PASSAGE

 

ASHTAR – Zondag 23 december 2018.

Begroetingen vanuit onze harten.

PASSAGE

Ashtar: Hier gaan we!

Alles wat aan jullie is gegeven via de gevers van de GEVER,
bedoeld wordt werkelijk Alles is voor HET expliciete doel en nu deze Passage in de naam van Liefde.

Veel van jullie, geliefden op de Aarde, hebben al een ticket!

Om dit uit te leggen, het heeft zijn ingeboren positie in jullie hartcentrum.

Men kan zeggen, zoek en jullie zullen vinden. De zoekactie zelf is een voorpassage voor degenen die nu is geopend voor jullie geliefde Aardebewoners, onze geliefde familie.

 

Nu Kersttijd op de Aarde.

Ik heb hierover een gesprek gehad met Jezus, in het bijzonder aangaande deze turbulente maar wonderbaarlijke periode op de Aarde.

Wij communiceren veel door onze posities en broederschap en eenheid.

Veel van jullie geloven in Kerstmis en de betekenis ervan en de overeenstemmende handelingen hebben een verandering ondergaan, omdat al het Licht, de Liefde aan jullie gegeven, op de manieren waarop dit plaats heeft, maakt jullie werkelijk als ‘het willen doen’ van de veranderingen.
Het is werkelijk bekrachtigd en door de verbonden radiatie in en naar de grote ether, vermenigvuldigt het, positief.

Zeker degenen die zich ervoor hebben geopend zullen dit doen, maar op hun manier raakt het anderen ook en dat is aan het bespoedigen, herenigen, met een duw van de Kerstinvloed, op een manier wordt het hierdoor super gevoed.

Behoorlijk wonderbaarlijk voor ons hier en het maakt dat onze aura’s meer blaken en in het bijzonder de aura van Jezus Christus en Zijn Etherische veld en dekschild dat zo aanwezig is en verbonden ook met de Aarde.
En de afmeting van Zijn Aura is enorm.

Wij verwachten dat jullie je dit voor kunnen stellen, zoals zijnde Jezus Christus.

In al Zijn reflecties raakt het jullie ook op de Aarde, het is bedoeld om te zijn.

Kunnen jullie inzien, opmerken hoe wij samenwerken in/met/op deze niveaus die steeds meer worden herinnerd en gekend door jullie en dichter bij komen?

Voel, wordt er gewaar van in jullie hartcentrums, voel hoeVEEL Liefde erbij betrokken is, uitgelegd en toegelicht aan jullie wereldwijd, dat is wat jullie zijn.

 

Wat adviezen van ons om te continueren en vol te houden.

Veel onder jullie zijn al ingegaan en veel zijn onderweg om in te gaan, naar een staat van geen kwaad meer willen doen.  Ik wil geen pijn meer doen, letsel of schade toebrengen, krenken, kwetsen, beledigen, benadelen, verwonden.

Dus geef geen enkele macht meer aan de staat van zijn waarvan de sluiers zijn gemaakt.
(mist, dichtheid) Zo dat dit verduisteren er niets meer van heeft. Stel jullie voor wat voor soort van effect dit zal laten zien!
Deze duisternissluier zal gaan vallen, is aan het vallen, zinken, gaat een val maken, naar en in het gebied waar het zal omkeren tot stof.

Passage! De Aarde wordt als het ware Opnieuw Geboren met dit perspectief.
Prachtige Aarde, zal deze mistmantel verlaten als afgedragen. Gerecycled voor en naar beter!
Wat een show zal dit geven, al die innerlijke lichten ontdaan van het obscure.

 

Het volgende:
Gedachte, gedachten, denken, denkpatronen, denkgewoonten en de bronnen.
Het leren van onderscheidingsvermogen heeft hier op grootse wijze mee te maken, om te worden ontdaan van al die gedachten, het denken dat werd geboren, nog wordt geboren in een bestaansvorm kwam, nu nog niet groots gewijzigd, tijdens Aardse perioden, eeuwen.

Bedoeld wordt ontstaan ‘in de tijd’.

Dat is aan jullie geliefden, vertrouw op onze gegeven leringen, gereedschappen, affirmaties, channelberichten, doe de check in jullie hartcentrum en combineer met jullie gebeden en meditaties en doe de uitvoering van het leven volgens het.

Het kan gezegd worden, er is grote vooruitgang mede met dit reeds.

 

En om het volgende te herhalen:

Jullie kunnen geen wonderen verrichten, zonder het te zijn, omdat het geloof is in perfecte gelijkheid.

Jullie kunnen niet liefhebben, liefde geven, wanneer jullie het niet zijn.

Vul jullie prachtige menselijke systeem via en in al zijn facetten met Liefde en borrel ervan over, dan is er om te delen en terug te geven aan de Aarde en AL verbonden met de Grote Gever.

God kan niet alleen worden herinnerd.

 

Dus:
De juiste aanblik omhoog!

Uit het kruis van de materie!

Verticale Passage!

Onvoorwaardelijke acceptatie!

 

Wij hebben ook gesproken over wat er komende is, voor het jaar 2019, het is een 1 2 3.
Wij weten dat jullie het gebruiken voor starts, bijvoorbeeld bij spelletjes, sport etc.

Maar DIT is voor het LEVEN in de naam van LIEFDE.

 

Er is veel meer in dit op overvloed gebaseerde Universum, jullie begrijpen nog maar een beetje, maar ……jullie zijn zo gewillig en er klaar voor het maken, doen, vormen en co-assisteren en ervaren als medeschepper voor het ‘op zijn weg zijnde’ ‘in de passage’ werkelijke leven.

Veel van jullie zijn in een constant contact en veel van jullie zijn in regelmatig contact en ook zijn er in de beginnersfase van contact met geliefde helpers van een team, dierbare relaties aan gene zijde, engelen, aartsengelen, of sterwezens familieleden, degenen in Binnenaarde en van uiterst belang de verbinding met de Aarde, met de Vader en de Moeder en daarbij jullie contact als mensen onder en met elkaar.

 

Laten we zeggen ergens op de een of andere wijze met jullie hogere facetten, zijn jullie al bezig, doende, dingen voor de toekomst. Nu mede door deze Passage, jullie weten waarschijnlijk dat er een boog is, anders, er is een boog, is dat allemaal meer aan het integreren met de meer aan de Aarde gebonden delen van jullie wezen.

Hierbij komt de oproep tot uitnodiging met aanmoediging, om de raden van de mede-schepping aan te roepen, roep het aan, spreek ertegen, want het is er, ze zijn er zo gereed voor om te antwoorden en te assisteren. En voor sommigen onder jullie al wel gekend om mee samen te werken. Het gaat om meer interactie, intercommunicatie, aansluiten, herenigen en het is heel welkom en het zal bijdragen aan wat wij nu noemen de Gemeenschap van Christus. Dit is heel liefdevol, dierbaar en waardevol voor Hem, Jezus, het zal meer Dierbaarheid en Gunst naar voren brengen.

 

Maar eerst te komen Kerstmis 2018!
Jullie toewensend met al onze Liefde, het is allemaal hoger dimensionaal wensdenken,
het allerbeste en voor de allerhoogste uitkomst voor Allen.

 

En om de Passage te nemen voor de verandering van het jaar naar 2019,
1 2 3 hier komen wij tezamen voor het leven op Aarde in de naam van Liefde!

 

AMEN.

Saluut!

Ontvangen 23 december 2018.

Geplaats: 23 december 2018.

Uitgewerkt voor website door: Anja

Geef een reactie