Over MICHAEL Aartsengel en een bericht van Aartsengel Michael

Over MICHAEL Aartsengel en een bericht van Aartsengel Michael
September, de laatste dagen hiervan in 2019 – Anja Tjelpa

Vroeger, in voorbijgegane tijden op Aarde hadden mensen meer herinnering van de Hogere en Geestelijke werelden, wisten ze meer van het gezicht af, een ander woord ervoor is aanschijn.
Wat is aanschijn, dat heb ik gevraagd, het is geen woord van deze tijd.
Er kwam een antwoord, eigenlijk heel eenvoudig, de manier waarop je schijnt aan.
De uitstraling van het eigenlijke Zelf.
Toen, veel eerder waren de mensen meer verbonden met het aanschijn van de Hogere Werelden en dachten ze nog aan Engelen, Aartsengelen en met alle respect anderen met Hun aanschijn, Zijn.

Er is een wijsheid vanuit de historie verbonden met wat op Aarde wordt genoemd feest- en gedenkdagen.
En levendigheid vanuit de uren, de tabel van tijd van de Hogere Werelden.

Als een soort van overzicht, laten we beginnen bij Nieuwjaarsdag, een hele bekende feestdag, over de gehele wereld, en er zijn vele anderen over de hele wereld het hele jaar door op Aarde.
Te veel om bij allemaal in dit soort schrijven stil te staan. Sommige zijn heel persoonlijk, andere gebaseerd op religie of herdenkingen of gedenkdagen volgens een landseer of stad of jaargetijde.
Deze paar zinnen geven al aan hoe lang deze lijst is.

Er is mij gevraagd om te schrijven, vertellen, te helpen herinneren aan de feestdag van Michaël, Heilige Aarstengel. Hij heeft een hele lijst van taken om dienaar te zijn van God, een belangrijke Engel met veel Macht, welke hij kan inzetten als dappere strijder voor gerechtigheid, aanvoerder van de Legioenen van het Licht, beschermer, hoeder, heden ten dage door het weer naar voren komen van telepathie, gedachtenoverbrenging, geestelijke gemeenschap, als overbrenger, Wijsheid leraar voor zijn familie op Aarde, overgezet via ‘kanalen’ naar woorden om op te schrijven, te delen, te lezen of te horen.
Maar zeker van hoge ware waarde, verpersoonlijkt Michaël het aspect van ons Zelf dat voorkomt uit en wat wij in wezen mede vertegenwoordigen, de hoogste grondbeginselen.

Vanuit onze positie hier op het Noordelijke halfrond in Nederland, maar ook andere landen, heeft de herfsttijd wederom intrede gedaan. Wat zien we gebeuren in de natuur om ons heen, veel van de Flora vergaat voor een poosje met een mooie kleurbeleving tijdens deze overgangsperiode en veranderende invloeden door het weer, wat soms best spectaculair kan uitpakken. De natuur en betrokken natuurwezens zorgen voor schenken van najaarsprodukten voor de komende winterperiode voor velen van allerlei natuuraard, maar ook voor de zaadjes voor wat er weer opnieuw kan gaan komen.

Het is de kracht van Michaël nu via natuurkrachten die op deze wijze naar beneden komt, zijn bijdrage voor deze evolutionaire wentelingen, die op een manier, voor ons onzichtbaar, de wolken als ogen, als zintuigen gebruikt om het te aanschouwen op Aarde, het gebeuren is voor hun daar, voor ons hier op Aarde en om het ernaartoe te brengen. Hij is niet de enige die op deze wijze wolken gebruikt, er zijn er meerderen uit de Hogere Werelden die dit doen.

De dag waarom het gaat is 29 September, oorspronkelijke St. Michaëls dag.

Er wordt aangegeven om hier in het nu op een waardige manier een Michaëlfeest in dit jaarverloop, tijdens de laatste dagen van September weer in te gaan zetten, door sommige wordt dit feest nog in ere gehouden.
Maar dan weer algemeen, dat zal de Hemel weer meer aan de Aarde verbinden, dat dit een gebeuren van grote betekenis zal zijn als bijdrage voor het verdere verloop, om op Aarde te zijn om te begrijpen, dat zal leiden dat het goede, realiteit kan worden, dat wij als mensen op Aarde zijn om de ervaringen hiervan te doen en te hebben. Dan in te zien dat o.a. via de wolken machtige impulsen worden gegeven voor civilisatie volgens de Hogere Goddelijke orde en dienstverlening.

Dit bericht is een begin om in ieder geval uit te nodigen om op eigen wijze, invulling, er dit jaar een feest van te maken. Ik heb op internet gekeken er zijn zoveel dingen gemaakt, als liedjes, gedichten, versjes, tekeningen, kunst, verhalen, websites met mooie afbeeldingen et cetera.

Mooi! Al die liefde, eer en dankbaarheid!

Op deze manier breng ik aan jullie over dat er duidelijk is aangegeven dat elke viering heel welkom is!

 

 

Aartsengel MICHAEL

Geliefden,
Het is een vervulling voor mij vol vanuit mijn ziel, hart en wezen om dit te doen voor al wat Wij Zijn.
Een intense missie, ja ook voor mij als Aartsengel.
Het is om het in woorden uit te drukken, wat dit eigenlijk inhoudt, ik ga zeggen, dat gaat komen om dit aan jullie over te gaan brengen.
Wij doen ook dit, wij kijken uit, op onze manier, naar het komende jaar, wat voor op Aarde een schrikkeljaar zal zijn. 2020. Ik verwacht, want jullie al zover zijn, dat jullie de balans van, in het getal kunnen aanvoelen.
Het is voor mij en anderen een vreugdevol en waar genoegen om weer met jullie te “spreken”.
Met andere woorden, hogere sensitieve verbindingen zijn de herstelperiode ingegaan, en de telepathische vaardigheden verbeteren.

Ik wist natuurlijk dat dit bericht op stapel stond en heb daar mijn gedachten over laten gaan.
Het volgende.

Start:

Liefde, altijd en immer voor het eeuwige leven. Het begin is nooit eindigend. Rondleven.

Processen:

Scheppingen, dienstverlening, experimenteren, afdalingen, overgangen, zuiveringen, bewustwording, uitbreiden, acceptatie, al de invloeden, oplossen, realiseren, tests en beproevingen, vertrouwen, zoektochten, ontdekken, metamorfoses, anders leren leven, verheffen.

Studie:

Via het innerlijk, het bestuderen van de ondervonden waarheden en het ontdekken van ware werkelijkheid, aanvoelen met zintuigen van het fysieke en het hogere, evolueren, meesterschap, ascentie, het herinneren, het vergeven, samenleving en geestelijke gemeenschap, eenheid, zie delen ß.

Ingewikkeld:

Het onzichtbare, het kosmische – microkosmos<>macrokosmos, Universele wetten en regels, ‘zien’ via innerlijke oog, zintuigen, mee creëren, integreren, ben Ik dat allemaal, Alfawereld, complexheid en wat is dat en dat en wat is waarheid?

Kansen en uitdagingen:

Te over, ofwel overvloed.

Keuzes:

Idem.

Delen:

Eén van de ware natuur die wij allemaal hebben is te delen, de ware natuur is met oprechte wijsheid.

O.a. worden vieringen gedeeld hier in het Hogere op deze wijze met de macro kosmische reflectiekracht.

Maar wat je deelt met anderen van de Familie, is geven, projecteren, werpen, ontwerpen, tonen en -in de herhaling- op wat voor manier dan ook dit gebeurt, wat je ‘geeft’ wat te maken heeft met doen, aan een ander, dat doe je jezelf aan.

Emoties:

Als watervallen of fijne regen, de zon achter een wolkendek of de mooiste zonnestralen, de luchten die verhalen vertellen die overeenkomen en de aarde die meebeleeft in al de nuances.

Meditaties:

Om te doen, je kan het op jouw manier doen, het is jouw beleving en dan volgt het vervolg!

Maak je eigen meditatie! Onderstaand een indicatie van een door mij gegeven meditatiemogelijkheid!<⇓>

Jullie vragen:

Een lijst ontelbaar keer langer dan de lijst met feest- en gedenkdagen, vieringen.

Kleding:

Een lichtgewaad en al degenen die liefhebbers van kleding zijn op materiele manier, met een lichtgewaad kan je alle kanten op en met de cape, die jullie kunnen creëren, een veelkleurig kledingstuk, met de kleuren van de twaalf Galactische stralen, wat betekent dat alle Goddelijke aspecten van de Schepper worden gedragen, wordt het helemaal festijn om zo’n mooi wezen te zijn.

Lichtwereld:

Ongelooflijk, wellicht ver weg of te mooi om waar te zijn voor jullie als mensen, MAAR wel heel echt! Verlicht meer en meer jullie innerlijke zo prachtige Licht.

Buitenaards leven:

Dat zij wij, jullie familie hier, wij hebben ook ‘leven’ hier en met liefde en plezier dat zien wij heel graag weer gereflecteerd worden op mooie planeet Aarde.

Hulp:

Altijd, wij zijn altijd samen en met elkaar, het voelt wellicht nog niet ‘echt’ zo maar het is het wel.

Waarom, waarvoor, waarheen:

Groots herstel. De Nieuwe Aarde zoals bedoeld en Allen Tezamen in dit deel van het Universum en dan weer verder met Vrede, nieuw Stelsel van Goud. De reis van jullie Ziel.

Viering:

Markeringen in het Hemelse, Universele gebeuren, bij het Aardse gebeuren.
Bij elkaar komen van Zielen, wezens door de Schepper geschapen, voor, er is grote diversiteit.
Gedenken, herdenken, tonen van blijdschap – verdriet, ja we hebben te maken met polariteit en dualiteit in dit sub-universum, om het in evenwicht te brengen en te houden, ervan te houden.

Alles wat wordt gevierd, herdacht heeft zijn WAARDE van vervulling, dat voegt wat toe aan het grotere geheel, bedoeld wordt alles, er is geen goed of slecht.
Dat is terug naar de Bron, alles is Eén. Jullie op Aarde leven in momenten als fragmenten van wat jullie werkelijk zijn, als ik aangeef dat dit een keuze van de Ziel is, daar is waarheid in.

De ziel op reis in fragmenten een deel ervan is betrokken bij deze speciale gebeurtenissen en monumentale belevingen op Aarde, geliefde planeet. Het andere deel is bij ons, de andere fragmenten die doen mee daar, toegegeven het is ingewikkeld. Jullie dragen allemaal bij aan dit gebeuren, de kans met zoveel keuzes om dit verder te brengen om obstakels op te ruimen van allerlei aard en het advies is, om te doen wat er in energie, lichtenergie aanwezig is IN jullie om daarmee bij te dragen, bij te staan, dienst te verlenen, daar zal een moment komen in jullie waarnemingen, misschien wel twee of drie of twintig-twintig,  dat jullie gaan aanvoelen, begrijpen, realiseren dat jullie, ja jullie allemaal, deel zijn van een soort rollend wiel. En dat dit draait, en dat gaat ook komen, met vele wielen en dat jij, jullie bijdragen aan de weg, het draaiende rad met raderen van het eeuwige Leven.

 

Ik hou zo ontzettend veel van jullie en wij allemaal hier.
Ik ben Aarstengel Michaël en namens vele andere dierbaren geliefden!!
En aan en voor ieder, een bijzondere mooie en liefdevolle 29e september, Michaëldag.
Laat het schijnen geliefden!

AMEN

 

INDICATIE MEDITATIE

Aartsengel Michaël: Ik stel voor, ga rustig zitten en in rust en omhul jezelf met een beschermend Licht.

Eer de kracht van God, Vader en Moeder. Dan, vraag je Hogere Zelf, IK BEN aanwezigheid of meester, aartsengel of Lady Engel of gids, begeleider of dierbare welke het best overeenkomt met jouw energie of deze bij je mag komen om te communiceren en samen te werken.

Alles is goed en ga rustig terug naar waar je bent.

De uitleg hierbij is dat degene gekozen een specialisme(n) kan hebben.

De ontwikkelingsweg op dit gebied in aanvang is, dit te doen voor julliezelf of directe omgeving/betrokkenen.

Want niet ieder mens heeft de missie een kosmische telepathische ontvanger te zijn voor wat verspreid mag worden.

Wat als mogelijke volgende ontwikkeling bij meditatie kan, is om het vermogen van je bewustzijn naar het kruinchakra te verplaatsen en dan nog wat omhoog, 20-25 cm.

Dit is Spirit verheffen, bewustzijn omhoog voelen reizen om de ontmoeting(en) te doen.

Laat hierbij het lichamelijke bewustzijn achter, reik en ga omhoog naar deze hogere sferen.

Dit wordt door ons aangevoeld en zo komt samenwerking tot stand.

Je zal aanvoelen alsof je omhoog reikt, de werkelijkheid is dat je je naar binnen richt.

In aanvang voelt alles heel zachtjes aan, dat betekent als je doorgaat en volhoudt dit zal gaan versterken. In aanvang is het van uiterst belang concrete vragen en gedachten te hebben en over te brengen, de aanrader is vragen te stellen die met ja of nee kunnen worden beantwoord.

En de impuls(en) af te wachten die binnenkomen in het bewustzijn.

Later, zogezegd, oefening baart kunst, kan er uitbreiding ontwikkeld worden en ontstaan.

Tot dan en daar, ik behoor tot de keuzemogelijkheden. (Glimlach) Ik ben Michaël.

 

Ontvangen: 24-25 september 2019.
Geplaatst op: 26 september 2019.
Voor website bewerkt door: Anja

DANK aan jullie Lieve Allemaal!

 

Auteursrecht 2017-2019, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.
Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.
En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie