KOSMISCHE HULP en MIDDELEN

KOSMISCHE HULP en MIDDELEN

Voor eenieder op deze mooie planeet die dit nog niet weet, of wel gelezen heeft en weer vergeten, of gewoon om te herhalen, opfrissen, omdat we toch nog wel eens wat vergeten in al deze omstandigheden.

 

PIRAMIDE van LICHT

Stel je voor een piramide van Licht, hoe je die ook maar wil zien, daarbij wordt de intentie aangegeven dat deze wordt gemanifesteerd in de vijfde dimensie.

Bovenop de piramide ligt een deksteen van licht, deze steen bevat een spiraalvormige regenboogstraal met alle kleuren, deugden, eigenschappen van onze Vader/Moeder God.

Het volgende is dat je in de piramide gaat, naar binnen dus, en natuurlijk kijk je om je heen en bemerkt dat de vloer en wanden een innerlijk licht uitstralen en er staan 12 stoelen van kristal in een kring.
(Dit aantal mag worden aangepast naar meer of minder)

In het midden van de kring stoelen staat een tafel van kristal, je kan erop gaan liggen en wanneer je dat doet past deze tafel zich helemaal aan jouw lichaam aan.

Erboven hangt een prachtig kwartskristal, in het midden.

Dit kristal heeft facetten aan beide kanten en de top of bovenkant van dit kristal loopt door tot in de deksteen, op de top van de piramide.

Dit is de basisstructuur van de piramide, voor iedereen.

Maar de mogelijkheid bestaat om bij een volgend bezoek ‘eigen spulletjes’

aan te brengen zodat je deze piramide jouw persoonlijke touch geeft en helemaal van jou maakt. En het is een heilige piramide.

BELANG VAN DE PIRAMIDEVORM

De vorm is symbolisch: de deksteen die de Schepper voorstelt en dan de brede basis ervan die symbool staat voor de brede basis voor ZIJN/HAAR aanhoudende uitbreidende in delen gebroken Scheppingen.

Ieder universum en melkwegstelsel heeft een geometrisch patroon om het herkenbaar te maken en de geometrische piramidevorm is dit voor ons melkwegstelsel. De vorm is gebruikt door heel ons melkwegstelsel heen, steeds weer en gebroken en gekopieerd en wordt herkend door anderen, onze gasten welke komen uit andere melkwegstelsels en universums.

Een andere visualisatie met als basis de piramidevorm.

Stel je voor dat je volledig bent omhuld door een piramide van licht met deze deksteen vlak boven je hoofd en dit verbind je met het achtste chakra, dit is het zielsterchakra, wanneer je je deksteen van licht ontsteekt.

Stel je nu voor, alle energieën, fragmenten die je hebt gecreëerd maar geen nut meer hebben, als kleine X’en in de kleur zwart. Zie nu hoe één voor één deze X’en naar de rand van de piramide bewegen en zodra ze het licht bereiken, naar lichtsubstantie worden omgezet. Vraag nu of dit op de juiste manier is, de juiste tijd en in de juiste mate voor jouw hoogste welzijn.

Want je wil je piramide vullen met nieuwe creaties, want je weet vast wel wat je wilt voor de wereld van morgen!

Noot: Denk aan de Universele Wetten van Manifestatie en wees gedetailleerd wanneer er concentratie nodig is voor de details van je nieuwe werkelijkheid. En vraag om het hoogste welzijn voor alles en iedereen.

Er is een vervolg op de visualisatie. Dat is de belevenis van een tweede, omgekeerde piramide die zich boven het hoofd vormt, beide piramides hebben deze deksteen. Deze komen nu op elkaar en de dekstenen doordringen elkaar. De tweede piramide met de breedste zijde naar boven daar zullen instromen Gods Gouden stromen van bewustzijn en ieder van ons heeft een schatkist met geschenken, dit stroomt daar ook in.

Dit is een deel van de terugkeer, jij bent, of zit in de terugkeer naar de Eenheid met Zelf en al de glorieuze facetten van jouw Zelf stromen op deze manier vanuit heel het Universum en deze terugkeer is ook een voorbereiding naar de Eenheid van Al Dat Is. Zie de fantastische kans!

VOORBEELDEN HOE JE DE PIRAMIDE HET BESTE KUNT GEBRUIKEN.

Stel dat er een probleem of conflict is met een persoon.
Met een meditatie ga je naar jouw heilige piramide, je gaat naar binnen en gaat zitten in een van de stoelen van kristal je stelt je voor dat de andere persoon aan de andere kant van de kristallen tafel in een kristallen stoel plaatsneemt. Het is zo om ook aan het Hogere Zelf van die persoon te vragen om erbij te zijn. Het is mogelijk een dialoog met de betreffende persoon aan te gaan, maar let op het ego, zet dit alstublieft opzij, spreek vanuit je hart en geef de leiding over aan je ziel.

Objectiviteit is geboden voor het probleem om het zo aan de orde te stellen, leg dan de situatie op de kristallen tafel en vraag om een ‘goddelijke oplossing’ en de hoogste uitkomst voor allebei.

Dan, stel je voor hoe het Violette Vuur van Transformatie van onder de kristallen tafel oplaait, de situatie omhult en wat dit kan doen is de energieën in het betrokken gedachtenpatroon of de situatie in evenwicht en harmonie te brengen. Dan, zie hoe dit grote kristal boven de tafel begint te gloeien en golven van goud licht worden uitgestraald, zoiets als wat wij zien als bliksemflitsen, deze zullen zich als eerste concentreren op de kristallen tafel en de situatie, daarna zullen deze golven van goud licht zich naar beide betrokken personen uitbreiden en uiteindelijk wordt de hele piramideruimte gevuld.

Dit betekent dat er contact is gemaakt met de energie van Goddelijke Bron en dat jij (als aangever) en de andere persoon en de situatie zullen ‘opladen’, zijn ‘opgeladen’ met de Kosmische Levenskracht van de Schepping.
Het gaat erom om dit over te geven aan de Wijsheid van Spirit en erop te vertrouwen dat de exacte uitkomst van de hoogste orde zal zijn.

Het volgende is ook mogelijk. Wanneer je je wilt concentreren op jouw fysieke vaartuig, een ziekte of andere onevenwichtige situaties, ga dan zelf op de kristallen tafel liggen. Spreek uit wat het verlangen is, dit kan gespecificeerd zijn of een voorbereiding van algemene aard.
Dan vraag je jouw Hogere Zelf of Ik Ben Aanwezigheid om jouw kosmische vergemakkelijker te zijn en toezicht te houden op het proces, terwijl het Violette Vuur omhoog laait van onder de tafel, jou omringt en de al bovengenoemde bliksemflitsen worden geactiveerd.

Dit zal bijdragen aan een enorme versnelling bij het loslaten van achtergebleven negatieve energieën in de fysieke structuur en helpen bij het opbouwen van je lichtlichaam.

Wat hierbij wordt ontdekt is dat jij niemand op jouw kristallen tafel mag leggen zonder hun toestemming of in speciale gevallen met toestemming van het Hogere Zelf van de betreffende.

Het is ook voor: wanneer er een beslissing moet worden genomen of om droombeelden en aspiraties vorm te geven. Bij dit kan er gebruik gemaakt worden van de Universele Wetten van Manifestatie in de meest dynamische vorm terwijl jij in wording bent om een uitstekende meester van medeschepping te worden. Het is essentieel dat een toekomstbeeld helder wordt gemaakt en ook op elk gebied.
Spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek.

Zoals bij het eerste voorbeeld als het één persoon betreft, kan dit ook worden toegepast voor meerdere personen. Groepsprobleem binnen familie of werksituatie, buren of anders. Zie dan iedereen erbij betrokken op de kristallen stoelen zitten en volg de procedure als eerder omschreven.

Nog een mogelijkheid is, je wilt alleen zijn in jouw piramide van kracht en licht en weer een andere keer wil je de piramide wellicht groter maken voor een groter aantal personen en daarbij de situaties van kleinere of grotere aard of er tussenin inbrengen om te worden getransmuteerd naar de hoogste vorm van expressie. Procedure zie eerder.

Door deze, jouw vijfdimensionale piramide van kracht en licht binnen te gaan, daarmee worden negatief vervormde energieën vermeden van de derde dimensie en ook van de vierde dimensie, degenen die conflicterend en onduidelijk zijn.
Met dit verwerven jullie ook weer het vermogen om te functioneren binnen de verheven rijken van licht waar enkel perfectie de mogelijkheid is.

OPBOUWEN van DROOMBEELD

Lieve allemaal, besef alstublieft dat een droombeeld eerst wordt opgebouwd in de hogere rijken van onbeperkte mogelijkheden.

Het is als het ware dat jullie gedachten, de denktrant langzaam vorm aanneemt en des te meer naarmate ze meer kosmische Lichtsubstantie aantrekken en dan begint het geleidelijke manifesteren in de fysieke vormen van uitdrukking op de planeet Aarde.

Het is een soort van voeding geven, maar hoe groter de aandacht en intentie, hoe sneller het droombeeld zich manifesteert.

Dit betekent ook dat bij elkaar komen en verenigen, in een gemeenschappelijke intentie en met gemeenschappelijk bewustzijn en met de kracht voor het welzijn voor alles en iedereen als motief, dat dit een synergetische denkvorm creëert van dynamische omvang.

Dit is ook hoe de spirituele Strijders voor Licht zogezegd gaten maken in de denktrant en richtingen van massabewustzijn, maar hoe meer verenigd, hoe meer dit zal gaan opleveren en enorme vooruitgang boeken.

BEWUST ADEMHALEN als HULP (een manier)

Haal diep en langzaam adem, ondertussen word je je bewust dat je omringd bent door golven van licht en deze golven deinen, zijn veelkleurig en oplichtend, vol van liefde en deugden van onze Vader/Moeder God.

In deze zuivere lichtgolven zitten al de elementen en energie die jullie ooit nodig zullen hebben om het rijk van dromen op te bouwen.

En om fundamenten voor de Nieuwe Tijd aan te leggen en om meesterschap op te eisen. Begrijp en onthoud dat barrières tussen ons niet langer bestaan en eigenlijk nooit zijn geweest. Er is toestemming om dit al te laten plaatsvinden. Open je hartcentrum en geest voor de mogelijkheden voor, wij zijn echten wij kunnen helpen, met allerlei, grote dingen en de meest kleine.

Clou: ga het magische gebied binnen van onschuldigheid waarbij je het krachtveld van negatieve energie van de wereld niet langer van voeding voorziet maar in plaats daarvan van je stralende, liefdevolle energie, dit voeg je dan toe aan het auraveld van liefde en licht dat de Aarde omringt.
Dit heet het gouden Christusnetwerk van verlichting.

ENGELENHULP

Er zijn liefdevolle engelenwezens en met zoveel zielen op Aarde zijn dat er best wel veel.
Om jullie te helpen met aangelegenheden, aangelegenheden van het hart of mentaal of hulp bij creatieve inspanningen.

Deze engelen zullen je helpen vastberadenheid te versterken en samen te werken met je lichaamselementaal om een goede gezondheid en welzijn in het fysiek Zijn te bewerkstelligen.

De Cherubijnengelen, die fantastisch en speels zijn, ze zijn er om jullie blijdschap en vrolijkheid te brengen. Dit zijn heerlijke dierbare wezentjes van Godslicht en ze vinden het heerlijk om dichtbij je te zijn en ze houden van verrassen door middel van wondertjes en kleine toevalligheden.

Je kan deze engelen vragen je te helpen bij het vinden van dingen die kwijt zijn en je kunt leren om hoe te communiceren met hen, maar let op, hun taal is die van gevoel en gedachten in plaats van woorden.

Dit zijn degenen die ervoor zorgen dat je ‘engelenvel’ (kippenvel  > Anja) op je armen krijgt of op je benen wanneer er waarheid wordt gesproken en je kan een kus van hen ontvangen in het voorbijgaan en soms kunnen ze je in een heerlijke geur hullen. Het engelenrijk brengtde liefde en de uitstraling van God naar de mensheid en de grootste wens van de Engelen om dienstbaar te zijn. Zo, deze Engelen hebben een Essentie en deze wordt op de Aarde belichaamd door mensen zoals jij en jij en jij. Ze zijn afgevaardigden van deugden en eigenschappen van Godsbewustzijn, om jullie daar deelgenoot van te maken. Ja, ze zijn net zoals jij, en jij en jij, je zou er een kunnen zijn, dierbare op Aarde, omdat jij een weg baant voor de menselijke evolutie en via inzet als studie, werk en dienstbaarheid lagere sporten van de evolutieladder achter je laat. Er zijn vele vertegenwoordigers van Godsbewustzijn op de Aarde van elk niveau, er wordt door hun veel werk gedaan om de verfijning op Aarde te veranderen en verankeren.

Hoe zie je jijzelf nu?

VOORSPOEDDOOS

Er is een mogelijkheid om jouw piramide van kracht en licht te manifesteren in het fysieke door het aanschaffen of maken van een voorspoeddoos.

De doos kan zijn van karton, hout, riet en je kan de doos beschilderen of beplakken of een bestaand kistje omtoveren met knutselmiddelen.

Bedoeld wordt een ‘doos’ te maken die een streling is voor jouw oog, jouw persoonlijke smaak.

Schrijf op in korte bewoordingen, of puntsgewijs wat jouw intentie tot voorspoed is.

! Je moet zijn (worden) wat je graag wilt en doenwat nodig is, wat dan ook om te ontvangenwat je verlangt!

Over GELD. Geld is een vorm van overvloed en symboliseert de energie en de tijd die besteed is om iets tot stand te brengen of te creëren.

Geld op zich is slechts waar de mensen het van gemaakt hebben.

Begin met geld te zien alleen als een middel tot overvloed en geluk, om te bereiken wat je graag wilt: voorspoed, vrede en geluk en een zinvol bestaan.

Naast Geld zijn er nog andere vormen van overvloed die grote voldoening schenken.

Hoe te doen:
Met een rode pen of potlood of roodschrijvende viltstift, schrijf jouw ‘voorspoedintentieverklaring’, het begin is met jouw belangrijkste doelen, dat wil zeggen, de dingen die je in dit leven tot stand wil brengen.

Schrijf tot in detail minstens drie belangrijke doelen op die je graag zou willen bereiken binnen zes maanden. En dan nog eens drie of meer voor binnen 1 jaar, Schrijf ze op in orde van belangrijkheid.

Wanneer dit is gedaan, leg dan je hand op de basischakra en zeg:

“Ik denk het in mij’, op je derde oog en zeg: ‘Ik geloof het’ en op je hart terwijl je zegt: ‘Ik bereik het’.

Deze verklaring gaat in de voorspoeddoos.

Maar ook: beschrijf met een oranje schrijfmiddel (als je het wilt) hoe je je doel wilt bereiken, welke stappen je bereid bent om te nemen.

Op een ander stuk papier, schrijf je met een blauw schrijfmiddel of paars onder elkaar de dingen waarvan jij het idee hebt dat ze jou weerhouden van het bereiken van je doel. In grote lijnen kan je de verouderde gedachten weergeven die losgelaten moetenworden om te wordenwat jij wilt zijn.

Als je hiermee klaar bent, kan je zoiets zeggen als:

‘Ik zet deze gedachten, denkpatronen die mij niet langer dienen, in mijn piramide van kracht om te worden getransmuteerd tot neutrale, zuivere lichtsubstantie.’ Verscheur het papier, gooi het weg en zeg:

‘Het is gedaan, het zij zo.’

Het is goed om jouw voorspoeddoos in te zaaien, met één of meerdere van je spirituele ‘schatten’ en samen met wat geld, doet er niet toe hoeveel.

Laat dat geld er een paar dagen in liggen, neem het eruit en geef het uit aan iets wat je blij maakt. Trakteer jezelf op iets leuks of zelfs lichtzinnig en geniet er volop van. Bedank daarna voor het geschenk van voorspoed.

Het is mogelijk dat je onverwachts een geschenk van voorspoed krijgt, leg het dan in de voorspoeddoos, indien mogelijk en anders denkbeeldig, voordat je het gaat gebruiken of uitgeven.

Er kunnen dingen later worden toegevoegd, denk hierbij aan de procedure.

DELEN, in dit geval uitleg VOORSPOEDDOOS

Hiermee kan je een voorbeeld zijn voor anderen en hen laten zien hoe overvloed, vreugde, liefde, vrede en harmonie allemaal deel uitmaken van HET spirituele erfgoed. Je kan bijvoorbeeld andere ‘beginkapitaal’ geven ook wel zaaigeld genoemd en hen laten lezen en zien hoe deze voorspoeddoos te maken. Laat wel beloven dat ze ‘geld’ besteden aan iets dat vreugde brengt.

Deel dit geschenk van de piramide van kracht en licht en de voorspoeddoos met anderen, maar vraag ook aan diegenen om het weer met anderen te delen. Bij deze, lieve medemensen deel!
En er is meer om te delen dan de voorspoeddoos.

 

Door: Anja
Bron: Channel materiaal via Aarstengel Michael via Ronna Herman uit divers.
Er is meer, dit is een deel.

 

Geïnspireerd mijn Hogere Zelf om dit te doen, voor het delen, met support van Aartsengel Michael en Lady Faith.
Gedateerd: 25 maart 2019.

Geef een reactie