja bewerkt voor website.

Geef een reactie