CONSISTENT

ASHTAR – Vrijdag 19 april 2019.

Begroetingen vanuit onze harten.

CONSISTENT

 

Ashtar:

Hier ben ik, Ashtar, als Gezaghebber van de totale Vloot van Sterrenschepen en andere Ruimtevaartuigen van dit Universum.

Jullie verwelkomend en begroetend vanuit mij ware Goddelijke Kosmische Hart!

Vanuit onze kant bekijken wij dit Volle Maan evenement dat terugkeert in cycli, geliefde Christus, profeet Samuel en ik, Ashtar, maar vele anderen zijn hier in ons gezelschap op dit Universele Platform, het is een soort van haven voor de ruimteschepen van allerlei aard, in een gebied tussen Aarde en Mars, een bewust gekozen positie om deze keer dit evenement bij te wonen en waar te nemen, door jullie gedateerd als Goede Vrijdag 19 april 2019.

 

Om de Parel van dit Universum te aanschouwen, ook een herinnering voor jullie, aan op wat voor een speciale planeet jullie je mensenlevens mogen hebben.

Willen wij jullie graag uitnodigen voor een kleine verbeelding.
Ontspan, geef julliezelf comfort, stilte en wees opmerkzaam op gedachten.
Verbeeldt jullie de oer brij die eens was, misschien kan de herinnering aan een welgevulde soep hierbij behulpzaam zijn, en deze brij begon zich te roeren door krachten van Licht en Duister vanuit het Allerhoogste, machtige krachten en wezens, jullie zijn wellicht één van hen, deze planeet makend tot wat het Nu is. Verbeeldt jullie de planeet met de polen Noord en Zuid en de equator als midden en zie de buitenste laag als twee schelphelften en geopend is er binnenin de meeste mooie, zeer rijkgeschakeerde, vol van leven zijnde Parel.

Ik, Ashtar, verzeker jullie dat dit zo is!
Deze Parel met schelp reist, eigenlijk koerst, goed gepland trouwens, in dit Universum, misschien verbeelden jullie dit wel als een Sterrenschip!

Overvloedige schoonheid binnenin de schelp helften, wat gebeurde er met de schelp?

Dat is een behoorlijke geschiedenis om dat allemaal te vertellen, maar wat wordt bedoeld is enkel het GOEDE is voor continuatie, het GOEDE heeft ingeboren kracht om te overleven, vernieuwen, om de dienst te verlenen aan het Goddelijke Plan, ook met wat er op de Aarde gebeurde en nog steeds aan de gang is.

Maar geliefden, herinner ook, dit Universum heeft een berging, opslag van nog niet gemanifesteerd potentieel en van gerecycled potentieel en voor op Aarde is tijd betrokken bij het beOOGde doel.
Wees dapper genoeg om het te zien!

 

Het Universum en betrokken kosmos is goed bekend met “zaden, zaadjes” en laten we zeggen, basis, grond potentieel, misschien is dit voor jullie, voor sommigen, ooh… of is dit zo en wanneer wij woorden gebruiken als programma, schema, krijgen jullie invallen of gedachten over het lijkt op pc-planning.

Maar dat is niet zo, het is jullie ziel, die dit voor jullie draagt en bevat!

De Ziel reageert op verlichting, het Kosmische Vuur en herkent en erkent alles wat er het totaal is van de Schepping.

Al deze “zaden, zaadjes” en cycli en koersen beantwoorden aan elkaar, aan al de Universums, ja er is Omniversele Communicatie.
En het is in de verbeteringsfase van telepathische communicatie.

Consistent!

Dit woord is een bewuste keuze.

Con > heeft te maken met geluid, muziek, klanken en wordt veel gecombineerd gebruikt op Aarde.

Sis > Alstublieft

Tent > ‘tijdelijk’ verblijf van Licht materiaal voor buiten Aarde en licht materiaal voor op Aarde.
Het is verplaatsbaar als constructie.

Beginsel vast, overeenstemmend, samenhangend, consequent, constant, verenigbaar, kloppend, niet vatbaar voor afleiden i.v.m. tegenstrijdigheden, harmonieus, duurzaam, uniform in mening en gedrag, solide. –

 

Wat moet komen als een belangrijk deel van dit plan is dat jullie, geliefden, grootbrengen eerlijk de eerlijkheid die rekening houdt met alle feiten en dat is niet het houden aan feiten waarmee makkelijk een theorie van zand in de ogen strooien wordt opgebouwd.

Er zijn veel ‘dingen’ en veel anders dan anderen, met elkaar vergelijken en samenhang zoeken is een uitbreiding van gewaarworden van de door onze Schepper bedoelde natuur.

Feiten zijn basis voor denken met verstand en wat daarbij jullie geliefde familie op Aarde ondersteunt is Zonlicht en Zonwarmte, dat is Universeel Verstand, de bouwkracht, intentie, ook voor de “zaden, zaadjes” gevoed door dit prachte Zonlicht en de Warmte.

En om even door te gaan over ‘dingen’, al de ‘dingen’ die in de wereld gebeuren op elk niveau waarover jullie als mensen een Goddelijke Universele beschouwde GOEDbedoelde intentie hebben, naar jullie toetrekken, dit wordt dubbel versterkt en versneld.

Wij hebben de keuze gemaakt om deze ‘dingen’ niet bij naam te noemen, opzettelijk gekozen voor dit woord ‘dingen’, het heeft te maken met op een manier spijziging van betrokken negatieve patronen etc.

Maar wij verzekeren jullie dat wij observeren, weten en opmerken alles, en wij verrichten onze toegestane bijdragen als één saamhorigheid met de consistent van dit Universum en ook van verder,

hier in de Hogere Rijken, om te assisteren en een manier is om al de goede, ware, vanuit een goed hart komende intenties van jullie, Broeders en Zusters, met jullie gebeden, communicatie openhartigheden met ons, meditaties, gedeelde gevoelens, welke positiviteit bevatten, om al dit EMPOWER te geven.

En ook jullie lach, glimlachen zijn redders, op een manier heeft het echo-effecten vanaf Aarde in/naar de vibraties en dit heeft mede een functie, het is ook zeer helend!

Hogere vibraties maken dat jullie onthullen, blootleggen en stap voor stap waarheid innemen en erkennen, herinneren dat er Hogere Spirit bij betrokken is, dit kan heel individueel zijn maar het draagt bij aan samen komen tot Eenheid.

 

De Waarheid IS er! Ook de zoektocht of pad ernaartoe. Binnenin. Het pad heeft verborgen plekken, maar niet de woonstede van de Schepper.

 

De kracht van God is met de Heilige Geest.

Jezus bracht het naar de Aarde voor de mensheid, Grote Hulp!

Pasen en de verbonden andere gebeurtenissen zijn daar een herinnering aan.

De Heilige Geest is geheel en al Spirituele Communicatie!

Jullie doen jullie missietaken, ook de meer kolossale!

Jullie doen ze niet alleen, de Heilige Geest kan ook daarvoor worden gevraagd, jullie kunnen het!
Het gaat allemaal over het openen van deuren, portalen, compartimenten, ver weg verborgenheden, al wat is weggestopt als geheimen, in de donkere hoeken, om het te openbaren, helen en op jullie verzoek zal de Heilige Geest Licht erin brengen.

 

En Nu wat de Liefde van God Nu allemaal onthuld en brengt voor de Aardewereld.

Om het binnenin jullie gememoriseerd te voelen, Nu.

God en de Stralende maken dat jullie begrijpen wat in de Aardewereld jullie verblindt.

Maar jullie fysieke ogen moeten het zien.

De Liefde van de Vader en de Zoon is daarvoor naar jullie toe aan het komen om werkelijke deze wereld te zien en te beleven als opnieuw.

Pasen is er bijna, nog twee nachtjes slapen en er is veel bij betrokken om aan jullie te verwelkomen.

Geliefden op Aarde voel deze dagen, te beginnen bij deze Goede Vrijdag aan en bemerk hoe het is vervuld met vreugdebetoon, ook op de manieren dat jullie zijn en al samenzijn en al de manieren waarop dit Pasen voor jullie er is.

 

Het gaat ook over dat na zoveel gebeurtenissen van zuiverende, herstellende en helende aard, deze Aardewereld en het Ware Aardewezen aan het samenwerken is, het Schijnende gaat over vergeving en vrede en het wordt zachtaardig aangeboden.

Heel behulpzaam hierbij op deze Vrijdag is CIB, 1 van de Heilige Maya Zonnen, kosmische krijger, met zijn kosmische evolutionaire informatie. Deze Zon is een expressionist continuatie van leven symboliserend, wat ook betekent de stappen voorwaarts Hier in het Nu, er is geen dood, bronnen vertegenwoordigend voor wedergeboorte maar ook voor vernieuwing van leven. Het is werkelijk het Zonneteken dat aangeeft dat er nieuwe dingen onderweg zijn. CIB is een kosmisch natuurtalent voor het verbeteren van communicatie tussen dimensies onderling. God wil is, dat Zijn stem wordt gehoord!

God wil dat het Universum ‘opnieuw’ wordt gehoord.

En CIB wordt begeleid op deze dag door , Uc is 7.

Dit is de roep, oproep, voor het doorgronden en de directe verbinding en individuele relatie van heel dichtbij met de Bron.
(Er is meer bij betrokken via Maya maar dit is wat wij wensen te benadrukken)

 

Nogmaals benadrukkend dat deze dag, deze Goede Vrijdag en voor vele dagen nadien, speciaal is en dat het grote invloeden heeft om jullie erin of er naartoe te bewegen en de intentie en eerlijkheid aan te voelen en liefde en het zal jullie heel goede langdurige vibraties geven.

Maar voel ook aan de saamhorigheid, consistent van de Volle Maan net het teken Libra (Weegschaal) van de dierenriem.

 

Zo geliefden op naar het oogsten van het zaaigoed!

Het vervangen en helen van oeroude en overgeleverde gedachtenpatronen, dit zal jullie weer maken tot een zuil van Licht, een Lichtwezen en het kruis dat jullie dragen zal een verlicht kruis worden, dat zal gaan uitstralen van uit voor en achter jullie hartcentrum en zonnekrachtcentrum, dat is de kolom van waaruit jullie kunnen oogsten ofwel vruchten kunnen plukken.

 

Voor degenen die zich met onderstaand drievoudig motto willen verenigen, bij deze:

Ex Deo Noscimur – Uit God zijn wij geboren

In Christo Morimur – In Christus sterven wij

Per Spiritum Sanctum Revivicimus – Door de Heilige Geest herleven wij

Amen!

Saluut voor AL  jullie, geliefden van de Stralende en ons allemaal van de Vloot van deze Galaxy, Thuiswerelden en van mij, Ashtar en profeet Samuel. Liefde!

Ontvangen: Vrijdagochtend 19 april 2019.
Geplaats op website: 19 April 2019.
Voor website bewerkt door: Anja

DANK aan jullie Lieve Allemaal!

 

Auteursrecht 2017-2019, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.

Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.

En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie