Vierde Bericht Spoor Moeder Aarde

Het Spoor van Schenken van Moeder Aarde

Journaal in posten van diverse data, totaal 5 stuks, Augustus – September 2019

 

Hier mijn Saluut en ontmoeting vanuit mijn hart, onze harten, van ONS.

 

Vierde bericht. Geliefden, wat een manier van de weg gaan, is het niet?

In dit Universum en de mogelijkheden met en voor planeet Aarde!

Het kroost van het Opperste (MR) dit hebbend, keuzes te hebben, leven, met dit Universum gecreëerd, gebaseerd op relativiteit, wat eigenlijk het grootste geschenk is aan AL, tussen de twee punten Alfa en Omega, het systeem volgens het Goddelijke Plan, berustend op empirie voor ALLEN, tevens voor het Ouderpaar van het kroost (MR). Een indrukwekkende structuur van een systeem, leidend naar een ander systeem.

 

Hebben jullie ervoor gekozen om één van de verbeeldingen te doen of twee of allemaal?
Het heeft te doen met toestaan om te bewijzen en de natuurlijke emoties zijn erbij betrokken.
Gewoon het te lezen heeft eveneens werking, de woorden zijn symbolen en zijn gecodeerd.
Wij willen jullie graag duidelijk maken dat het herhaald kan worden, jullie ware innerlijke kind zal jullie aangeven wanneer het genoeg is.

Wij weten dat ieder van jullie die dit doen en al gedaan hebben, de ervaringen met ONS delen, op jullie EIGEN ZELF wijze. Het is allemaal goed, jullie doenhet via de ervaringen als kinderen van de God Ouders.

 

Nu volgt een flinke sprong of een hele grote stap naar andere kwesties; de effecten van de oorzaken.

Wij zijn fan van al het schrijfwerk/channelings van God gedaan door Hemzelf/Haarzelf.
En één van de wereldwijd bekende betreft de boeken: Gesprekken met God via Neal Donald Walsh, vertaald in vele talen en miljoenen exemplaren zijn in omloop.

Voor deze effecten willen wij graag refereren naar hoofdstuk 9 van Boek 2, invitatie om te (her)lezen, wees er alstublieft bewust van dat dit een keuze van Ons is voor dit journaal, het is een deel van een groter Deel, over hoe God zich uitdrukt over het rotzooitje op Aarde. Een hoofdstuk wat (mede) aangeeft hoe het ene leidt tot het andere. Wij willen dit aangeven als basis brug(gen) waarschijnlijk meer dan één, maar wel met verbindingen tot één, voor de continuatie van het Nieuwe Begin.

De toelichting betreft een enorm en kwetsbaar onderwerp. Opvoeding en Kennis.

Ouders – Kinderen – Opvoeding. God heeft vele wijze woorden doorgesproken voor deze boeken en in dit hoofdstuk. O.a. BEWUSTZIJN   EERLIJKHEID     VERANTWOORDELIJKHEID.

Drie hoekstenen, concepten hiervoor. Om het te laten ontkiemen via het natuurlijke inhet kind (innerlijke diepte kennis). Wees zorgzaam en voorzichtig met wat er wordt ingevoerd in de geheugenopslagruimte. Over het doorgeven van wat altijd is doorgeven, het heeft enige veranderingen opgedaan door de tand des tijds, laten we het woord modernisering gebruiken, maar door vele, vele jaren heen en lang wel zo gedaan. Keuzes maken en jullie ervaren en weten onderhand hoeveel keer per dag jullie dit doen en waarvan ‘aantallen’ ver af zijn van de hoeksteen ‘verantwoording’.

Veranderen heeft te doen met aanvaarden van verantwoording.

En niet het vingertje van maar zij ……

 

Laten we het als via een boekhouding bekijken, debet, credit, memoriaalposten.

Wat wordt er dan onder ogen gezien, om verantwoording te veranderen, met bewustzijn en eerlijkheid vanuit wat wordt genoemd de comfortzone via de geldstroom energie?

Maar de hoera is oprecht toepasbaar, jullie zijn goed bezig met de ontwikkelingsgang en veel van de dierbaren als mensheid is betrokken, zoals gezegd, het Nieuwe Begin is Hier.

Dit genoemde is een indicatie van wat te kiezen waar verder te starten met herstructurering, hoe de energieën te gebruiken, ook degenen welke onjuiste kwalificaties hadden en zijn getransformeerd naar neutrale lichtsubstantie.

Het weefsel van empirie heeft grote waarde. Het toont, ieder kan dit bekijken, overzien, beleven, of het weefsel voorziet in de waarden die goed dienen voor Al en Iedereen.

 

Nu willen wij jullie graag uitnodigen voor nog een verbeelding.

Deze is genummerd met 5. Nummer 4 was al met de keuze om te focussen op één van de wezens als Ster of Maan et cetera, nummer 5 betreft een beeld te maken binnenin, om te dragen als belichaming als een kledingstuk, de prachtige outfit van deze Moeder Parelplaneet Aarde waarop jullie leven.
Zoals jullie kleding dragen.

Jullie kunnen ervoor kiezen de soort meditatie van bericht vier hiervoor gebruiken.

Het kan ook als een stille verbeelding, zonder woorden, wellicht met weinig gedachten.
Gewoon dat. En laat gewicht geen kledingrol spelen.

 

Er volgt nog één journaalpost over: het Spoor van Geven van Moeder Aarde, tot dan!

 

Wij zijn daar bij jullie, de hartverbindingen die vrolijk, vriendelijk en liefdevol stromen.

Zoals eerder gezegd, vraag, nodig ons uit, roep, via de stem van jullie hart.

En wij zijn hier waar wij zijn in afwachting, alweer en nog steeds van jullie responsie!

Met alle LIEFDE vanuit ons Zijn!

 

Christus, profeet Samuel en van mij Ashtar.

 

Geplaats op website: 3 September 2019.
Dit is helaas niet gelukt, zie uitleg HOME pagina.

Voor website bewerkt door: Anja

 

DANK aan jullie Lieve Allemaal!

 

 

Auteursrecht 2017-2019, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.

Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.

En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie