Tweede Bericht Spoor Moeder Aarde

Het Spoor van Schenken van Moeder Aarde.

Journaal in posten van diverse data, totaal 5 stuks, Augustus – September 2019

 

Hier mijn Saluut en ontmoeting vanuit mijn hart, onze harten, van ONS.

 

Tweede bericht. Geliefden. Om voort te zetten de berichten volgens de trant van het Nieuwe Begin, zoals al gezegd, op een andere manier gaat er ‘tijd’ voor worden genomen en gebruikt.
Uitgewerkt in stappen of posten, wij weten dat jullie ergens in jullie ‘weten’ dit te hebben voorzien. In dit tweede bericht wil ik graag bevestigen dat de titel correct is.
Onze uitleg is via dit, laten we het het journaal noemen door Christus, profeet Samuel en mij, Ashtar.

Het volgende gaat over om jullie aan een feit te herinneren.

Eens en een behoorlijke periode geleden, was er dit ‘lege’ Universum om te worden gevuld en later, veel later, te worden vervuld. Ja, dit Universum, heel vaak wordt erover met ‘subs’ gesproken.
Sub bestaat als Latijns woord, en omdat dit in de Nederlandse taal is, betekent het onder.
(overigens niet alleen in de Nederlandse taal)

Men kan het Universum verbeelden als een structuur, wijze van opbouw en samenstelling, rangschikking van de delen. Doordat er ‘sub’ is betekent dit dat sommige hoger of verder is dan het andere.
Dit betekent mede dat het vanaf en door het Hogere de invulling is gestart. En doorheen de kosmische dagen met uitbreiding van de medewerkers, medescheppers het verder is gecreëerd en weer verder, tot het Nu zoals het Nu is. Kosmische dagen zijn van een duur ver voorbij aan jullie begrip over tijd en daaraan verbonden schema’s en de manieren zoals jullie zijn gaan denken. Maar zoals leven in dit Universum is verder gegaan en al wat er mee te doen heeft -Hier in het Nu- en omdat het vol spectrum Licht, begrip, kennis, herinnering en attitude en Liefde aan het veranderen is, veranderend naar het werkelijk leven, verandert er veel mee in gradaties, naar Hogere staten van bewustzijn en waarheden.
Ieder niveau heeft eigen domeinen van waarheden, als een soort van harmonica op elkaar inspelend en reagerend.
Voordat ik verder ga, wil ik toch nog graag een keer toelichten dat onder jullie mensen op de Aarde, er niveaus zijn van al kunnen waarnemen en begrijpen door herinneren, het meeste in onze verwoordingen is bedoeld voor het algemeen.

Tegenwoordig waar verwachtingen om ons weer te ontmoeten en begroeten en hoe is het daar nu werkelijk, hoog zijn, benieuwd naar hoe verfijnde etherische familieleden zijn en hoe we kunnen zijn voor aanstaande ontmoetingen ten aanzien van niveau tot niveau mogelijkheden en ook het andere wat daar is in het nog onzichtbare, dit was niet daar vanaf het Begin.

Al dat van de Sterrenvloot, Sterrenschepen, Ruimteschepen, Platforms, Ruimtestations en woonorden als Lichtsteden, maar ook anderen, de planeten en hun familie als manen, zonnen, ringen, planetoïden, asteroïden, nevels e.d. zoals jullie het Nu kunnen zien, met name fysiek, het is allemaal tot bestaansvormen gecreëerd, de meest simpele wijze van uitleggen is, en jullie zullen de waarheden verkrijgen -te zijner (precies) op ‘tijd’ Hierin het Nu- , van het één kwam het ander.

In de nabije toekomst gaat het plaatsvinden dat jullie dit weer kunnen gaan zien, overdenk daarbij alstublieft de dimensionale domeinen, dan kan de gedachte, bij waarneming opkomen dat dit het voorverloop, voorbeeld voor de Aarde toekomst is of zo had het al op Aarde kunnen zijn.
De Goede Licht kant!

Hebben wij deze dichtheid in het Hogere dimensionale, nee, maar wat wij wel hebben of ondervinden is de gewaarwording ervan, jullie zijn als mensen boodschappers, doorgevers van de ervaringen.
Aarde ervaringsdeskundigen.

Wij, hiermee wordt bedoeld degenen die geen Aarde ervaringsdeskundigen zijn, hebben ook voor de creatie van het andere, gedaan aan ontdekkingen, onderzoeken, gebruiken, ermee leven, communiceren, samenwerken en samenleven.

Dus, een vriendelijk iets om te vertellen is om op te vrolijken en lach te scheppen, het voorstel is, overdenk even of heel lang, in hoeverre hebben jullie al hieraan bijgedragen? De velen die hier in het Hogere nu Zijn, hun Aarde missie voltooid gedurende grote variaties tijdens Aarde levensduren en nu hier ‘bezig’ met onderhouden en met innovaties, met communicatie met jullie op Aarde, dit houdt ook allemaal verbeteringen in en voorbereidingen omdat jullie aan de terugkeer zijn begonnen.
Wij hebben jullie er vaak aan herinnerd en uitgelegd hoe en waarom, jullie zijn vergeten wie jullie zijn en het herinneren hoort bij deze terugkeer.

Met al de beminnelijkheid die wij hebben, uitdrukken en vertegenwoordigen en met al de Eenheid die wij Zijn, hier en daar bij jullie, met ieder zijn uniekheid, daar zijn we best druk mee op onze manier.
Mede ervarend via jullie manier.

 

Maar eens, toen de Zon, de Maan en de Aarde waren gescheiden zoals bedoeld, kwam er in het creatiedenken, de eerste aanzet en opzet voor ruimtereizen anders dan met de symbolische vleugels.
Zeg maar een ander systeem om gebruik te maken van de prachtige overvloed van dit Universum.

Eigenlijk ruimtematerie wat eens gedachten waren, vormend tot ……

Ik kan jullie verzekeren dat dit een enorme onderneming is geweest, met grote avonturen, organiseren, ontwerpen, uitvoeren en dan het uitvoeren met de nodige besturen, raden, regels e.d.
Dat was toen ik Ashtar erbij kwam, vanaf dat begin.

Ook ik heb trainingen ondergaan, scholing, opvoeding in dit Universum en in andere Universums. Ieder wezen doet dit, zoals mensen hebben gedaan en doen voordat ze naar Aarde gaan, bijvoorbeeld, maar in dit verband hoog actueel.

Deze gemeenschap als dienaren van de Universele Vloot bestaat uit velen geliefden, als een grote familie Eenheid. Het heeft grote belangrijke bedoeling, bijgevolg is de voldoening van dat niveau.
Heb ik die Vonk, de Godcelkern, codes zoals jullie?

Ja! Maar het was en is geen wens van mij om een wezen als mens te zijn, het is een persoonlijke keuze die te doen heeft met wat voor mij bedoeld is te worden en Nu te Zijn als positie voor dit Universum en diepgaand en oprecht overwogen met het Opperste. Dat is hoe jullie mij kennen als Ashtar, geliefden!

 

Wij zijn daar bij jullie, de hartverbindingen die vrolijk, vriendelijk en liefdevol stromen.

Zoals eerder gezegd, vraag, nodig ons uit, roep, via de stem van jullie hart.

En wij zijn hier waar wij zijn in afwachting, alweer en nog steeds van jullie responsie!

Met alle LIEFDE vanuit ons Zijn!

 

Christus, profeet Samuel en van mij Ashtar.

Geplaats op website: 28 Augustus 2019.

Voor website bewerkt door: Anja

 

DANK aan jullie Lieve Allemaal!

 

 

Auteursrecht 2017-2019, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.

Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.

En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie