Conversatie met Samuel, 1e

Maandag 28 oktober 2019.
 
Conversatie met Samuel, 1e.
 
Hartelijke groet geliefden, bij deze conversatie met mij, Ik ben Samuel.
Als eerste wil ik graag enige uitleg over mij, Samuel doen.

 

Ik ben toen op Aarde gekomen in Rama een woonstede in het gebergte van de stam Ephraïm, ongeveer 1000 jaar voor Christus.

De 12 stammen waren toen nog niet verenigd tot een koninkrijk en waren vrij kwetsbaar voor en door de omliggende populatie. Mijn vader was Elkana (God heeft voortgebracht) en mijn moeder was Hanna (Genade van God, genadig).

Er was een situatie in de relaties van mijn vader en mijn moeder bleef vrij lang kinderloos, de andere vrouw daar had mijn vader wel kinderen bij gekregen, dat veroorzaakte de situatie.

Hanna was hiermee heel verdrietig, mijn moeder heeft om mij, een zoon, gebeden en de Schepper de belofte gedaan mij voor mijn hele leven aan God te schenken. Dat is zo gebeurd.

Toen ik de juiste fase had, heeft mijn moeder mij gebracht bij priester Eli en zijn gezin en ben ik daar verder opgegroeid en opgevoed. En ja, ik ben getrouwd en vader geworden van twee kinderen.

Mijn naam betekent, die mijn moeder mij heeft gegeven: “Ik heb hem aan de Heer gevraagd.”

 

Uiteindelijk ben ik priester geworden. En later Richter en later profeet.

Priester zijn is een tussenpersoon vanuit diverse standpunten om deze functie te vervullen.

Daarbij kwam de taak als Richter om tijdelijk leiding te geven aan de volksstammen en bij te dragen aan het maken van een koninkrijk met een koning.

Als profeet ben je een mediator tussen de Godheid en degenen op Aarde, met de visionaire eigenschap om dat wat nog niet waarneembaar is door te geven, maar ook wat al gedaan is als visie te gebruiken.

 
Ik heb al eerder bijgestaan in de communicatie met deze dierbaren als communicatiekanaal op Aarde en toen kwam het plan vanuit hier in het Hogere om een conversatie voor te stellen en aldus gedaan en nu in gang gezet. De bedoeling is dat er vragen gesteld kunnen worden, die ik voor het moment ga beantwoorden. Ik ben er klaar voor en Anja en Michael ook.

 
A en M: Lieve Samuel, wat is er nu voor jou daar in de Hogere Rijken, is dat hetzelfde zoals je op Aarde hebt vervuld?

Samuel: Er zijn Hemelse Krachten en overeenkomstig Hemelse taken of dienstverlening.
Wanneer jullie bevrijd zijn van de Aarde, zoals het is voor al eeuwen –zoals jullie het hebben gemaakt met cijfers en zo, 10 is een decennium en 100 een tijdperk, onder anderen-, wanneer jullie eruit stappen, uit de levensduur, de vleugels nemen en met de kracht van vlucht teruggegaan naar de vrije regionen, vind er een -vallen af- plaats, jullie bewegen eruit. Het ware wezen beweegt zich, stroomt in de realiteit.
Het is als, het beste van mij Zelf neem ik ben mee, in feite weer gecombineerd met de meerdere ware delen van jullie Zelf, verplaats zich terug naar dat continuüm daar.
Leven is daar in Liefde, Licht en Liberaliteit en dat jullie daar weer jullie kleding van licht weer aantrekken en op het spoor stappen van jullie lichtwezen, jullie Zielreis naar ………en dat verschilt.
Zijn daar met mij deze energieën waar talenten/geschenken/eigenschappen mee verbonden zijn die mij hebben gediend op Aarde? Ja! Maar…., hoe dit uit te leggen met woorden, het is niet meer zo solide, het deelt zich snel met de Eenheid. Denk aan soorten van energie, maar hier is het niet zo opgesplitst voor taken, functies of levensduren, vormen die gaan volgen voor in Hogere Rijken maar evenzo voor op de planeet Aarde, er is een Selectie proces programma.

Ik neem nu waar, bespeur dat er verscheidenen vragen opkomen in jullie gedachten!

A en M: Ja, lieve Samuel. Is het mogelijk om uit te leggen, op een manier, waar vragen vandaan verrijzen?

Samuel: De Windmolens van de Geest. Een heel passende verklaring. Jullie als mensen zijnde zijn aan het bouwen, onzichtbaar, een frame als van een windmolen met van die wieken. Vorm van weven.
Met deze geest, denkwijze in de tijdgeest. En de wieken zijn om een soort van as. En met alles met aan het bewegen is, stromen, daar wordt een beweegenergie mee gecreëerd dat het aan het draaien maakt en deze beweegenergie komt vanuit allerlei richtingen. Bouwend, het wordt omlijst door relatieve ervaringen tijdens levensduren op de Aarde, wat op een manier heel menselijk is.
Een belangrijke besturing wordt gevormd door de elementen, ook de ether.

A en M: Voor het moment vinden wij dit heel duidelijk.
Een andere vraag via de windmolen: “Ben je meer keren op Aarde geweest?”

Samuel: Ja, maar dit was, zoals jullie het inzien, de laatste keer. Toen ik terugkeerde in de Hogere Rijken, heb ik besloten, de keuze gemaakt, heb ik weer deelgenomen aan het Selectie Programma Proces, de taken om mij te nemen vanuit hier, met een groots metgezellen Broederschap, Zusterschap, het was een visionaire keuze, dat is het nog steeds.
A en M: Samuel, heb je de wens om meer details te delen over andere levens?

Stilte.
 
Samuel: Ik maak de keuze om dit op een ander moment te delen.
A en M: Respect!
Lieve Samuel, is het mogelijk om visionair op een manier uit te leggen?

Samuel: Dat is de mogelijkheid (die jullie in wezen allemaal hebben) in een moment zullen jullie je herinneren om een ‘reisziener’ te zijn, een verhuizer die overziet van al dat er is in de spil van het radarwerk van het continuüm van het Leven. Punten waar het om draait met een hoog niveau van bewustzijn.

A en M: Wat wij hebben genoemd de film op de spoel?

Samuel: Ja, het is projectie, maar te prachtig, grandioos om het met woorden te beschrijven.

A en M: Wij maken nu de keuze om ons geheugen beter uit te graven. (Glimlach)

Samuel: Zoals jullie weten zijn wij hier en daar om jullie te assisteren, vragen is, de windmolen aan het werk zetten met een door het hart aangedreven intentie.

A en M: Dank je wel. Wij weten of begrijpen dat jullie best wel overstelpt zijn en worden met al deze vragen, Aartsengel Michael heeft hier recent kort iets over gezegd, Is het mogelijk dat er hier meer over wordt onthuld?

Samuel: Ik veronderstel dat jullie denken aan een database of databank of zoiets.
De vragen krijgen geen nummer en ze worden allemaal behandeld. Geen onderscheid.
Het is eigenlijk een groot collectief handelen, jullie weten wij leven hier met L’s, Liefde, Licht en Liberaliteit en wij houden van jullie allemaal. Maar wanneer ik het uitleg als vergelijk met een dekensysteem, met een uiterst verfijnd rasterwerk, dat eeuwigdurend communiceert, dat komt er dichtbij. Verzamelend, zachtaardige dienstverlening aangaande al deze vragen, naast de andere communicatie en het beantwoorden. Ik weet dat jullie wensen te begrijpen wie de beslissingen maakt.
Dat zijn wij als Collectieve Universele Familie, inbegrepen de Bron Zelf.
Maar beslissen is niet echt het juiste woord. Resulteren dat past beter.

A en M: Dank je wel!

Samuel: Kleine toevoeging. Dit ragfijne verfijnde netwerk heeft te maken met de heptagoon (zevenhoek) een frame, basis voor de Levensbloem.

A en M: Het voelt heel mooi, zuiver en eerlijk aan.

Samuel: Jullie ook, dank je wel!

A en M: We zijn er helemaal stil van.

Samuel: Dat is goed! Dan betekent dat het wordt ingenomen.
De vierde L is Loyaliteit. Blijf loyaal aan de onthullende communicatie.
En aan het Al dat wij zijn, met jullie eigen ware Zelf.

LIEFDE is DE BRON, degene, Ene in hoofdletter en vetgedrukt, om jullie manier van uitdrukken te gebruiken.
De Bloem is dit onstopbaar aan het ZIJN en DOEN voor en aan Allen.
En van mij, ik ben Samuel, als een bloemblad, ook!

AMEN.

A en M: Dank je wel lieve Samuel en al de andere bloemblaadjes! (Met respect)

Ontvangen: Maandagochtend 28 oktober 2019.
Geplaatst op website: 29 Oktober 2019.
Voor website bewerkt door: Anja

Auteursrecht 2017-2019, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.
Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.
En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie