Meester Lanto Equinox

MEESTER LANTO en EQUINOX 

Van wat eerder dan 5 September 2019, van de dag ingevingen.

De jaarbeweging van de Dierenriem is een Spiegeling van de jaarbeweging van de Zon.

De Zon maakt via de dierenriem de dagelijkse beweging van de hele sterrenhemel mee.

Dit betreft bepaalde bedoeling van de dagbeweging van Oost naar West, de jaarbeweging van de Zon van West naar Oost, het gaat om oplossen/overgaan in een spiraal van 365 dagcirkels, waarvan de ene helft opstijgend is en de andere helft die weer naar beneden gaat.

Er is dus een hoogste stand en een diepste stand. Hoe groter de dagboog, dat is op het Noordelijk halfrond zomer en andersom op het Zuidelijke halfrond.

Er is hier balanceren aan het werk, verschuivingen in de graden of punten van Oost naar West en van West naar Oost, met Noord en Zuid.

De Maan maakt de bewegingen mee als de Zon, de Maan is iets sneller, dat scheelt een paar dagen per “maan-d”. De Maan heeft aan andere koers dan de Aarde, een andere positie van cirkelen, de te maken Hemelbanen. Het WereldAl heeft ritmes, verdelingen zijn er voor de Hemellichamen.

Doordat de Zon 2x per jaar de equator van de Hemel passeert bij de jaarlijkse koers, dat is bij begin van lente en van herfst, dit brengt teweeg het gelijk zijn van de dag aan de nacht, al is het maar heel even.

Men heeft dit equinox genoemd.

 

Ieder jaar is weer anders, er is altijd verschuiving welke leidt naar verandering.

 

Wat wij meer intens aanvoelen is wat er aan ritmes, bewegingen en leven van de wezens in het Universum als planeten, sterren, zonnen en manen aan de gang is en het geheel tezamen met Aarde.

Bijvoorbeeld nu in deze Septembermaand vanaf de Nieuwe Maan van de eerste dag, de dagstappen nemend naar de Vollemaan en dagstappen nemend naar de Herfstequinox 2019.

De wisseling van de levenspaden hierbij betrokken volgens Maya, in de nieuwe cyclus, vooral de 13 jaar cyclus. Het is weer meer intens, maar ook meer bij elkaar, met andere woorden de Aarde dichter bij de Hogere Domeinen, de mooie planeet Aarde Zelf met de gedachten van de planeet zelf, de woorden, (wij denken dat wij nog beter hiernaar kunnen luisteren) en de acties, de daden.

 

Wij hebben een favoriete invocatie voor de Herfstequinox, wij gebruiken die nu dagelijks en omdat (ook) wij dit zo van binnenin uit aanvoelen heeft degenen die dit heeft gegeven, dat is in september 2014 via Fran Zepeda, Meester Lanto, ons gevraagd dit nogmaals te delen met een bericht.

Meester Lanto door Claudio Gianfardoni

Donderdag 5 september 2019.

 

Meester Lanto:

Gegroet dierbaren, het is weer een waar genoegen om via oplichtende Lichten, en via de meer duidelijker wordende Hartstromen te communiceren met jullie. Om jullie te herinneren aan de omhelzing en verwelkoming met gloed. De gloed welke mede wordt vertegenwoordigd door de Zon die jullie zien met fysieke ogen, maar mede door vele andere zonnen. En vele Broeders, Zusters, de Lichtwezens die al het Aardse ascensieproces hebben doorlopen via verschillende levens op/ met hun momenten op de Aarde en het ‘leven in en leven uit’, die nu jullie bijstaan, sommige bekend met namen op Aarde en sommige die ervoor hebben gekozen op Lichtwezen manier bij te staan.

Jullie zijn ook magneet voor het ware kosmische en de ware oorsprong van jullie vorm, de elementen, en wanneer ik over gloed spreek, is het element wat dit het meest vertegenwoordigt, het Vuur, van oorsprong vanuit de Grote Bron ingezet voor het grote kosmische evolutionaire gebeuren.

Maar zoals veel met bouwstenen is gecreëerd voor dit Universum, drietallen, of viertallen, maar ook andere getallen tezamen zijn gebruikt, bestaan de elementen uit vier, maar eigenlijk met een vijfde, de ether, het etherisch, dat is de Christus met de etherische vleugels van Metatron. Dat is een van de samenwerkingen.

 

En deze September momenten speciaal via het equinox portaal zijn van alweer meer zuivere aard.

Ieder portaal, iedere gelegenheid vanuit het Sterrenhemel gebeuren heeft betekenis, sommige anders dan anderen, het heeft allemaal zuivere aard als hoogste kwaliteit.

Dat is waarom zovelen worden gestimuleerd hiervan op de hoogte te komen en mee te doen.

Ik, meester Lanto, communiceer met alle Liefde voor jullie als mensheid, nogmaals over het verwelkomen van het ware, van jullie ziel en de essentie. Omdat dit steeds sterker wordt en meer verlicht door de inkomende licht- en liefde werkingen.

Dat deze gloed, een hoge waarde heeft om het pad te vereffenen en om jullie te herinneren aan de beminnelijkheid van jullie ziel. En ik wil jullie graag aanbevelen deze invocatie diep en intens te herhalen en dat jullie aanvoelen dat deze gloed en beminnelijkheid van de ziel, grote liefde zijn.

En wanneer jullie verbeelden dat jullie het element vuur zien, als met vlammen, als op Aarde, dat er reflectie is, uitstralende reflectie, zuivere reflectie, en in overvloed, van wie jullie echt zijn, van wat wij zijn! Jullie zijn op pad met een experiment, mijn boodschap is, een uitnodiging om met deze invocatie nog meer deel te gaan nemen aan het experiment van al de ervaringen, terug naar het Licht.

 

Bij deze de herhaling van deze invocatie, met al mijn Liefde en Ondersteuning voor de terugreis,

 

“Ik omhels mijn zuivere ziel, mijn zuivere essentie, mijn verbinding met de Bron, aangezien het alles rondom mij heen verlicht met de zuivere Waarheid van mijn bestaan.”

“Ik laat al wat rest als overblijfsel van wat mij bepaalt, begrenst, achter mij, omdat het alleen experimenten en vervormingen zijn van mijn ware zelf.”

“Ik verwelkom mijn zuivere essentie om alles rondom mij heen te verlichten met Liefde. En ik omhels mijn zuivere ziel als die IK BEN.”

“Ik verwelkom de transformatie die toestaat dat mijn ware essentie door mij heen schijnt, steeds meer en meer, terwijl ik de zuivere energieën omhels die binnenkomen in/via  het portaal van de Equinox en hierop volgende portalen terwijl ik mijn energieën verfijn, zuiverder laat worden, meer en meer en permanent, mij de weg tonend om volledig met de Bron te verbinden.”

“Ik verwelkom mijn ware essentie, mijn Ik Ben Aanwezigheid als mijn enige Werkelijkheid, de zuiverheid van mijn Ziel verlichtend als mijn leidende kracht.”

“Ik verwelkom de zuiverheid van deze naar binnen komende energieën zonder weerstand en bedank hen voor hun hulp voor mij naar huis te leiden.”

“Amen.”

 

Heilige groeten en Lichtwezen zegeningen.

 

Ik ben Meester Lanto.

 

 

Geplaatst op de website latere datum, uitleg zie HOME pagina.

Auteursrecht 2017-2019, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.

Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.

En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie