BRUGGEN


ASHTAR – Zaterdag 18 mei 2019.

Begroetingen vanuit onze harten.

BRUGGEN
 

Ashtar:

Goedemorgen voor jullie, want dat is het voor jullie, van mij Ashtar, gezaghebber van het Universele Verkeer en het Commando van de Sterrenvloot en goedemorgen, groeten voor al de dierbaren die weten dat zij gekend zijn met het Commando en de vele, vele anderen.

Ook een groet met liefde van Jezus Christus en profeet Samuel en van al degenen van het samenzijn op onze laatste, recent beëindigde expeditie naar Saturnus en regionale gebieden op/met 1 van de mooie Sterrenschepen. Laten we daarmee beginnen.

 

De laatste keer dat wij communiceerden met Anja, op Goede Vrijdag, waren we in de Marsregio.

Een andere reden dan degene genoemd in dat bericht, is of was, dat er een expeditie was voorbereid, gereed om te vertrekken naar Saturnus en omliggende regionale gebieden.

Voor al degenen op Aarde die dit bericht ontmoeten, wanneer jullie het geluid van een mooi klein belletje in jullie Heiligdom van het Hart horen, dan waren jullie onder degenen die “gastreiziger” waren op de trip.

Op jullie weg van herinneren, hebben sommige van jullie weer geleerd om de mogelijkheid te gebruiken om te “reizen” in jullie oorspronkelijke vorm van Lichtheid de kernvonk, het is nu in het Heiligdom van het Hogere Hart, met andere woorden, de meer snelle manier om te verplaatsen in een gewenste vorm, om te begroeten en ontmoeten en om te zijn, op elkaar in te werken, in dit geval met ons op deze reis naar Saturnus en aanliggende gebieden. Gedurende slaaptijd of gedurende de juiste staat van Spirit zijn via meditatie.

Het was bedoeld en gepland dat enigen van jullie, met dit gezelschap mee zouden reizen.

Ik spreek over een goed gepland schema en organisatie dat al degenen uitgenodigd en betrokken in staat zouden zijn om dit te doen.

En we hadden een hele fijne ‘tijd’ met dit samenzijn en deze speciale trip en op een manier onderzoek.

Wij hebben Anja gevraagd om wat informatie en foto’s te verzamelen zoals gekend door jullie op Aarde om het doel, bedoeling van deze reis te ondersteunen, bij deze. Neem de tijd.

 

De planeet is het meest verwijderd van de Aarde als de planeet zich in conjunctie bevindt met de Zon.
In ieder geval veel groter dan de aarde, de aarde past er een groot aantal keer in.

Saturnus weegt echter veel minder dan de Aarde door de dichtheid, maar is wel de zwaarste planeet van de anderen. De planeet draait snel om zijn as.

De omloop rond de zon is zo rond de 30 jaar volgens Aarde tijdrekening.

De planeet heeft het meeste aantal manen van allemaal, tot nu toe.

Er zijn prachtige ringen rondom de planeet, onderzoekers noemen het de mooiste ringen van alle planeten. Het wordt een buitenplaneet of bovenzonnige planeet genoemd.

De bewegingen van de planeten gaan tegen de wijzers van een klok in.

Saturnus is een ‘trouwe’ planeet aan zijn eigen richting, de Zon is de dirigent!

En straalt meer warmte uit dan van wat door de Zon wordt ontvangen.

Het is de laatste planeet waar op de weg naar de vast sterren aan voorbij moet worden gegaan.

Door de Grieken werd Saturnus Chronos genoemd. Chronos de God van de TIJD, die ouderdom regeert.

Het begin en einde van de tijd zoals jullie op Aarde erover denken, tijdverloop.

Metaal: Lood

Orgaan: Milt, verbonden met het warmteorganisme.

Element: Aarde

Heilige Maya Zonnen: Cib, Akbal.

Alle planeten zijn nauw verbonden met het lot, de levensbestemming van ieder mens, maar ook van ieder ander wezen dat in of op de Aarde leeft.

Saturnus heeft veel te maken gehad met de opbouw van de Aarde, is er nog steeds mee verbonden, zoals ook de Maan en de Zon. In dit verband spreken wij over een oeroude periode van de Schepping.
Saturnus heeft te maken met de opbouw van het menselijk skelet.

Rudolf Steiner: Saturnus is de aanhoudende herinnering, heeft te doen met verleden, van ons planetensysteem.

   

Mooie Parelplaneet Aarde is nu in Hogere Dimensie, de Binnenaarde in ieder geval 100% en reeds veel van het lagere van het oppervlakte deel is verleden tijd.

Dit heeft effect op het Universum, de prachtige planeten constellatie en waarom deze expeditie naar Saturnus, omdat dit prachtige planeetWEZEN primair was betrokken bij de schepping van de Aarde, tezamen met de Zon en de Maan en de Grote Bron en andere hoge wezens.

De positie is aan een zekere uiterste rand, grens, daar is de eerste foto voor gekozen.

Wanneer jullie ernaar kijken, recht voor jullie uit, is het op de foto aan de uiterste rechterkant.

Wij weten dat jullie begrijpen dat dit mede vanuit andere posities kan worden bekeken.

De andere foto toont wat er omheen is als planeten, een asteroïde en asteroïdengordel.

Dat is voor de Nieuwe Galaxy.

Wij wensen jullie eraan te herinneren dat jullie ernaar kijken met jullie fysieke ogen en het bewustzijnsniveau wat jullie hebben op Aarde.

Het is onze wens om er op deze manier over te spreken.

We hadden een ietwat kriskras route inzake het bezoeken en onderzoeken door de regionen rondom Saturnus en Saturnus zelf, een deel van het Universele landschap.

Er was meer dan 1 reden, maar degene die wij aan jullie willen verduidelijken gaat over het volgende.

Het gaat over de prachtige ringconstellatie om Saturnus. Hierbij een poging met woorden om die pracht, schoonheid, wonder zoals het is uit te leggen. Dit is topschoonheid van orbs in samenzijn om een planeet bestaande uit hele kleine deeltjes van allerlei mineralen waarvan ook gekend op Aarde en een alchemistische elementen, geometrische compositie, constant heel snel bewegend.

(Mineralen zijn hoge wezens, als olivijn, obsidiaan, vele soorten jaspis en kwarts, kunziet, borniet puur kristal en andere niet gekend door jullie)

Wij verwachten dat degenen die deze ringen “kennen” ook van de trip, dat zij zich deze schoonheid, zeer speciale aantrekkelijke aanwezigheid herinneren.

Maar naast deze compositie, aanwezigheid in zijn doen, maken de ringen prachtige tonen, geluidscomposities!

Ze produceren boventonen. Wij waren daar om ernaar te luisteren en om te kijken, maar ook om te onderzoeken, de verandering(en) doordat wat er op de Aarde plaatsvindt en de liefde die jullie de Aarde geven, balans en harmonie zijn grandioos aan het herstellen.

Volgens het Plan is de bedoeling dat deze boventonen op Aarde gehoord gaan worden, zij hebben machtige helende krachten, deze procesprogressie is gearriveerd in een intensieve actie.

Om de grotere genezingsprocessen te dienen op Aarde, met name de gezondheid van de mensen en natuurlijk zijn er effecten bij betrokken voor gebieden in Hogere Dimensies.

Dit is wat wij wensen te noemen de eerste ‘Brug’ die wij met dit bericht noemen, de Saturnusringentonenbrug!

 

De tweede brug gaat over het creëren van een Brug van Licht door het balanceren, in evenwicht brengen en harmoniseren met liefde vanuit Hartcentrum om deze energieën rond de Aarde te sturen/door te geven dat is horizontaal, en dit biedt het aan ‘anderen’ aan er zullen degenen zijn gereed om te accepteren.
Het volgende is om deze frequentiepatronen welke het effect van dit zijn vanuit het massabewustzijn om hoog te brengen, en er ingangen, portalen voor te openen en dat is in een verticale positie, een manier om een brug van Licht te creëren via welke mooie, aldaar wachtende creaties in Hogere Rijken kunnen worden gevestigd op Aarde.

 

Volgende. De brug betrokken bij het proces van de weg van terugkeer naar Thuis, de inademing van de Schepper, het heeft dezelfde basis als de vorige, maar het wordt de ether ingebracht, welke enorm groot en complex is, maar het bouwt aan en opent de brug genaamd de Regenboogbrug welke uitvoert al het nodige wat te maken heeft met de 12 Stralen van dit Melkwegstelsel.

 

Nu een meer complexe Brugcompositie.

Vrede is de brug voor iedereen om over te steken, jullie zullen dit allemaal doen, om de wereld zoals jullie die nu kennen achter te laten. Maar de start is binnen deze wereld wanneer jullie het anders gaan waarnemen. Men zou kunnen zeggen herhalende, verfrissende waarnemingen voor de brug, de weg op de brug en verder dan. Vrede is het antwoord op veel zoals, al het hectische, zinloosheid tijdens de Aardse reis, conflicten van iedere soort, ijdele bezigheden en streven met geen enkele betekenis.

Vrede is bedoeld om aan te voelen als een zachte omarming, het hartcentrum omringend, maar ook de andere delen van jullie wezen, comfort en liefde brengend, gevend.

De brenger van Vrede is Geloof, het is de roep voor Waarheid, voor het betreden en liefdevol maken, er is voorbereiding voor deze lieflijkheid. Het spoor van deze brug, waarheid volgt geloof en vrede en is daar de geleider voor de voltooiing van het proces voor de lieflijkheid die via dit werd gestart.

Een doel van leven en leren op Aarde is Geloof. Het subject voor altijd en altijd is Waarheid.

De betrokkenheid van het Licht is de kalmte, gerustheid wat zuivere vrede is. Het is het geschenk voor visie, visioen, uitzicht, bedoeld wordt ‘te zien’ vanuit vanbinnen. Want het ware, zekere Licht is in het en erbinnen is de kracht van God.

 

Een andere Brug is van de Grote Kosmische Klok van de Schepper. Degene van de Tzolkin, dit is op zich al een brug en de Heilige Zonnen, Maya. Dit is een korte verklaring, maar ook een uitnodiging om voor en door jullieZelf te onderzoeken. Er is een Zon genaamd Cimi – de Brug tussen Werelden.

Het gaat over de dood waarin jullie niet doodgaan, dat jullie je overgeven aan het altijd doorgaande verdere ontwikkelen van nieuw leven, het niet opgeven, om integratie toe te staan van wat nieuw is.

Ook over het hervinden van jullie innerlijke vrijheid door overgave. Door zekerheid en veiligheid aan te voelen. Jullie zijn een prachtig deel van de kosmos, van het Inspirerende Licht. Leef Nu!

Levenskracht kan niet sterven, het is verandering van vorm.

 

Het Koninkrijk van God is vrijheid, gelijkheid van allen van Wil. Het kan niet worden geleerd door enige vorm van tirannie, dominantie, boosheid, bedrog en wat we al eerder hebben genoemd.

Ten slotte wordt een Brug gebouwd over deze kloof van schaduwland, de Brug van Vrijheid.

Vrij van in-, op- en afsluiten. Jullie ware, zekere, veilige liefdesindentificatie.

Vrijheid is Creatie! Het is Liefde! Aarde is een Koninkrijk van God.

 

Volgende. Wij hebben het besluit genomen om aandacht te schenken, om te behandelen, bij te staan voor het volgende onderwerp. Velen op Aarde hebben hierover gecommuniceerd met ons, ook Anja en haar partner. Het er niet mee eens zijn.

En wij zoals wij zijn, zien dit ook als een Brug, wij brengen dit als observeerders met de intentie van Liefde voor de oplossing. De piramide wordt gebruikt als uitleg.

5G

Wij zijn ons hier zeer zeker van gewaar, anders dan jullie, maar wij zijn dit zeker.

Via internet en media is er al veel in het rond gegaan over dit onderwerp.

Wij hebben gehoord, ontvangen van jullie, een zo beknopt naar wij wensen een duidelijk verslag:

Het druppelt naar beneden vanuit de dominantie over mensen vanuit de top van de zogenaamde piramide, macht over, degenen die dit niet op willen geven, dit druppelt naar beneden toe, beïnvloedt andere mensen. Er is een ‘product’ van gemaakt om het eigendom schap en leiderschap te handhaven, speculerend met degenen die weinig van deze dingen afweten, onschuldigen, zelfs slaven.

Het creëren van een economische stunt om wat te redden …..? Er zijn zelfs producten al gemaakt en te koop om je ertegen te beschermen. Ze denken dat ze de Aarde in eigendom hebben. Het is niet volgens Gods plan. Wat voor recht of wat dan ook hebben deze om dit te doen. Sommige noemen het vooruitgang, het is zo, we zullen er weer overheenkomen zoals eerder met nucleaire toestanden, schadelijke ontploffingen met vergifwerking, andere stralingen en diverse andere uitvindingen die in gebruik zijn genomen gedurende de laatste 100 jaar. Het komt uit de legerorganisatie/industrie en zij zijn klaar met het gebruik op dat gebied, gedaan en er is al nieuw dat ze weer voor eigen diverse doeleinden gebruiken.
Veel melden dat er al een nieuwere techniek moet zijn, anders zou dit niet gebeuren. Satellieten horen er ook bij voor meer vanaf hoger in de lucht, dat moet gemaakt worden, onderhouden, ze aan de gang houden, ook economisch betrokkenheid, geld makend voor?

En andere spelletjes op Aarde. En dat mensen, voor de uitleg, lager in de piramide die willen wel werken, inkomen hebben, ambitie, meedoen, erbij horen, prestigekwesties, positiekwesties. Werkgelegenheid.

Wat wordt er gedwongen of afgedongen? Men wil iets zijn, als iets achterlaten van zichzelf, ik ben hier geweest op Aarde, als een soort behoefte, men denkt als het is onuitwisbaar. 

Gezondheidsproblemen.

 

Het gebeurt allemaal op de Aarde, in dat soort van wereld.

Het eerste iets wat wij wensen te noemen is de reflectie, het boemerangeffect, vandaag hier in het nu met hoge snelheid, dit zal zeker effecten laten zien voor de nodige resultaten.

Men zou het kunnen zien als, er is een donker spinnenweb, betrokken zijn de maker(s) en degenen die erin verstrikt raken, op welke manier dan ook en voor wat voor reden dan ook.

Dit spinnenweb heeft al die aanhechtingen al niet meer zoals eerder, maar wat zijn er nog.

Omdat ook jullie, degenen die Wakker zijn, zoveel Licht inbrengen en er verder mee gaan en het gebruiken, zo veel meer Licht voor Bruggen. Zo dit kan worden gezien als een uit twee bestaande situatie, beide het “ding” doende met de interacties.

Ieder van jullie naar de Aarde gaande en er te zijn om de levenservaringen op te doen hebben er mee ingestemd met dit leven en het eigen deel/rol/spel/positie met zijn grote diversiteit.

Veranderingen zijn er op ieder niveau voor alle niveaus en wezens.

Positiviteit is altijd wijs om te doen.

Dus om dit 5G op en in een positief punt te plaatsen als ervaring met wakker bewustzijn, het is van betekenis voor al Diegenen, in ieder geval, betrokken met 5G en eventuele nieuwkomers.

Voor de spinnenweb kant is het een kans voor hen ook om echt Wakker te worden.

De invloeden van het Licht van Liefde, Vrede, Harmonie en Balans, Geloof waarover wij hebben gesproken in dit bericht en jullie energiepatronen van weerstand van degenen van de Lichtkant en er zijn er ook half/half, (met alle respect), hebben te maken met deze confrontatie.

Het is een heel spektakel en ook onze bijdragen en het steeds meer dichter bij elkaar komen, betekent dat het zal, heeft met Wil te maken, leiden tot de GOEDE uitkomst. Veranderingen!

 

Wat er ook is doorgegeven via de communicatie met ons is dat sommigen wensten dat zij technologie hadden aangenomen voor hun missie om hier een sprong overheen te maken en iets geheel gezonds en nieuw en goed werkend te maken en te laten werken. Brug tussen aardse communicatietechnologie en hogere communicatie zoals telepathie.

Bij deze is hier een soort van invitatie uitdaging aan diegenen die dit wel hebben meegenomen voor hun missie voor dit leven, degenen die hier veel of alles vanaf weten over Aardse communicatietechnologie verder dan 5G. Wij doen een beroep op jullie namens velen, om het hier in het Nu op de Wereld Aarde te brengen, wij zijn er om jullie te ondersteunen, vraag!

Wij hebben Geloof dat jullie het goede zullen doen en de brug ervoor zullen vinden!

Dus doe een beroep op jullie ware ‘binnenin’, jullie weten als het over jou, jullie gaat, beproef om jullie Goddelijke geheugen te gebruiken en kracht van verbeelding.

Wees enthousiast en aan de andere kant praktisch, wees moedig maar niet roekeloos, blijf zelfverzekerd want jullie ‘graven’ in een soort van onbekend, en wanneer jullie herkennen, herinneren jullie visioenen en geschenken hieromtrent (of andere belangrijke zaken) probeer te manifesteren.

Wanneer de keuze of keuzes zijn van de hoogste morele aard, is er hoge Goddelijke Liefde.

Sta in het Leven, verticaal. Beeld verbeelding, brengt het tot uitdrukking, doorleef het volledig en deel.

Doe jullie hoogst mogelijke best!

 

Om te ondersteunen wat opmerkingen:

Bruggen zijn niet van jullie maar voor jullie.

Wat geen effect heeft, heeft geen bestaan.

Het is niet voor jullie enkel alleen, als individueel met jullie bewustzijnsziel van gewaarzijn het is ook voor de Hogere Groepen.

Denk na met Bronlicht voor jullie verder gaan.

 

Het is onze wens om het volgende onder jullie aandacht te brengen, het heeft al media-aandacht gehad, dit is een herhaal aanmoediging.

Thomas Rau. Uitspraken van Thomas: “Wij moeten verantwoordelijkheid faciliteren, in plaats van macht en eigendom”, “duurzaamheid is slechts het beperken van ecologische schade”.

Te bekijken via een uitzending van Tegenlicht van de VPRO: Einde van Bezit (2015)

Https://bit.ly/2nv3j3H. Er is een website en een boekwerk in het Nederlands, zie internet Material Matters.

 

En wat wij hebben opgemerkt is dat jullie, om over het algemeen genomen te spreken, gereed zijn om te geloven of te gaan geloven in….

Wellicht is het fijn en behulpzaam naar een liedje te luisteren dat dit weergeeft van

Michael Kiwanuka, I’m getting ready, is on You Tube.

 

Amen.

Het is een behoorlijk bericht, wij zijn er ons van bewust, neem jullie TIJD of Nu momenten.

Met liefde, kracht en mededogen van Jezus, profeet Samuel, en van al jullie kameraden, maatjes, vrienden en dierbaren van het Ashtar Commando en van mij, Ashtar.

Ontvangen: Zaterdagochtend 18 mei 2019.

Geplaats op website: 18 Mei 2019.

Voor website bewerkt door: Anja

 

DANK aan jullie Lieve Allemaal!

 

Bronnen foto’s: Esa.int, 8planets.co.uk, Wetenschap in beeld.

Bronnen Saturnus: Antroposofie Rudolf Steiner, Wikipedia, Aluna Joy Yaxk’in, Theosofienet.

 

Auteursrecht 2017-2019, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.

Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.

En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie