Derde Bericht Spoor Moeder Aarde

Het Spoor van Schenken van Moeder Aarde.

Journaal in posten van diverse data, totaal 5 stuks, Augustus – September 2019

 

Hier mijn Saluut en ontmoeting vanuit mijn hart, onze harten, van ONS.

 

Derde bericht. Geliefden, toen ik in de positie als het wezen Ashtar stapte, om deze positie te vervullen, leeftijdloos zoals het is voor mij en vele anderen, was de mensheid, geliefden als mensen op Aarde reeds in een zekere staat/vorm daar op de Aarde. Wij weten dat jullie een referentiepunt op prijs stellen, wij hebben ervoor gekozen om er een te gebruiken volgens de Bijbel, het was een poosje nadat Adam en Eva waren weggeleid van de Boom des Levens.

De levensperioden op Aarde vervolgden en geleidelijk aan splitste de mensheid zich af van de natuurlijk voedingsbron en moest er worden ondervonden wat de Aarde had te bieden om jullie als mensen van levensonderhoud te voorzien.

Tegelijkertijd kan ernaar gekeken worden als een draai, maar een enorme, de tot dan toe heldere, duidelijke verbinding met de Hogere delen van Zelf en Bron en ons als familie, waaronder sterwezens, elementaire wezens, natuurwezens en degenen van het Engelenrijk raakten in negeren, voor een groot deel, niet alles tegelijk, fases.

Al die Engelen die de taak op zich hadden genomen en dit nog steeds doen, om boodschappers te zijn van het Scheppersfront en die deze diensten, met veel taken,  met heel hun Engelenhart vervullen voor deze overgangsperioden, en vooral deze, maar voornamelijk om de gedachten, het denken van de God Geest te blijven doorgeven, op de manier voor jullie op Aarde begrijpbaar, eerlijk en acceptabel, want dat was en is van groot belang, maar dit werd dicht, hardkoppig, dat is anders dan bedekt met sluiers, dit heeft te doen met vergeten voor de Aardse missie.

Maar deze dichtheid kon de verbinding niet verbreken, minimaliseren ja, maar niet als iets kapottrekken. Zoals jullie allemaal hebben ervaren en op een manier nog doen, verdicht is verdicht, erg weinig lumineus, helder en openhartig o.a.

Dit is gebeurd in het begin van de Aarde als ouderplaneet, er werd ervaren om werkelijk te leven met en op Aarde en de gemeenschappen als mensen op Aarde die constant uitbreidden.

Kleursferen en stemmingen waren in deze dagen nog van grote invloed, niet alles kon en kan worden genegeerd, het kleurde zekere perioden voor de ontwikkeling van culturen.
En het ging door en door, zoals eerder gezegd van het één kwam het ander.

Er bleek een heleboel te zijn om te ontdekken en onderzoeken op de Aarde.

Om door te gaan, om te overleven en verbeteren, vanuit een bepaald standpunt, kan men het aanzien als een poging van deels wakker wordend geheugen van wat was achtergelaten, om het in bestaan te brengen op Aarde.

Vol met polariteit en dualiteit en relatieve ervaringen.

Dit channeljournaal in stappen heeft geen bedoeling om de brede historie te detailleren, er is al genoeg gegeven over de waarheden, aan jullie om door te gaan met de zoektocht te vinden of hervinden of om het eenvoudigweg te herinneren omdat jullie via van binnen de antwoorden hebben gezocht, welke dan er/herkenbaar kunnen worden via Aarde documentatiematerialen (mede), in de 21e eeuw van meer uitgebreide aard. Zoals eerder gezegd dimensies, hogere domeinen hebben allen hun eigen waarheden.
En zoals Boven, zo Beneden, maar synchroniciteit is gehinderd gaan worden door dichtheid en gevolgen van de lagere dimensies.

Met andere woorden, de invloeden van de ervaringen van het op elkaar inwerken, reageren en de wisselwerkingen.
Hier volgen nu een paar uitnodigingen, de aanwijzing is, vanuit je hartgebied.

 

Nummer 1: om van onderstaande twee beelden te verbeelden (vormen), zie boven vertelde.
Denk erbij aan als tegelijkertijd.

Deel a is, een beeld (nummer 1) van degenen of datgene in het Universum, met subs, bij het ontwikkelen et cetera van ander Universeel transport, met natuurlijk voeding.

Deel b is, een beeld (nummer 2) van wat er op Aarde gebeurde met het ontdekken, gebruiken et cetera van wat daar was voor het leven met voeding van de Aarde.

 

Nummer 2, is beeld nummer 3: om een beeld te verbeelden van het geboren worden en overgaan door middel van sterven, omdat dit ook interactie is.

 

Nummer 3, is beeld nummer 4: het samenzijn met de Sterren aan het firmament van dit Universum, met de Zonnen, Manen, Planeten en hun familie, als grote familie.

Met het volgende, dank daarvoor aan de broeders/zusters van de Federatie van Licht:

Breng jullie focus van ware gedachte naar jullie hartgebied.

Adem in en passend uit voor de situatie en voel het bestaan aan van jullie daar van binnen en hou de focus op zijn plek in het hartgebied. Neem de tijd.

Voel de energieën aan, ze zijn tastbaar in dat hartgebied, ook daar en ga vandaar naar de Sterren, Zon(nen) enzovoort of kies er om te beginnen eentje of …

En zeg met jullie Hoogste, Diepste, meest betekenisvolle intentie:

IK BEN

IK BEN EEN DEEL VAN JULLIE

IK BEN DE LIEFDE DIE JULLIE ZIJN

 

Geliefden,

Voelen jullie de Engelen al aan, fladderend met de symbolische vleugels, afwachtend met passie en opgewondenheid?

Voelen jullie hoe groot en mooi jullie familie is van de Sterren en andere bewoners van het Universum als planeten, Zonnen en Manen…..?

 

Tot de volgende journaalpost!

 

Wij zijn daar bij jullie, de hartverbindingen die vrolijk, vriendelijk en liefdevol stromen.

Zoals eerder gezegd, vraag, nodig ons uit, roep, via de stem van jullie hart.

En wij zijn hier waar wij zijn in afwachting, alweer en nog steeds van jullie responsie!

Met alle LIEFDE vanuit ons Zijn!

 

Christus, profeet Samuel en van mij Ashtar.

Geplaatst op website: 31 Augustus 2019.
Dit heeft helaas niet zo kunnen plaats vinden, zie uitleg bij HOME pagina.

Voor website bewerkt door: Anja

 

DANK aan jullie Lieve Allemaal!

 

 

Auteursrecht 2017-2019, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.

Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.

En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie