ZWAARD

ZWAARD

Met behulp en bericht van Aartsengel Michael.

Door Anja Tjelpa – juli 2020

 

Laat ik beginnen met de Aarde, de moederplaneet voor de mensheid, de mensen van de mensheid.
Moederplaneet en laat ik Vader Aarde niet buiten dit relaas laten, maar door Vader te noemen erbij te betrekken, echter de hoofdrol is toebedeeld aan Moeder Aarde. In de eerste zin heb ik het enkel over de mensheid, maar de Aarde heeft van de Grote Schepper nog andere rijken toebedeeld gekregen om op de planeet een levensduur te mogen hebben of meerdere. En op deze wijze te mogen bijdragen aan de evolutie in dit deel van het Universum. De overige Rijken kan je verdelen, in zichtbare via onze fysieke uitrusting en onzichtbare, welke kunnen worden waargenomen via spirituele zintuigen, via de binnenwereld.

En dit wordt geschreven anno 2020.
Ik zelf twijfel er niet aan dat dit aan het veranderen is.

 

De Aarde ontstaan uit oerbewegingen via invloeden van de Allerhoogste Creatiekrachten, zeg maar door willens en wetens.
Bijgestaan door wezens van Hogere Hiërarchieën, door wezens van het Grote Elementaire Rijk, door Familie in andere dimensies, de Hemelse overkoepeling en ontelbare sterren, zonnen, manen, planeten, kometen en asteroïden en universele systemen. Het manlijke en vrouwelijke. Magnetisering en uitstraling.
En dan belandt men al in de dualiteiten en polariteiten wat ook met de fundaties te maken heeft.
En Liefde, onvoorwaardelijke Liefde.

 

Mensen, dieren, planten, mineralen/kristallen, en talrijke elementaire wezens en bovennatuurlijke wezens.
Moeder Aarde altijd in bewegingen naar alle richtingen toe en in relatie met alle rijken, dit Zonnestelsel, deze Melkweg en de familie Melkwegen en de Grote Bron.

Vele processen van allerlei aard, duur en intenties zijn er al gepasseerd.

 

Ik was in mijn jonge jaren nogal gek op papieren aankleedpoppetjes, die ik zelf tekende waar ik zelf kleding en aanverwante voor tekende zeer gevarieerd, en dit uitknipte en uren zoet mee speelde.

Nu wil ik dit op een manier gebruiken om het kleden van de Aarde, eigenlijk een vorm van uitleg, welke naar ik hoop de verbeelding aanspreekt en innerlijk realiteit oproept als begin van het ware.

Wij zijn zo wetenschappelijk gevuld hoe dit zou kunnen of zelfs zou moeten zijn.
Ik begrijp dat niet iedereen daar zomaar uit kan stappen, zoals je bijvoorbeeld uit water stapt na een bad te hebben genomen.

Natuurlijk is er een hart en hartkern, die is zo levendig dat er nauwelijks woorden voor zijn.
Dit is een poging, denk aan de vijf elementen, allemaal bij elkaar als in een soort prachtig, superprachtig omhulling en invulling, omhulling gebaseerd op kristallen, welke? Van alles wat en voor iedereen wat past, dat is Moeder Haar Natuur.
Alles wat erop Aarde leeft, leeft in dit hart(kern) vanuit het oervorm principe, met als voorbeeld het mooiste kabbelende beekje wat je ooit hebt gezien tot aan de grote watervallen om het waterelement uit te leggen, maar het ziet er niet zo uit als aan de buitenkant zoals wij nog zien op Aarde, het is het ware wezen wat daar leeft en beweegt. En ook van de andere elementen en alles wat er door vormkrachten en wilskrachten mee is gecreëerd. Ook fragmenten van al de betrokken wezens, net als dat bij ons is, menszijn op Aarde een fragment van is.
En Moeder Aarde en Vader Aarde het ware wezen, het grootste fragment is hier in het Hart van de Aarde. Magnifiek, prachtig, ontzagwekkend schitterend en ongelooflijk.

Nu kunnen jullie waarschijnlijk wel indenken dat dit een enorme beschermlaag heeft, dat is ook zo, als wat wij het grootste orgaan noemen van menszijn, onze huid, welke ook uit verschillende lagen bestaat.
Erom heen zijn er ruimtes als een soort organen voor de Binnenaarde en daar is bewoning in diversiteit.
Die ‘organen’ hebben ook zo’n ‘huid’.

Kleding laag na kleding laag is er, sommige gekleed met prachtige resonerende kristallen met de hartslag van Moeder Aarde, groepen kristallen die pulseren met Hogere frequenties die reageren op de kosmische invloeden voor de Nieuwe Blauwdruk en de bijzonder grote kristalgroepen van Amethist welke nu in herstelling weer functioneren. Het hoofdbestanddeel van de korst van de aarde bestaat uit kiezelhoudende stenen, heel veel! Heel bekend is graniet, wat in wezen ook is samengesteld uit anderen en veel wordt gebruikt in onze huizen o.a.
Kristallen hebben een door Hoog Licht gecreëerde functie, tot in de aardkorst en waarvoor de mensen het zijn gaan gebruiken.

Maar de kleding laag van de uiterlijke, voor ons zichtbare fysieke kledij, kan men ook omschrijving geven volgens fysieke begrippen van het skelet, venen en arteriën, chakra’s, zintuigen en navel.

Waar ook leven plaatsvindt van de zo gevarieerde naturen.

De bergen en de dalen, de wateren en de luchten, wolken, atmosferen, op de delen van de planeet divers van klimaat, de bewoning van diverse aard en volken, culturen, flora, fauna, mineralen, en de combinaties van flora, fauna en mineralen/metalenen/ertsen en andere combinaties door de tand des tijds gevormd. Een stevige bekleding met allerlei werkingen, gevoed door energieën via de gedachtewereld in principe van eenieder en al, laat ik het zo verwoorden, het begrip principe ieder en al, is gaan dwalen in duisternisland.

En erom heen het prachtige honinggraadachtige Lichtgewaad volledig in de herstelfase.
En het is altijd en allemaal in beweging en met elkaar verbonden.

Van boven naar beneden en weer terug. Oost, Zuid, West, Noord. Rondcirkelend.
Wat een kracht en macht is dat en als je zover bent om daarin te kunnen gaan, ook al is het maar voor een momentje, dan voel je de verbinding, van daar tot daar in al de liefde, schittering, schijn en glorie.

Immens support voor onze wilskracht om vanuit onze ware harten, om de hart- hoofdverbinding aan te gaan en voor het goede te doen. En overvloed van support schaadt niet, overvloed heeft baat, grote baat want dat straalt het kosmische in en zijn zaadjes voor wat er gaat komen.

Daar is wakker zijn voor nodig voor het maken van de inhoud van de zaadjes.

 

De titel werd aangegeven als Zwaard en ik denk dat jullie wel kunnen begrijpen dat er geen zwaard mee wordt bedoeld zoals op Aarde (nog steeds) van materialen van de fysieke Aarde mee wordt gesmeed.

Als symbool, afbeelding Zwaard, blijkt correct te zijn, het wordt uitgelegd als het hanteren van, het kan worden gevat, beetgepakt en het kan worden bewogen, gebruikt.
Natuurlijk is het ergens van gemaakt, zoals in het Hogere Hoogste is het gemaakt van kristallen/mineralen/ edele stenen uit dat Rijk.

 

Er zijn kenmerken: chemische samenstelling welke bovennatuurlijk is, kleur, de vorm/tussenvormen van de gebruikte edele stenen of kristallen en de essentie voor het gebruik. Zuivere Lichtvormkrachten van de Schepper voor de Kristallisatievorm of de vorming van het zwaard.

In het Hogere zijn de verhoudingen, de intens innerlijke relatie van Wezens – Kristallen veel meer dichterbij elkaar dan bij het menszijn op Aarde.

De vormwereld van het Licht is daar veel dichterbij. In principe zijn wij thuis in de lichtwereld.
M.a.w. het Licht brengt wat over in relatie met het vormen, zonder vertroebelingen, de reinste vorm voor dat Zwaard. (O.a.)

In dit geval gaat het over dit Zwaard.

Er is veel te “lezen” over magische zwaarden, de impulsen hebben aangegeven dat het geen bedoeling heeft hierover uit te wijden.

 

Dit Zwaard is het Zwaard wat via boodschappen genoemd is Excalibur ofwel Zwaard van Waarheid en er is aangegeven om dit zo weer te geven.

Het allerhoogste kan worden ingezet voor de gebeurtenissen op het lagere fysiek vlak, waar mede kristallen zijn in andere dichtheid, conditie.

Aarstengel Michael:

Geliefden, jullie hebben gereedschappen van diverse natuur en bronnen meegekregen voor de incarnatie en aangereikt gekregen op andere manieren en zoals diversiteit er is op Aarde, is hier gebruik van gemaakt. Dit Zwaard is al diverse malen aangereikt, herinnerd aan en met uitleg en ingezet geworden.
Waarom er hier in herhaling wordt getreden is, om jullie optimaal te helpen in deze tijden met energetische gereedschappen en wij voelen aan dat een dergelijk Zwaard in jullie hand of beide handen, of tezamen met mij of bijvoorbeeld de Aartsengel Metatron en Heer Melchizedek kan worden vastgehouden en worden gebruikt. Of met behulpzaamheid van jullie beschermengelen, begeleider(s), gidsen of hogere fragmenten van jullie Zelf.

In sommige perioden blijkt dit hoognodig.

Ik, Aartsengel Michael zet het met grote toewijding in met hoge frequentie.
Met andere woorden: Hier in Hogere Rijken wordt het door ‘diversen’ toegepast voor het gebeuren op Aarde en al wat er mee van doen is.

Wij kunnen ons de vraag indenken: “Kunnen wij met meerdere op Aarde en zo samen met jullie hiervan mede gebruik maken?”
Eén voor Allen, Allen voor Eén! Het betreft éénmaking, het gelijkvormig maken.

Er zijn ook andere bedoelingen en mogelijkheden mee gemoeid.

Omdat het belangrijk is met jullie Zelf aan te vangen, is dit als eerste instantie aanbevolen, indien dit nog niet is toegepast of nog meer kan worden ingezet.

Dit Zwaard werkt mede als een spiegel of als een vorm van een kristallen bol.
Het toont de Goddelijke waarheid bij en voor allerlei kwesties en aangelegenheden.
Er is een spiegel/bol aan de ene kant en een spiegel/bol aan de andere kant.
Het kan gebeuren dat er voor het verloop van een waarheid, meerdere keren wordt gevraagd het zwaard te draaien.
Dat zijn draaiingen voor het inzicht.
De snijkant waar het voor nodig is, als het nodig is, dat voel je keren in de hand(en) en dan kan het worden gebruikt als er zogezegd iets losgemaakt/losgesneden dient te worden.

Er kan ook mee worden gezwaaid, het brengt een blauw Licht, dit is een golf blauw Licht van Waarheid, soms wordt dit als vlammen waargenomen, dit bewerkstelligt een weergave van wat waarheid is.
Dit gebeurt vanuit binnenin jullie eigen hart, dat is jullie eigen waarheid.

Als jullie het zwaard gebruiken is dit van binnenuit vanuit jullie ware hart, oprecht en eerlijk.

Wanneer velen dit doen, komen er veel waarheden door dit Zwaard door het Blauwe Licht aan het Licht.
Licht uit de Lichtwereld, de wereld van de Waarheid vanuit Goddelijke Liefde.
Dit kan worden gedeeld, verenigd, deze door Blauw Zwaard Licht aan het Licht gekomen waarheden zijn heel herkenbaar.

Onjuist gebruik en intentie(s) hebben geen waarheidsbestemming, Goddelijke Wil en heldenmoed van de Eerste Straal is oorsprong van dit zwaard, tezamen met Waarheid.

 

Enige tijd geleden is er aan jullie overgebracht een meditatie waarbij het Zwaard Excalibur ofwel Zwaard van Waarheid kan worden ingezet voor het verbreken van verbintenissen, contract, verbond, verstoringen welke niet langer van toepassing of te verstorend kunnen zijn.
Bij deze een herhaling, met update.

 

Ga naar de voor jou geschikte plek voor de meditatie.

Vraag je Hogere Zelf dit te begeleiden.

Het is nodig dat je gaat naar jouw werkpiramide (piramide van kracht en liefde), er is een tafel en een stoel of meerdere stoelen indien gewenst, allemaal van kristal, er bevindt zich een groot kristal boven de tafel, en verspreidt als een soort schommelend Licht hiermee door de kamer in de werkpiramide.
Ga aan het hoofd van de tafel zitten. Onder de tafel is er altijd de haardstee van de Violette Vlam die de vlammen omhoog brengt naar dat op de tafel en eromheen.

 

De intentie is om ‘iets, wat verstoort’ (wat je zelf heel goed weet) met een bepaalde persoon te verbreken en vraag via communicatie via Hoger Zelf die contact maakt met Hoger Zelf van de ander of degene op de stoel wil gaan zitten aan de andere kant van de tafel. Vraag of het Hogere Zelf achter jullie wil gaan staan. Visualiseer, is van binnenuit zien, dat het Hogere Zelf van ieder van jullie zich met elkaar verbinden.
Indien er communicatie nodig blijkt of gewenst is door wat voor moeilijkheid dan ook, kan je dit wensen en als je dit vol liefde, objectiviteit en oprechtheid overbrengt, brengt dit begrip ervoor naar voren.
Het kan worden omschreven als een oprechte verklaring voor begrip van de situatie, geen hekelheden.
Neem diverse diepe ademhalingen en focus liefdevol op diegenen zijn hart/ziel centrum, vanuit jouw hart/zielcentrum.
En geef aan dat het jouw wens is dat het wordt opgelost, gebruik de woorden/gedachten hiervoor die van binnenuit bij je opwellen of wat vooraf oprecht is overdacht en mede om aan te geven dat toenmalige uitkomst geen bedoeling heeft gehad op die manier.
Dat het heeft bijgedragen voor verbeteringen voor jou en dat nu verkeerde gevoelens en gedrag veranderd zijn.
Visualiseer vol liefde en oprecht en blijf gefocust en doe de verklaring:

Ik vergeef jou en mijzelf voor wat er heeft plaatsgevonden door deze energieën, uitwerkingen en wat dan ook, in deze werkelijkheid of in iedere andere werkelijkheid, ik vergeef voor wat hierdoor niet resoneerde met onvoorwaardelijke liefde, bij deze verbreek ik datgene wat ermee verbonden is, uit het verleden, in het heden en voor toekomst en de betrokken werkelijkheden.
Ik heb ervoor gekozen te leven nu met dat wat het Hoogste goed dient voor mijzelf en iedereen.”

 

Visualiseer het koord of alle koorden die gehecht zijn aan jouw Solar Plexus en de Solar Plexus van de ander.
Zie dan het Zwaard en het Zwaard is dan Vlammend met energetische vlammen welke het koord(en) doorsnijdt en zie hoe het koord(en) teruggaan naar Solar Plexus van beiden.

Indien gewenst/nodig kan dit met meerdere mensen plaatsvinden.

Dit gebeuren kan met een vervolg worden aangevuld.

Vraag aan jouw Hogere Zelf jouw lichaam te scannen, om rondom een onderzoek te doen of er nog energetische tranen aanwezig zijn in jouw auragebied. Waar de meeste energetische tranen voorkomen zijn in de chakragebieden van de drie lagere chakra’s.
Dit is mede doordat het ego wensenlichaam dit als een soort werkterrein gebruikt.
Het andere veel voorkomende gebied is de hartstreek waar je mogelijk energetische schilden om heen hebt geplaatst, vanaf de schouder dwars naar de lagere ribben, voor- en achterkant, door trauma van diverse aard wat werd ondergaan.

Symptomen zijn: onwaardigheid, schuldgevoel, spanning in het hartgebied, verdriet, intense smart, gevoel van een verlies, meestal verlies van geliefd voelen, gevoelens van haat, of vormen van pijn.

Als dit door jouw Hogere Zelf wordt vastgesteld en je bent in staat te visualiseren dat dit voorkomt in jouw auragebied, alles wat te doen is te verklaren, “Ik ben, vraag nu en voor altijd van iedere en alle energetische tranen genezen te worden.”
En het zal worden gedaan. Ik, aartsengel Michael zal de tranen verzegelen met dit Zwaard met speciaal Licht en jouw auragebied zal weer schoon en heel zijn.

Vraag je Hogere Zelf je weer te begeleiden naar waar je op Aarde bent en bedank voor de gebeurtenis.
Het kan voorkomen dat enkel het ene nodig en niet het andere.
Mijn aanbeveling is om in ieder geval de scan te doen voor energetische tranen, dan begin je bij jezelf.

 

Moge jullie energetische tranen en verstoringen in overvloed met behulp van dit prachtige Zwaard en door mijn toedoen of anderen die worden gevraagd, worden verholpen.
Tijd heeft te doen met Essentie zoals er door ons, voor elkaar en met elkaar, wordt bewogen in de dans van de evolutie van planeet Aarde, met als wezen Moeder en Vader, ze zijn ervoor zo velen en het systeem van de Zon en deze Melkweg en van verder.
De volgende uitspraak is een herhaling, het is NU de periode dat onze krachten samenkomen en om meer gereed te komen voor de verdere mars overdwars en langs dit deel als planeet Aarde, en nog veel ander van het Universum en aansluitend bij nog van verder.
Om het domein en heerschappij en macht te her vestigen van al de legioenen van het Licht en de krachten van God.

Met onze constante trouwe begeleiding en oneindig veel liefde voor jullie, geliefden op Aarde.
Bij deze van de drie M’s;

Ik ben Aartsengel Michael, vertegenwoordiger van de Wil van God.

Van Aartsengel Metatron, vertegenwoordiger van het Licht van God.

Van Heer Melchizedek, vertegenwoordiger van de Wijsheid van God.

 

En vele anderen.

 

Toelichting door Anja;

Lieve iedereen die dit ontmoet. Als je wordt uitgenodigd om dit te doen, dat is een hele wandeling van lezen van boeken, informatie op internet, channelingberichten en channelingcommunicatie met overleg, innerlijk waarnemen en herinneren, dat duurt dagenlang, niet de gehele dag door, in het fysieke dag bewustzijn, maar in het hogere bewustzijn en met het Hogere Zelf, is dit een doorgaande meditatie. Daarvoor staat het in Blog bij studie.

 

Onderstaand wat broninformatie, want soms lees je maar 1 zin uit een boek of je houdt het in je handen, kan ook. Of je bestudeert, overziet de wolkenformatie op een bepaald moment. Hoort er allemaal bij.

 

Rudolf Steiner: GA 13, GA 92 en GA 158.

Berichten van Aartsengel Michael via Ronna Herman, diverse data.

Informatie van channelings via Ashtar on the Road.

Astronomie en Astrologie Elisabeth Vreede.

Naar de 21e Eeuw, Bernard Lievegoed.

Bijbel, Nieuwe Vertaling.

Afbeelding gevonden op Pinterest.

https://www.thevintagenews.com/2017/05/25/guy-ritchies-king-arthur-legend-sword-another-take-ancient-arthurian-myth/?utm_source=penultimate

 

Geplaatst op de website: 22-7-2020.
Met hulp van wingman vriend Michael. (Die heet ook Michael)
Met Liefde en Dankbaarheid en zegeningen voor Al.

Auteursrecht 2017-2020, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.
Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.
En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie