Inlichtingen met een Zonnig Karakter

INLICHTINGEN MET EEN ZONNIG KARAKTER

Aartsengel MICHAEL

Anja Tjelpa vrijdag 19 juni 2020

 

Geliefde familie van Lichtwezens als mensen op Aarde, sta mij toe om het volgende aan jullie door te geven, e.e.a. is voor herhaling vatbaar.

Ik bedeel grote waarde en aartsengel assistentie toe aan deze vorm van ontmoeting met een sluier van liefde.
Neem wat van de momenten voor onze ontmoeting, voorzie jullie Zelf van een rustige plek, de voor jou, jullie ideale plek in het leven op Aarde.

Er bestaat documentatie te over ter ondersteuning en met uitleg, overgeleverd via inspiratie, intuïtie aan velen door de eeuwen heen tot in het heden, in het Nu gaat dit door.

Jullie worden door ons als helpende, in principe als ZielSter naast Zielster, getriggerd via een beeld, woord(en), een specifieke tekst, een lied, een film, een visioen, nummer(s), een onverwacht moment, er is bijvoorbeeld leiding naar de boekenplank, of kast of wat genoemd kan worden engelenvingertjes die een toetsenboord bedienen of touchscreen handeling uitvoeren.

Advies, sla dit niet in de wind, doe wat er nodig is, kijken, lezen of allebei of doen.
Het kan van alles inhouden, DAT is dan voor jou bedoeld, of jullie (als groep of paar et cetera), voor de missie of de stappen op het pad.

Let ook op, er zijn prachtige stappen gemaakt door voorgangers op het pad om te volgen.

Vervul de missie, bewustzijn neemt van moment tot moment toe, open de blik en inzicht ervoor dat elke missie van een leven op Aarde van belang is, vooral als je naar voren mag treden in dit evenement, wees lief- en stoutmoedig, laat bangheid verwerkt, achter.

 

Het hele leven, al het leven op planeet Aarde is onderhevig aan buitengewone transformaties, de één na de ander, met iedere seconde, met iedere ademhaling, dit betekent mede buitengewone tempo/ritme (tijd) wisselingen. Dit wordt steeds duidelijker, bemerkbaar in zijn expressie.
Andere gedragspatronen voor allerlei bezigheden, werkzaamheden, voorkeuren, voedsel, opmerkelijke andere reacties van het fysieke lichaam in combinatie met de andere lichamen, zoals bijvoorbeeld het etherlichaam en zelfs patronen van slapen en wakker zijn.

Het Licht via het Zonlicht in dit deel van het Universum, wat op een manier gefragmenteerd is, is mede onderhevig aan intense veranderingen, heel merkbaar, dit betekent dat alles in een veranderend Licht staat/aanwezig is en in een ‘ander soort’ Licht komt te staan van het Grote Lichtsysteem.
Dit gebeuren betreft diverse fase van het Grote Evenement.

De fases van het Evenement omvatten een veelheid van fragmenten voor het algehele herstel en zuivering van alles en iedereen betrokken op diverse niveaus bij Moeder Aarde en Vader Aarde tot in de rasters en vibraties van de constellatie toe en tot de Bron.
Elke oorsprong welke niet van het Licht is zal worden verwijderd, is onderdeel van het plan van het Evenement, is hetgeen als VOORzien en hiervoor is een Hemelse oplossing welke LATER ook in dit veranderende Licht, zal hiervan een beeld tevoorschijn komen.

De Zon die jullie zien vanaf geliefde planeet Aarde is als een Grote Vader die het Licht met Hemelse Wijsheid en technologie dirigeert, het geeft met onvoorwaardelijke intenties van Liefde naar het betrokkene in dimensionale richtingen en uitlijningen.
Vader Zon wordt bijgestaan door vele Lichtwezens, dierbaren van allen, om alles voor al en iedereen op de juiste “golflengte” te laten leven en zijn.
Dit betreft een immensiteit die jullie zijnde als menswezens, moeilijk of helemaal niet kunnen begrijpen, inzien, herinneren.
Maar, door jullie individualiteit (in principe in Eénheid) is iedere belichting uniek, wat resulteert in, laat ik het zo uitleggen, dat iedere cel in een menselijk lichaam als een gloeibol aangaat, bij de één gaat dit sneller dan bij de ander en dan weer andersom, ja ook hier is diversiteit.
Ook de geheugencellen lichten op, dus de ene geliefde mens kan zich dan meer verplaatsen uit de illusie dan de ander, dit gaat mede merkbaar worden, opvallen door het Gebeuren.

Om op geheugen terug te komen, jullie ingeprente energieën, meegenomen op deze missiereis en hoogstwaarschijnlijk aangevuld door wat erop Aarde wordt beleefd, mogelijk herinnerd. Energieën die jullie in een levensduur als het ware afdrukken in waar dat kan. Heeft alles te maken met bewustzijn.
Jullie zullen er meer gewaar van worden en zijn, dat negatieve energieën averechts werken voor algeheel welzijn voor mens maar ook voor het andere wat leeft, ook lieve Gaia.

Bij deze een hulpmethode om dat te verhelpen en te overmeesteren voor grote verandering.

Wanneer jullie dag aanvangt, zeg dank voor wat is geschonken als zegeningen.
Zegeningen zijn er in alle soorten en maten.
Leef die dag in blijheid en verwachting, via het innerlijke kind, of als een kind, dat plezier heeft in geschenkjes en aanmoedigingen in diverse pakketjes.
Roep de vreugde van de Schepper aan na het dankzeggen bij de aanvang.

Je hebt jouw aandacht als gereedschap, richt het op dat wat goed is in jouw wereld en de mensen en natuur die ermee te maken hebben, zodat je het positieve versterkt in plaats van al van negatieve aard ook als energieën.

Tip, de mogelijkheid is er om een positief sleutelwoord of gedachte te kiezen voor de dag.
Voorbeelden: toewijding, oprechtheid, vreugde, blijheid, liefde, geduld, mededogen, zelfbeheersing, zelfvertrouwen, moed, vastberadenheid, behulpzaam zijn e.a.

Wanneer je de aandacht gevestigd houdt op dit positieve woord of een gedachte met bekrachtiging, dan ben je zielgericht aan het leven, in het moment. Dat betekent dat jouw ziel dit begrijpt, jou bijstaat in waar je mee bezig bent en hierbij vibraties uitzendt via het gekozen sleutelwoord of gedachte, wat de ziel doet heeft overstralende werking.

Met een positief karakter om op een meer intense wijze hiervan bewust te worden hoe dit WERKT op jouw werkelijkheid.

Gedachten kunnen dus beïnvloeden; Positiviteit werkt helend, bekrachtigend. Negatief werkt als toxiciteit.

Als er turbulentie is in het leven en daar is zeker sprake van, er is een prachtige kern binnenin, een krachtig Centrum dat zeer ondersteunend is.

Het is een beetje anders op de Aarde nu met wat jullie kennen als vakantie of een dagtocht en zo.
Jullie kunnen je Zelf een mooi geschenk geven ter vervanging.
Een reis, tocht of trip door jullie innerlijk!
Wij willen en zullen graag via vanbinnen met alle liefde jullie metgezellen zijn of op een ontmoetingsplek via vanbinnen en delen, doorgeven wat nodig is, individueel, in groepsverband, als verbintenis, relatie, of de hele familie/gezin, zoals gezegd voor wat zo hoognodig is.

Helpen gaat om het delen van levenservaringen en levenswijsheid in liefde.

Alle geliefde wezens van Liefde en Licht van familie van overal uit het Omniversum, bejubelen en eren jullie, dit zal steeds duidelijker gaan worden.
Steek een hand of twee handen in de lucht en bemerk onze helpende, liefdevolle handen.
Vraag om de hulp! Zeg dank! Dit kan voor van alles wat te ondernemen valt, toevalt.

Geliefden, blijf in het bewuste en meer toenemende bewuste en afgestemd op het innerlijke van jouw Hogere Zelf, dit is geen voorbereiden meer, dit is het doen om te zijn.
Sta ons toe om al wat niet van het Licht is in liefdevolle saamhorigheid voor eeuwig op te lossen, alle hoeken en gaatjes.
Onze energievelden van liefde en bescherming omhullen jullie ook.

Ik breng jullie dit met de Zonkrachten van de Vader Zon en de onvoorwaardelijke liefde.

Ik ben Aartsengel Michaël en namens vele andere dierbaren geliefden!!
AMEN.

 

 

Ontvangen: vrijdag 19 juni 2020
Op website geplaatst: dito datum.
Voor website bewerkt door: Anja, met assistentie van Michael.
Met liefde en zegeningen voor allen.

 

 

Auteursrecht 2017-2020, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.
Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.
En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie