Fijn om Merlijn te Zijn

Merlijn – Anja Tjelpa

 
FIJN OM MERLIJN TE ZIJN!
 
Inhoud: Twee eerdere channelings, een deel gaat over channelen
en een bericht van Merlijn anni currentis, 7 februari.

Er wordt in archieven gedoken, notities zijn gemaakt en bewaard op verschillende manieren, ook door ons.

Die van ons zijn geschreven met potlood of pen op papier.

En nu, door geliefde Merlin, gevraagd om iets uit te werken van wat we met hem hebben gedaan en dan zal hij, Merlin, wat channelen om toe te voegen.

 

De eerste channeling is van Zondag, 5 November 2017.

Dit was een dag na een Volle Maan, genoemd Jachtmaan.

Er was veel werking van energieën en we hadden een beetje ongemak om ons daar goed bij te voelen, er was aanpassen te doen en veel integreren.

 

We hebben een bepaalde plek in de woonkamer, waar we graag zijn voor contact en communicatie met Degenen in hogere regio’s.

Zittend aldaar stellen we ons in, dat duurt momenten en openen voor communicatie.

De eerste woorden die wij ontvangen waren: “Ik zal met jullie spreken”.

Wij: Wie is dit? Bent u door God gestuurd? Wij bespeurden een brede glimlach. En continueerden met, uw lach is super goed voor zulk een Hoger Dimensionaal Wezen! Het volgende wat wij begrijpen: Verwachtingen?

Wij: Dit al noterend en met elkaar communicerend en zo doende voelen wij naderen een specifieke energie die dichterbij komt.

Dit wordt opgeschreven als wij hebben grote verwonderende ogen en gedachten.
Volgende woorden: Zo hier ben ik.

Wij: Wij willen dit graag nu vertellen, als een soort tussenin, nu lachen wij met het herlezen en het uitwerken, dat was toen die keer niet zo.

(Toen) Wat communicatie met elkaar, wij waren het eens, het is mannelijk aanvoelende energie.
Volgende woorden: Waarom? Doet het ertoe?

Wij: Nee, is het antwoord. Wij denken dat u Merlijn bent en op dit moment voelt u erg verbonden met Moeder Aarde en we zien/voelen aan iets wat wij de naam een Damp van Aarde geven, daar aanwezig zoals is verteld met het verhaal van Aladin en de Wonderlamp. Het wordt gezien via innerlijke zintuigen, geobserveerd, waargenomen en wij bleven ons verwonderen en ernaar kijken en toen kwam de bevestiging, dit is Merlijn.

Wij zien hem de handen in deze Damp houden. Het is een behoorlijke verrassing we beginnen ons liefdevol aangenaam vereerd te voelen.

En wij spraken met Merlijn over al de channeling sessies die we gedaan hebben tot dus ver, geen is er hetzelfde geweest.

Merlijn: Er is een grote kracht in gewoon vanuit een hart te geloven.

Ik kan jullie zeggen dat jullie dat allebei doen, tenminste in deze omstandigheden.
Jullie zijn allebei op Camelot geweest, allebei dit niet zo goed herinnerd, maar jullie kennen de plaats heel goed en ook mij, Merlin.

Kennen jullie de geschiedenis van op Aarde?

Wij: Lieve Merlijn, niet gedetailleerd, een beetje uit boeken, een beetje van films, een beetje vanuit ons ware geheugen.

Anja: Nu we zo dichterbij elkaar zijn, zijn er wat herinneringen die terugkeren en ook al eerder in de processen die plaatsvinden op Aarde, waren er wat herinneringsvlagen over Camelot. Ik heb het Michael verteld, we praten er wel eens over, met pogingen om te herinneren. Plek met hele aangename schoonheid, fantastische magie.

Michael: Ik heb herinneringen over tuinachtige omgevingen, enorme in hun magie, heel indrukwekkend mooi. Laten we zeggen residenties in plaats van Kasteel, Huis.

Wij: Maar we begrijpen wel dat dit nog steeds een Lichtstad kan zijn, ergens.

Aarstengel Michael heeft er over gesproken in berichten, Camelot is een etherische Stad van ver terug.
Dat is waarom we zeggen dat dit nog steeds zo kan zijn, alle Lichtsteden zijn etherisch, misschien nu in een vernieuwde etherische aankleding, wij gebruiken graag het woord, opgewaardeerd.

Merlijn: Weer een brede glimlach. Wij: Echt een geweldige glimlach.

U voelt werkelijk mannelijk, gekleed in wat wij noemen een lang gewaad, maar -dit keer- niet met de manen, zonnen en sterren erop en het is heel bijzondere etherische materie. Het schijnt of u heel erg van het lange haar houdt en de lange baard?

Merlijn: Ik kan elk moment veranderen, seconde, minuut in wat ik maar wil.

Wij: Bent u als de Onsterfelijke Apostel Johannes waarover is geschreven?

Merlijn: Ja, maar er is verschil, er zijn verschillen in dienstverlening.

Ik dien meer de Schepper en Al van de Schepper in Hogere Dimensionale Bestaansvormen en voor een deel in dit Universum en de divisies ervan, sommige gebeurt met en voor de Aarde, maar ook voor andere Melkwegen of Galaxy’s en ook wat nog verder er is.

Merlijn: Waarom denken jullie dat Ik naar jullie vandaag ven gekomen?

Wij: Wij beschouwen ons als ruimdenkend, wij beschouwen het niet als gek, en wij geloven echt dat u en de anderen bestaan in een etherisch leven en wij vragen ons af of u ooit op Aarde bent geweest?

Vragen het ons af op de manier van fictie, of non-fictie en de illusionaire wereld?

Merlijn: Ik bevestig dat ik geïncarneerd ben geweest als een echte magiër.

Wij: Is dat als mens of niet?

Merlijn: Zoals al gezegd, ik kan alles worden en zijn, ook op Aarde, er waren voor mij dat soort van mogelijkheden. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik vele gedaantewisselingen heb gedaan.

Wij: Wanneer wij u horen spreken, denken wij heel sterk aan God, alsof u zijn Broer bent?

Merlijn: Ja/Nee. Ik ben zoals God mij heeft geschapen en inderdaad ik heb een paar specialiteiten meegekregen van de mogelijkheden als van God.

Maar het is niet zoals de Zoon, Christus, zoals hij de opstanding uit de dood heeft gedaan en zoals hij het grootste werk heeft gedaan voor de Heilige Geest. Maar er zijn geweldige opties.

Wij: Wij hebben ook het idee dat u veel onder uw bescherming heeft?

Merlijn: Het is zo, ik leg het met alle liefde uit, maar dat neemt veel van jullie Aardse tijd in beslag, maar ik kan jullie een beeld laten zien als een deel ervan? Wij; Okay, erg aardig.

Merlijn: Concentreer zo goed als jullie kunnen (het is van binnenuit) en wacht….

Wat wij hebben waargenomen: Na minuten, zien wij Merlijn in wat wij noemen zijn magiër kledij, hij heeft een grote bal, globe (ziet eruit als witte opaal met vonkjes van verschillende kleuren en het heeft transparantheid) hij heeft dit tussen de toppen van de wijsvingers en hij is in staat de ‘bal’ te laten draaien, in de rondte, langzaam maar ook heel snel en laat zien dat hij erin kan kijken. Dat is het.

Wij: Prachtig, dank u wel. En wij denken dat u dit beeld heeft laten zien op een manier bedoeld te begrijpen als een symbool? En wij dachten u letters en woorden te horen zeggen?

Merlijn: Beeld, op een manier waar, maar geloof het, in de Hogere Rijken is de waarheid erin.
Woorden en zo, waar, kracht van gedachten in combinatie met erg heilige, geheime, jullie zouden zeggen, magische zinnen, maar dit is de meest eenvoudige uitleg, want zoals veel anderen dingen, het is veel meer complex.

Wij: Begrijpelijk, wij houden ervan om te zeggen dat alles zijn momentum heeft om te onthullen en hebben er groot vertrouwen in en geloof in alles wat er aan het gebeuren is en nu ook doordat wat u zojuist heeft getoond, dit zet ons aan om te herinneren, realiseren en ook dat we een multidimensionaal bestaan hebben en dat we hier op Aarde zijn met een versluierd geheugen en ergens wetende, dat wij in staat zijn dat soort handelingen te doen en we geloven er ook in, ergens in ons gefragmenteerde wezen dat wij daarmee enorme bijdragen (onwetend) leveren, nog wel, soms wat vaag aanwezig dat kan, daar waar dat is.
Terwijl we dit communiceren en noteren, voelen we weer aanwezigheden arriveren.

Merlijn: Er zijn hier zovelen die van jullie houden, van jullie op de Aarde.

Ik heb er enkelen uitgenodigd.

Wij: Geraken in de ooh….. en voelen ontroering.

Toen landen we in de communicatie zonder woorden en minder gematerialiseerde aanwezigheden.

Merlijn heeft gevraagd om dit voor nu in onze woorden weer te geven.

Wij: Wij waren daar gewoon, wij voelden ons heel erg beschermd om geen heimweegevoelens te krijgen. Er waren daar velen van allerlei naturen in hun aanwezigheid, we konden ze niet eens tellen.
Bewust zijnde van een enorme liefdevolle goede kameraadschap, dat het innerlijke heel erg raakte en ongelooflijke dankbaarheid. En geliefde mensen, die dit ooit willen gaan lezen en lezen, zij zijn er echt, veel, veel en nog meer en wij horen zeggen het is geen magie. Sommige zwaaien en wij zien vele glimlachen en allerlei soorten van schitteringen en sprankelende aanwezigheden. En dan blijkt het gedaan te zijn.
De woorden kwamen: dit is het.

Wij: Kunnen wij jullie nog een keer uitnodigen?

Merlijn en vele anderen: Ja! Maar lieve harten, wij leven in het Nu.

Maar zoals vele keren eerder gezegd, vraag het of zoek de binnenweg en vraag.

Wij: dat is waarom er nu is aangegeven om deze ervaring in woorden op internet te plaatsen.

Wij reiken nogmaals naar hen met onze handen en harten, alstublieft probeer voor te stellen hoe teder en zachtaardig het hogere is.

Het was zo ongemakkelijk om ermee op te houden als om vaarwel te zeggen tegen wat door ons zo geliefd is op Aarde. Wij hebben natuurlijk heel veel keer dank jullie wel gezegd en met liefde en zegeningen.

 

De tweede channeling is van Zaterdag, 11 Augustus 2018.

Veranderingen voor de, ik kan met niet meer herinneren, voor de hoeveelste keer.
Het is Nu Zaterdag, dag van een Solareclips, een gedeeltelijke, hier in Holland kunnen we het niet waarnemen.
Wij zeggen tegen elkaar, wij ondersteunen om gedaan te krijgen wat dan ook nodig is om de Aarde te verbeteren.
Liefde en Zegeningen voor jullie en onszelf en Allen erbij betrokken tot in het Hoogste.
Dat is hoe wij deze sessie ingingen. Vlieg!

Wij doen een uitnodiging voor channeling omdat we een ietsje uit een bepaald schema zijn.

Team is er: Er is iemand die graag of die het behaagt om met jullie te channelen. Merlijn.

Deze keer moeten we ons aanpassen aan de levels van energie van zijn aanwezigheid en het is anders dan van de vorige keer. (Later volgt uitleg)

Begroetingen. Er wordt ietwat gecommuniceerd over de channeling welke hierboven is geplaatst.
(5e November 2017) In deze channeling waren veel vragen, sommige voor ons persoonlijk.
Wat volgt is een samenvatting van de essentie.

Merlijn sprak erover dat hij in het Hogere een Alchemie leraar is, mede.

School voor Alchemie is, er zijn er diverse, in het Universum, Omniversum, op diverse plekken, zoals de Kosmische Bibliotheken.

Hij was erg blij met een vraag van ons over Licht en Duisternis.

Hij voorzag van enige uitleg; Het Licht is de grote Transformer, maar het heeft Spirituele Substantie nodig om te transformeren en dat is de Duisternis. En waarover ik nu spreek, dit soort Licht en Duisternis is van het Allerhoogste niveau. Deze Duisternis is Liefde net zo veel en goed als het Licht is. Men kan het benoemen als super minuscule fragmenten die altijd bewegen, op elkaar inspelen, zich vermengen, aanraken, Al, eeuwigdurend, onmogelijk te stoppen. Het is een Heilige Geheime vorm van Alchemie.

Hij sprak over Libellen geassocieerd met dit. Het is een dier insecten soort die  als voorbeeld kan dienen om uit te leggen hoe mooi dit werkt, vormt, constructie maakt, kleuren, naturen, snelheid, glans.
Libellen hebben veelzijdige functies op Aarde en ook in de Hemelen. Merlijn koos ervoor hier niet gespecificeerd over te spreken, maar noemde één ding, dat betreft het kristallijne van de Libellen en hoe we zouden kunnen kijken, het bestuderen, omdat wij op Aarde op onze weg zijn naar dat soort van belichamingen.

Andere insecten hebben ook deze soort, vorm etc. van minerale, kostbare, op kristal gebaseerde expressies als dieren insecten op planeet Aarde, de reden is hetzelfde. Merlijns woorden: “Jullie zijn luisteraars aan het worden met het gehoor van oorsprong, het zal, op een manier met vervaltermijnen, het is als beginnen aan een betekenisvol boek, laat ik zeggen, een spiritueel alchemie boek voor leerlingen Deel I en iedere bladzijde is een Nu moment en is een sluier, zoals je de bladzijde omslaat van een boek, met een spreidende functie, om te openen, terug te laten keren de diepste wijsheid, de hoogste waarheid, grootste vrede, de meest nobele Liefde. Het heeft te maken met de -Opalen Bal- die ik heb laten zien als image, ondanks een zekere transparantheid, kan men inzien, algehele zichtbaarheid, geen plek om wat dan ook maar te verbergen”.

Hij vervolgt: “Er ligt zoveel -in de wacht- volgens de originele plannen voor de Aarde om te worden gemanifesteerd en wat er al is geplaatst, er zijn stadia, het is op een spoor van Intro, op een spoor van het Middenstuk, op het spoor om uit te barsten in Waarheid voor altijd. Alstublieft geliefden, blijf doen waar jullie aan begonnen zijn, waar jullie voor naar de Aarde zijn gekomen en dat geldt voor iedereen”.

Voor de afsluiting van de channeling raakten we elkaars handen en liefde uitstraling van onze harten en zeggen veel keer, dank u wel.

 

7 Februari over Channelen:

Het is met meer zichtbaarheid aan het worden zoals het is en het werkt vervullend vanuit het vijfde dimensionale niveau, wat innerlijke een heel blij en meer liefdevol, laten we het gevoel noemen, maar dat is niet echt het goede woord. Misschien sensatie? Om uit te leggen, na deze channeling met Merlijn (onderstaand) 7 februari vlak voor Volle Maan en door dit schrijven voor op internet, spraken wij over de zo veel verschillende channelingen met verschillende van daar uit het Hogere, de uitleg is ook over er zijn er zo veel.

Wij hebben ook geleerd al doende, niet verwonderd, verbaasd te zijn wie of waarom het komt. Ik geloof dat het al eerder is gezegd.

En het aanpassen aan de energieën van Degenen waarmee wordt gecommuniceerd, dat kan wonderbaarlijke stadia hebben. Van een makkelijk stroming, uitlijning, tot werkelijk heel bewust aanpassen.

Wanneer het niet van de goede partij is, dit zal worden bemerkt en hoe?

Een paar trefwoorden: innerlijk, wees stil, weet het gewoon, gaat via aanroep van het Licht, openstellen voor het circuit, de hele gereedschapskist bestaat uit Liefde om mee te werken en alles te verwerken, RELAX, concentreer vanuit het hart, geen schoenen of zo om mee te beginnen en je kan de handpalmen draaien om te ontvangen, zelfs voetzolen zijn ontvangers. Ons advies begin iedere keer op dezelfde dag/tijdstip.

De Kundalini is van belang, hoort een aansluiting te hebben met de Aarde en de Bron. Het kanaal, holle koord wat gevuld is met mooi stromend Licht van beide kanten. Dit Licht stroomt voor communicatie en is de bescherming.

Dit koord is het reiskanaal van je ware Essentie (Godcel) met je Lichtlichaam.

Als de afdaling wordt gedaan naar de Aarde, rolt het als het ware op (slang) om weer te worden uitgestrekt. Voor velen in een staat van aanvang, met alle respect voor de niveaus die er al zijn, deze stroming hangt af van hoe ver je ermee bent en hoeveel je ermee hebt als een verhouding. Des te meer progressie met dit lichtkoordgebeuren, je voelt je echt hierin, dan ontwikkelt zich een tweede kanaal, een van wit/gouden licht eromheen, als een tweede huid, wat ook kan variëren, afhankelijk van jouw Zijn. Het is beschermend.

En alles wat onvriendelijk is of niet van de Bron of met geen goede bedoelingen, dit zal je merken, omdat het zo tegengesteld is.

Voorzichtig is goed, maar heb geen angst, schaamte of onwaardigheid, dat zijn een soort van magneten voor ondeugden.

Er gaan nog steeds energieën in de rondte, die te maken hebben met bepaalde soorten van gedachten en bewegingen ervan, welke nog niet getransformeerd zijn (gereinigd) naar neutrale lichtsubstantie en daar dien je alert op te zijn als je je inlaat met hogere communicatie en met heling op alle afstanden. Iedere staat van zijn als mens welke niet oprecht is, is als een lekker hapje, als aantrekkelijk zoals bijvoorbeeld voor een mug. Deze woorden gegeven met alle respect voor ieder van onze Familie op Aarde in hun staat van Zijn, hun plaats op het Pad van Doen, Dienen. Wij wensen het volgende eraan toe te voegen, “Dank U wel Ene die ons heeft gecreëerd, dat er al zo veel goed met Liefde op de Weg is, voor elkaar en met elkaar!”.

 

Merlijn, anni currentis 7 Februari 202

Wij en ook ik nemen jullie verwondering waar, het afvragen over Kundalini en de Lijn naar de Bron.
En wanneer wij naar jullie kijken als jullie je het verbeelden, ongeveer 8 miljard koorden, stromend naar de Bron vanuit Planeetconnectie, prachtige Aarde als een ruimteschip, laat dit zien voorstellingen van een kluwen die in wirwar is. Of van jullie eigen Lijn netjes gepresenteerd als een verbeelding en dan wat met de rest, hoe de anderen?

Dat is wel een DING, is het niet? Gebeuren?

Laat mij jullie een soort van begin geven. Laten we hiervoor die Bal/Globe nemen van Witte Opaal Hoog Kostbare Substantie (met kleurenspikkels), met deze transparantheid. Wat als ik zeg, dat is HET.

Het is Al daarin en begin met verbeelding zo klein als je in staat bent.

Vanuit het innerlijke van jouw menszijn. Er is geen dichte materie daar als op Aarde. Als alles Eén is en in de stroming van de Schepper van de Bron, zal dat opluchting geven voor verwarring. Het is een toegang.
En dan, het advies is om voorzichtig wat strekken te doen, als van elastiek of zo en je zal dan waarschijnlijk waarnemen en begrijpen dat deze Bal als residentie enorme, verstrekkende flexibiliteit heeft.
Dat is waar iemand kan beginnen met het waarnemen van wat van de magie. En ik heb gesproken over een Spiritueel Boek voor Alchemie, Deel I, dit is een enorme Magische Doos, gesproken met deze woorden als symbolen. En des te meer strekking, des te meer complexiteit. Ik neem aan en stel voor, als een oefening met plezier, door bellen te blazen van zeepsop. En als tweede om met weer bewustzijn te kijken, te bestuderen naar al de bewegingen van ieder soort van water.

Sommige mensen op Aarde hebben daar boeken overgeschreven, studie naar en mee gedaan, ook met foto’s en video’s, films en van meer recent de uitwerkingen via het digitale.

Is het internet niet een soort van als deze Witte Opalen Bal?

Ik wil graag benadrukken dat het allemaal geschenken zijn!

Met alle liefde wil ik het ongelooflijke proces benadrukken!

 

Nu zal ik een magische sprong maken naar de wolken, die gewoon zo maar verschijnen aan de Blauwe Hemelluchten. De Ochtendluchten, de Middagluchten, de Nachtluchten.

Ik zal jullie nu een grappige vraag voorleggen?

Met wat voor soort toverstok, denk je of verbeeld je wat daarvoor is toegepast?
En wat een diversiteit behoort ertoe!

Soms is het een parade, een enorme deken, of als een verhalenboek, soms lijkt het vormen te maken, die jullie herkennen of vergelijken met vormen gezien op Aarde of als Hogere wezens van bestaan.

Zijn ze aan het beschermen?

Ze zijn water aan het dragen. Jullie weten allemaal wat dat doet, fysisch.

Wanneer ze lijken te botsen, lijkt het nauwelijks iets van pijn te doen.

En wanneer jullie ernaartoe willen klimmen, wat een opwindend project is, zelfs vanaf de hoogste berg op Aarde.

En met een parachute springend uit een vliegtuig, als er wolken zijn, gaan je erdoorheen.
Met jullie zwaarte vallend terug naar de Aarde.

Met middelen van vliegtransport op Aarde gemaakt, het gaat erdoorheen.

Maar toch zijn wolken Creaturen. Laat mij het etherisch noemen, maar dichte ether bij Aarde.
En wellicht herkennen, kennen jullie het volgende, wanneer jullie iets heel heel blijs op Aarde ervaren, kan van alles zijn, kan het zo zijn dat je je voelt als in een wolk, in wolken.

Volgende, weer over internet, hoeveel is er al in 2020 in de Cloud?

En jullie geliefden, zijn begonnen erin te zien, wat jullie denken te zijn, verborgen ruimteschepen.

 

Ik, Merlijn vertel jullie er is altijd iets in en met het.

Van elementen tot Engelen gemaakt met Liefde en…….

Met al deze veranderingen, de een na de ander en in hoger tempo de afgelopen jaren en zoveel brengend, gevend voor het betere.

Wij zijn bij het onderwerp Wolk. Er verschijnen wolken in de Luchten die een zekere inhoud lijken te hebben. En ze verschillen van degenen waarvan jullie denken dat ze mogelijk ruimteschepen omhullen. Deze zekere inhoud straalt de presentie van binnenuit naar buiten. Wij nemen waar dat jullie hallo ertegen zeggen en roepen, wij zijn hier en hallo voor wat is daar, sommige reiken met hun handen ernaar of maken een sprong van vreugde.

Ik, Merlijn en ik heb hier ietwat assistentie van Aarstengel Michael, vertellen jullie dat het te maken heeft met wat gekend is als dat jullie piramiden van Licht en Kracht maken, persoonlijke of in combinatie en zij zijn aan het worden of zijn als kleine lichtsteden (dorpjes), vijfdimensionaal.

Deze zijn in staat om in wolken te verblijven en het is aan het gebeuren, de hogere delen van jullie Zelf met gidsen, geliefde familie aan het stuur.

Het heeft ergens moeten beginnen en het deed het en het gaat door.

Wij zeggen hiep, hiep Hoera! Dus lieve mensen, kijk met ‘andere’ ogen, zelfs fysieke ogen naar dit soort van wolkverschijningen.

ZIJ zullen jullie zwaaien en begroetingen waarnemen.

Te Zijner Momenten zullen jullie in staat zijn reacties waar te gaan nemen.

 

Wat een prachtig anni currentis en het zal steeds meer en meer gaan schijnen, als twee Zonnen.

Wanneer jullie een speciale toegang willen maken, jullie zijn in staat, machtig, om op een Hogere Dimensionale deur te kloppen, omdat wij weten dat dit zo kan aanvoelen. Denk aan al de sluiers en de structuren zoals de gebouwen op Aarde met deuren en ramen enzo en de meer natuurlijk eenvoudige, wat ik hier wil uitleggen, dat jullie het gevoel kunnen hebben, gaan krijgen, gewaarwording, ik moet een klop op een ‘deur’ doen.

Klop met het ritme van je ziel, het is een innerlijke drum, hoe prachtig!

Geluiden, muziek, kleuren komen meer en meer in bewustzijn om te gebruiken, ik veronderstel dat jullie begrijpen, de volgende pagina(s) van het Boek. Het volgende herhaal, ik Merlijn, met alle liefde en plezier, wij zijn dichtbij en altijd daar en jullie zijn nooit alleen.

Aanroepen kan op diverse manieren, vele zijn er gegeven, eer dit en leef in en met het ervaren met groot respect.

Het is een magische optilmanoevre met een magische aanraking van één van mijn toverstokken ook stokjes ………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………….

Ik hou van JULLIE, Merlijn.

 

Ontvangen: Vrijdag 7 Februari 2020, het laatste bericht, de andere eerder.
Michael was aanwezig bij de twee eerdere berichten en deels bij de derde.
Gepost op website: 8 Februari 2020
Voor website bewerkt door: Anja
Informatie: Afbeelding van Merlijn, het is een kunstwerk van een soort koperplaat met een vorm van gravering of kloppen. Ik heb het ongeveer 15 jaar geleden gevonden en gekocht op een tweedehands markt. Voor mij is het Merlijn 🙃.

Dank jullie, geliefden, dank aan jullie allemààl.

Auteursrecht 2017-2020, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.
Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.
En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie