Vijfde Bericht Spoor Moeder Aarde

Het Spoor van Schenken van Moeder Aarde

Journaal in posten van diverse data, totaal 5 stuks, Augustus – September 2019

 

Hier mijn Saluut en ontmoeting vanuit mijn hart, onze harten, van ONS.

 

Vijfde bericht. Dierbare zielen, jullie hebben jullie Hogere Thuisland verlaten, naar buiten uit enkel Licht, weg van veiligheid, comfort, schoonheid, de cirkel van Leven daar.

Naar een andere cirkel, wij denken dat het oneindigheidsteken (gelijkend een teken van 8), een mooi symbool is als referentiepunt van veranderende cirkels.

Van de Grote Bron tot een Omniversum met vele nieuwe cirkels en nu zijn vele betrokken bij het meest recente Universum, dit Universum waar zo veel in deze cirkel zijn en waar velen zijn in de Globe van de Aarde.

Cirkels kunnen in patronen zijn, de één naast de ander(en), God creëerde en doet dat nog steeds, perfecte Geometrie en Symmetrie voor het.

Naar en in de leegte – Duisternis, kunnen jullie voorstellen hoe al die Lichten, Lichtwezens, dit binnengingen? Het lichtte op in een behoorlijke korte tijd van een kosmische dag.

Kunnen jullie je voorstellen hoe gevuld dit Universum nu is?

Hier in moment na moment?

De combinatie van Licht en van wat jullie zien als Donker in het Universum?

Het is nog steeds voortgaande, is het niet?

WIJ zijn altijd aan het creëren, wij hier, jullie daar en de “LIJNEN” van geboorte en overlijden voor mensen (nog wel) om naar beneden en omhoog te gaan.

Kunnen jullie nu aanvoelen dat deze “LIJNEN” nooit zijn verbroken?

En onderhouden door de Eenheid die WIJ zijn!

En dat velen zich voorbereiden, zoals door jullie gedaan, om jullie te volgen, op te volgen, naar HET op de Aarde, we willen niet te veel in herhaling treden, het is al diverse malen verwoord.

 

Deze wereld van Aarde is hiermee gemaakt. Met één gedachte, daarna de andere, anderen, sommige overlappend. Aanpassingen makend aan de omstandigheden welke altijd in staat blijken om te veranderen, om te regelen, schikken, af/instellen, in orde brengen, rechtzetten, (af)justeren, schatten, vaststellen, harmoniseren < en zo doet het ook aan jullie.

Wij willen jullie graag herinneren, dat er een collectief bewustzijn is en een individueel bewustzijn dat bijdraagt aan de creaties van wat er wordt ervaren en wat jullie relatie ermee is, dat is een individueel besluit.

 

“Houden jullie van wat jullie hebben gemaakt”?

“Hebben jullie je al afgevraagd hoe de wereld werkelijk is”?

“Hoe de wereld er uit zal zien via Blije Ogen”?

“En is dit de wereld die jullie werkelijk willen zien”?

“Voelen jullie aan dat jullie omgaan met, te doen hebben met het gebruik van schaduwen van jullie ware kracht”?

“Dat alles te doen heeft met het niveau van Liefde”?

“Dat afscheiding niveaus heeft gecreëerd die groots menselijk gedrag ondersteunden en oorzaken voor wat jullie noemen onaangenaamheden en kwaad”?

“Hebben jullie de kleding geprobeerd van Aarde planeetwezen”?

 

Het is nu, het is in de nu-momenten om te continueren met het herzien, loslaten en herstructureren van een hernieuwde werkelijkheid, degene van hoe die er uit ziet door de meest blije ogen, dit gaat werken zodra er vrede in de geest wordt ervaren wat doorwerkt naar het hartgebied en alle denken en de eventuele daarbij behorende beelden los te laten, geen ondersteuning en kracht meer te geven aan al dit, wat de nieuwe versie van de mooie planeet Aarde niet dient.

Jullie hebben al zo veel aangenomen en in gebruik genomen van de collectie hulpmiddelen en methodes door ons aangereikt en aan elkaar doorgegeven, het heeft jullie versterkt en zal door gaan te continueren met al het juiste hiervan, en meer en meer krachtiger worden.

Dit in de herhaling, uitleg perceptie.

Wat inhoudt voorstelling en waarneming > observatie, en kan volgen door een beeld(en), concept, (in)zicht, besef, visie, gewaarwording.

En het heeft focus, richting dat geeft wat het inhoudt, draai maar eens langzaam in de rondte focus op de focus via de vier windrichtingen, en wordt gewaar van de verschillende aanschouwingen, jullie zijn bijna als de naald van het kompas, snel draaien kan je ook uitproberen….. zo kan je ook focus wijzigen op andere mensen, medefamilie op Aarde, wellicht de spiegel waarnemend wat zij uitdrukken om tot je zelf te komen en te erkennen, ooh het is in mij ook, en de beweging aanvoelend om uit oordeelskracht te stappen naar gezond onderscheidingsvermogen. En in/met het beleven aan te voelen hoe het spoor van vrede en geloof hiermee verbonden is.

Zo heeft dus nu het Nieuwe zijn intrede gedaan, door het empirie weefwerk met opbloeiend bewustzijn in te zien, in, binnenin, en het uiterlijke vertoont de waarden. Wellicht voelen jullie nu aan dat dit een reële samenwerking is, die berust op het fundament van Gods plan.

Hoe deze veranderingen via energieën door middel van ideeën/gedachten, woorden, acties in het empirische weefwerk in dit relatieve geleidelijk aan tot stand gekomen zijn en van meer recent, met hoger tempo tot stand komen om bij te dragen om het Nieuwe te manifesteren volgens het spoor van het relatieve empirische weefwerk, Matrix.

 

En in/met het beleven, hoe dit spoor is ontstaan en het verloop van het schenken van Moeder Aarde?

Is dit eigenlijk niet in één ademhaling, fantastisch!

 

Wij wensen jullie stimulatie te geven voor wat er komt! En nodigen jullie nogmaals uit.

Er is gekozen voor David Kipping. Er is een YouTube video. Link hieronder.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jgOTZe07eHA

 

En hebben Anja gevraagd het laatste deel van de video te vertalen.

 

DROMEN VAN ONZE JEUGD – David Kipping

Gepubliceerd 2 augustus 2019.

Vertaling van het laatste gedeelte van de video.

 

Laat mij afsluiten door een persoonlijke noot toe te voegen.

Dit project was een maken voor mij gedurende 13 jaar en dat is een tijdschema lang genoeg dat het in groot gevaar was om nooit tot bloei te komen.

Ik wed dat velen van jullie een verband met dat gevoel kunnen hebben, om een idee of droom van jullie jeugd te hebben gehad, dat beetje bij beetje, stukje bij beetje werd onttakeld via het advies van anderen en werd verbannen naar het onontgonnen land van kwijt, verloren ambities.

En je vertelt jezelf dat je er op een dag op terug gaat komen, op een dag pak je het weer op en stoft de droom af, maar het glijdt weg, week na week, maand na maand, jaar na jaar.

Ik ben zo bevoorrecht, zobevoorrecht de internationale ruimte te hebben gehad met betrekking tot werkzekerheid en de financiële vrijheid om een risico als dit te nemen.

Ik kon me veroorloven om het nodige brood op de tafel te hebben, naast het werk, om aan dit project te werken en het betekent heel veel voor mij om af te maken wat ik al die geleden jaren ben begonnen, maar ik moet zeggen dat ik grote spijt heb dat ik dit niet eerder heb gedaan, ik had een beter rolmodel moeten zijn voor jullie.

Zie, als jullie een droom hebben of een passie doet er niet toe wat ik heb gedaan, wacht geen anderhalf decennium om het door te zetten, na te streven, Ik betreur het, ik bedoel dat je misschien niet eens zoveel tijd meer hebt.

Ik weet dat het goedkoop en clichématig klinkt maar in de context van het verhaal heb ik het gevoel dit te moeten zeggen dat als jullie iets hebben wat jullie willen doen, dit is het jongens, het zou een gevoel van urgentie moeten hebben, dit is jouw/jullie moment en dit is jouw/jullie tijd.

Ik weet dus ook niet of dit ding met de telescoop zal gaan maar ik ben zeker blij dat ik het bliksemse ding heb afgemaakt en als je van dit soort houdt, blijf dan op de hoogte, want er komt nog veel meer in de pijplijn, dus zorg ervoor dat jullie je afstemmen op het kanaal van Cool Worlds en dat jullie met ons mee gaan voor die reis, dus als jullie zo ver zijn gekomen laat me jullie heel erg bedanken voor jullie waardevolle tijd, maar doe julliezelf een plezier en schakel YouTube een beetje uit en de algoritmen zullen me haten omdat ik dat zeg, maar geef julliezelf een licentie om na te denken over een van de gekke ideeën achter in jullie hoofd, een van deze wilde ideeën uit jullie jeugd en pak het misschien op, stof het af en kijk waar het jullie heen brengt, tot de volgende video blijf nadenkend doordacht en nieuwsgierig.

 

Wij hopen dat jullie ervan genieten en voegen daar het volgende aan toe, om al de compartimenten te openen, open te blijven houden van jullie menselijk wezen en wij weten dat wij jullie gestimuleerd hebben en nog doen, om dit om te ruimen van al wat niet langer dient voor jullie Hoogste Welvaren en van anderen.

Nu in de compartimenten te kijken voor de droom, dromen, ideeën, degene(n) opgeslagen.

Nu te kijken naar de Nieuwe Lichtideeën die opflitsen in jullie gedachten en deze te ontwikkelen.

Om bij te dragen, uit te werken voor leven op Aarde op de meest briljante manier, via het Spoor van Schenken van Moeder Aarde. Altijd te geven en dienen aan en in het Licht zo het zou horen te zijn.

Voor nu, het laatste verzoek om iets voor te stellen; stel jullie voor hoe in ware kracht kan opruimen, ophelderen zoveel van wat jullie niet willen, omdat het ware erdoor schijnt met meer Watt.

Wij zijn zo dichtbij, ondersteunend, afwachtend voor de echte ontmoeting en begroeting, communicatie en het werk nog te doen in weer ware coöperatie.

 

Wij verspreiden onze verlangende liefde naar jullie!

Tegelijk met onze basis Liefde om jullie onze liefde meer te laten voelen!

Voor met Blije Ogen leven op Aarde!

 

Amen.

 

Christus, profeet Samuel en van mij Ashtar.

Geplaats op website: 6 September 2019.

Dit is helaas niet gelukt, voor uitleg zie HOME pagina.

Voor website bewerkt door: Anja

 

DANK aan jullie Lieve Allemaal!

 

 

Auteursrecht 2017-2019, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.

Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.

En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie