STERRENWERELD > ARITMETICA WERELD > STERRENWERELD

Zondagmorgen 17 mei 2020

Het begint met te vertellen dat in de periode vanaf de laatst geplaatste channeling op 24 april jl. tot aan deze dag in mei 2020, wij meerdere communicaties hebben ontvangen op meerdere momenten of dagen.

En het Hogere Zelf is weer secretaresse.

En op deze dag, hebben wij in samenwerking een samenvatting gemaakt om te worden geplaatst op de website, internet.

De communicatie heeft plaatsgevonden met God, Christus, Aartsengel Michael, ons team en onze kameraden, Samuel en Merlijn, een heleboel lieve familie.

 

Om dit uit te leggen, omdat het wellicht iets minder gemakkelijk te begrijpen is, het Universum en dit deel waarin planeet Aarde verblijft is als een groot, enorme openbare ruimte, met een oppermachtig communicatiesysteem gebaseerd op oppermachtige vaardigheden van het Licht.

En in deze constellatie van sterren en ook in andere, de Zon als grote harmonisator en de Maan is de Spiegel van het Zonlicht en alles dat de Maan kan treffen met radiatie van al wat er in het Universum is.

Spiegel betekent, teruggave is erbij betrokken, dat is er ook, de Maan doet dit als zijnde deze spiegel, het vormt beelden, beelden van alles wat de Maan op deze manier heeft bereikt, en straalt terug naar alle kanten, richtingen van het Universum.

Wat van de Zon komt, is het meest krachtige, zeer machtig, met dieptekrachten.

De natuur van spiegel verklarend; men kan zien dat wat buiten is van het (mens) wezen zijnde voor de spiegel, men kan niet zien wat erachter is.
Erachter is dat van het ongeschreven, geheimen en mysteriën.

Eigenlijk is het een dubbel; als eerste zoals het onthullend is over de Aarde en de omgeving.
Het tweede is de teruggave van de Maan. Twee beelden.

En om op communicatie terug te komen, dit is er deel van!
Als mensen zouden jullie zeggen, ze praten (communiceren) heel de tijd, kwebbel, kwebbel, luidruchtig of als fluisteren en wat ertussen in is.
Maar de Familie als Wezens die leven in Hogere Staten, schepselen van zeer gevarieerde soorten zijn niet zoals mensen, we doelen hiermee ook op planeten, sterren. Keelklanken zijn er niet.
Niet als mensen met strottenhoofd en stembanden functie en de andere systemen die erbij betrokken zijn. Het komt van en via het Licht, het super, buitengewoon snelle Licht. Zoals wij dit vertellen, het betekent niet dat het niet gehoord kan worden, omdat er mogelijkheden zijn die het mogelijk maken.
Maar wat het nodig heeft is een meer verfijnde Staat van Zijn om dit te kunnen horen, ernaar te luisteren.
Wij spreken over het Absolute karakter. Deze verheven, meer verfijnde Familie Wezens in de Hogere Dimensies zijn vaardig met pantomimiek, gebaseerd op Licht, kleuren, geluid, klank, weven<>bewegen en het makkelijke en geruste delen van gedachten, hoger niveau van Denken, de gedachten te hebben voor de enorme openbare ruimte.
Dat is hoe de gemeenschap communiceert.

Wij weten en wij zijn met jullie op Aarde, dat jullie een periode aan het ervaren zijn met een bepaald afstand nemen. Over deze kwestie is al veel gecommuniceerd. Maar jullie zijn op Aarde in staat om te blijven communiceren. En wij bemerken dat er zeker een verandering gaande is.
Jullie verheffen in groten getale. Jullie weten en begrijpen waarschijnlijk dat jullie verbonden zijn met een mooi weefwerk van Licht, geloof dat het zo is, vertrouw dat het er is. Want door het verheffen, letterlijk gezegd, optillen, veranderen jullie ‘zicht’ en zullen te zijner tijd dit gaan bemerken.
Onder jullie geliefden op Aarde, daar zijn een aantal, wegvoorbereiders, degenen van de eerste groep, al overlopend naar de tweede groep, die in staat zijn van dit hogere ‘zicht’ gebruik te maken, maar ook voor hen, kan het heel fluctuerend zijn en zelfs fluidiek, nogmaals door de grote veranderingen.
Wij zullen het kunst noemen, de kunst is om dit aan te gaan voelen en dan de goede ogenblikken op te pakken.

Op deze manier proberen wij aan te geven, ‘taal’ is er niet zoals op planeet Aarde. Er zijn geen woorden zoals op Aarde, om het op een verkorte manier uit te leggen. Maar wij kunnen het wel ‘ombuigen’ van het ene naar het andere, het is geen vertaalcomputer, er is een soort ertussenin basis met wezens die ombuigen/omzetten bemiddelen. Agentschappen van vertaalengelen. Ook om met jullie geliefden te spreken die zogezegd gestorven zijn en naar deze kant terug zijn gegaan.

Laten we voortgaan, zoals het op Aarde is uitgevonden, uitgedacht door de mensheid.
Zoals schrijven en lezen op minder verfijnde wijze.

Zelfs symbolen zijn symbolisch > refererend naar achter de spiegel.

Dit tekenen, schrijven, bedenken van letters en nummers en allerlei soorten schrifttekens, manieren van schrijven, tekens, ze hebben jullie bestaan geleid, het bleek een ernstige invloed te hebben op tot waar het is gekomen.

Waarom gebruiken wij deze titel:

“Sterrenwereld > Aritmetica wereld > Sterrenwereld”.

Het is het pad dat jullie konden nemen, als een keuze van jullie ziel, een missie en velen hebben dit gedaan.

Verduidelijkend dat de wereld vol tekens en berekeningen erg aan de aarde gebonden is, een lagere dimensie. En ‘the Event’ is de terugkeer naar de wereld van de Sterren, gezien of nog niet gezien, zoals net uiteengezet via “Maan” en de communicatie uiteengezet, tot dusver, beide kanten.

Over aritmetica, behoort tot de zeven vrije kunsten, onderwijsvorm ontwikkeld in voorgaande eeuwen.
Het Liberale (Vrij) belandt tot in overdrijven.

Dit “overbrengen” is vanzelfsprekend een stimulus, maar er zijn nog te veel manipulaties mogelijk, en dat maakt het verwarrend, maar mede, het is een soort van triniteit, de opschoner van het Ego.

Wij stellen voor, verbeeld je dit als in een cirkel, het kan zo groot zijn als waar je toe in staat bent, maar wanneer je dit doet, kan je opmerken, dat groter meer ademcapaciteit geeft voor de situaties die aangaande zijn.

Het auraveld zal meer flexibel functioneren, meer comfort geven/ontwikkelen, leidend naar gemak, gratie, vrede en liefde.

Wij hebben al eerder over stretch gesproken, het is een eminent deel van de Schepping.
Stretch <> flexibel, denk aan zeepbellen, bubbels, maar dan van een natuur die niet uit elkaar spat, de bubbel of bel blijft bel of bal.

En jij, jullie als geliefd mens op Aarde, jullie zijn erin, ieder in een bel als een mooie ZielSter.

Je kan het proberen voor te stellen als een membraam als in een ei of als een embryo in vlies in zoogdieren, maar dat is al meer compact.

Met interactie is er flexibiliteit en om door te gaan volgens zeepbellen, deze hebben kleuringen en transparantheid > doorzichtbaarheid.

Dat is zo aardig en heeft niets te doen met enige vorm van letsel.

Positieve zintuigsfeer. Het is mogelijk de bel te openen, een opening erin te maken, wellicht heeft jouw voorkeur een patrijspoort of openslaande deuren en dan kan je aanklikken met anderen, kan ook met opening dicht en communiceren en aanschouwen hoe mooi iedere ster is, zelfs met een menselijk kledingstuk in deze prettige en leuke bubbel.

Wat dachten jullie daarvan voor wat er gaat komen?

Denk er alstublieft aan lieverds, voor de beeldvorming, om jullie auraveld/bel te combineren met de ragfijne lijnen van het weefwerk van Licht of de rondom ons heen zijnde reticuli.

En om te vertellen wat er nog meer gaat komen, het is meer als het glijden naar het volgende radertje.

Wat als dit leidt naar, op dit pad, niet overmatig gebruikt, de soort van aritmetica zoals het bedoeld is om te zijn?

Wellicht is het volgende behulpzaam als voorbeeld, de bankrekening, als er maar voldoende aanwezige is om alle kosten aan te kunnen….. of de manipulaties te transformeren van de prijzen voor  behoeften als voedsel, kleding, zorgproducten, huur en hypotheek et cetera en dit et cetera dat is een punt voor wat gaat komen, naast het te boven komen van manipulaties.

Wij willen graag jullie uitnodigen om simplisme te overwegen.
Wat net zo eminent is als deel van de Schepping. Dat is nogal een onderwerp en nogal wat vertellen om te doen, eigenlijk om in woorden over te brengen, maar wij werken eraan in samenwerking met veel van de geliefden op Aarde en in de Hogere rijken.
Laten we zeggen, als eerste stap, of wellicht al een volgende of volgende, wij weten dat dit gebeurt, om dit simplisme te overwegen of al te continueren.

Het menselijk lichaam.
Jullie cellen hebben, wat jullie zouden noemen intellect.
Zij wachten op een bepaald niveau voor instructie, het lichaamselementaal is een mediator.
Het prachtige deel van dit is, hun> de cellen, zullen automatisch de laatste instructies opvolgen en zal negatief vervangen door de positieve suggestie, instructies.
Het betekent dat het ook andersom kan zijn. Het is een reflectieproces.

Er is nog steeds veel ongekend (versluierd geheugen) en dit is er een deel van, maar met referentie naar het spiegelen en met name van de Zon <> Maan combinatie in de constellatie, waar Licht toe in staat is om in het Licht te brengen, van Ster naar Ster. Het prachtige bestaan van het Absolute en altijd op ‘pad’ om te ervaren en te leren met de reizen van de Ziel.

Er is ons gevraagd het onderstaande te plaatsen:

Natuurlijke Hygiëne. Volop literatuur, de liefdeskant van de letteren in iedere vorm. Enige uitleg:

Het woord hygiëne betekent reinheid.
Het woord natuurlijk impliceert een proces dat niet wordt gehinderd door kunstmatige krachten.
De basis hiervan is: het constante streven van de mens in zijn lichaam naar gezondheid, welke het bereikt door zichzelf voortdurend te ontdoen, schoon te maken van schadelijke dingen.

Wat wenken:

⭐️ Dagelijks evalueren is een aanbeveling en zo objectief mogelijk.

⭐️ En in praktijk te blijven volhouden.

⭐️ Misschien heb je liever in gedachten een rollenspel als hulp.

⭐️ Pel de bloembol of ui.

⭐️ Hippocrates: Uw voedsel zal Uw genezer zijn.

⭐️ Lachen is gezond.

Bij communicatie is het van groot belang, het allerhoogste, om de dingen te ‘zeggen’ die gemeend zijn.

Jullie, geliefden op Aarde, ontmoeten ernstige problemen, het betekent dat de Aarde is INbegrepen, alles op Aarde en de relaties.
Jullie hebben de natuur of kunst om op te lossen, heb ideeën zoals Willy Wortel, glimlach en maak het leuk, elke stap, elke glijdende beweging.
Onthoud Vreugde!

En om aan te moedigen om door te gaan met vreugde, weet gewoon, diep van binnen en jullie doen dat, niets is ooit compleet.

Er is altijd als dualiteit de staat van groei en verval.

Om een goedbedoeld feit te citeren, er is geen stagnatie.

Als jullie denken dat het zo is, is het altijd schijnbaar op Aarde, tot dus ver of hoog ….

 

Van ons allemaal die hierbij betrokken zijn, de meeste liefde en groeten en constante steun vanuit ons hart en onze Staat van Zijn.
Eigenlijk zeggen nog veel meer hetzelfde tegen jullie op Aarde!
Dus van HUN allemaal.

Over de afbeelding:

Cygnus – van de Uranometria door Johan Bayer 1603. (Internet)

Waarom Cygnus? Dit hoort bij Aquarius, het behoort bij elkaar, gecreëerd als begeleiding. Cygni, ster 61, is één van de mooiste sterren van de hele sterrenhemel, in deze constellatie. Een dubbelster, twee sterren die om elkaar heendraaien, maar met een voortgaande, voor beide sterren natuurlijke beweging. Cygnus betekent zwaan en wat een prachtig vogeldier is dit op Aarde. Maar vertegenwoordigt, herhaalt, benadrukt en bevestigt de mooie waarheid, vlieg naar achter de spiegel!

 

Geplaatst op de website: 18 mei 2020
Support van Michael.
Verwerkt en bewerkt via Anja
Met
Liefde en Dankbaarheid voor Al.

 

 

Auteursrecht 2017-2020, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.
Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.
En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie