Het Wakker Worden

HET WAKKER WORDEN

Anja Tjelpa – 7 september 2020

 

Geliefden, het is heel fijn om weer dichter bij jullie te zijn en op deze manier in de aanwezigheid van onze vibraties van onze Lichtwezens, voor contact en een boodschap van mij, Metatron voor de geliefden op planeet Aarde.

Welkom lieve Metatron.

 

Wij hebben een vorm van voorgesprek gehad met elkaar, omdat wij (ook) op Aarde in een soort situatie verkeren, wat is het allemaal, aarzelend, maar attent en af en toe een zucht, momenten van ontzag en respect.

Metatron: daarom ben ik gekomen.

Wij zeggen: er zijn zoveel dagelijkse kwesties, circus van de media/ nieuws, internetactiviteiten van allerlei deelnemers, het spel achter het scherm, het innerlijke werk, bij ons komt er geen vraag op, alleen verwonderen, verbazen in vele richtingen.

 

Maar er is één vraag: “Hoe kunnen wij u helpen met uw zeer gewaardeerde aanwezigheid?”
Metatron: Dat is een goede vraag!

We nemen waar en merken op, dus weten over jullie verwonderen, bevreemden en afwachten en ervaringen zich in een labyrint bevinden.

Laat ik hiermee beginnen.

Wij stellen voor om het als een vlak te zien, omdat het zo is, maar een echt plat vlak, vierkant, rechthoekig.

Er zit iets onder – oud, gedaan, verleden.

Er is iets boven – vernieuwd, gemoderniseerd, aangepast, nieuw.

Dit labyrintvlak (tableau) is het middengebied.
Dit trio met de daarbij behorende sterktes, krachten, lichtkrachten, krachten van talloze hemelse lichamen, systemen, processen, krachten van bovennatuurlijke en elementaire wezens, krachten van de oorsprong van het Al in dit deel van het Universum, dit heeft een mooiste structuur en Eenheid voor ons.
Voor jullie begrip is het vlak nogal wankel, de meesten van jullie bevinden zich in dit midden.

Omdat iets eronder nog steeds werkt. Iets erboven is er dat echt wil werken en wil zijn.
Dit trio met al de bewoners als prachtige creaturen van de Schepper.

Wij ondersteunen jullie oprecht met de wakkerheid, er is liefde, schoonheid en saamhorigheid van een behoorlijk kwantum.

Een labyrint vlak met circa 7 miljard mensen, individuen, maar ook Eén.

Inclusief al jullie stromingen met allerlei soorten vloeden, toevloeden van het denken, heel gekleurd,
Licht-Kleur-Duisternis, Positief-Negatief, invloeden van massabewustzijn, meningen, individuele waarheid, persoonlijk bewustzijn, missiebetrokkenheid. Daarom is het dat ik het verklaar als een vlak, wij kunnen het beter opnemen. Overzicht. En wat een observatie is dit van alles wat er nog steeds in wisselwerking is, men kan in drievoud zeggen en wat jullie allemaal leidt en beschermt! En ja, dat is op persoonlijk niveau, gezin, werksituaties in alle variaties, buurtschappen in dorpen, steden en platteland, op bergen en in dalen, in grotten en tunnels, wolkenkrabbers, scholen, woningtypen, scholen.
Wetenschap, kunst, het medische en de zorg, politiek en economie zijn erbij betrokken, en ruimtevaart en verkenning.

Dit vlak is het overzicht van Goddelijke Zielen van Licht, het gaat jullie begrip als mensen te boven om het op zijn breedst te begrijpen, de schoonheid van al die ‘Lichten’ die er zijn met verschillende soorten watt.

En de deklaag van de Blauwdruk met een herziening voor de revisie.

En de Supervisie vanwege het belang van het Evenement.

En het laat zien wanneer jullie slapen en wakker zijn en op welk niveau.

Dan komen we bij het onderwerp.

 

Wakker worden; wakker worden uit de slaap, ophouden met slapen, bewust te worden van of opgewekt voor iets, bijvoorbeeld voor het verlichten, om actief of alert te worden voor iets, om uit slaap wakker te worden voor een zin/gevoel, om wakker te worden uit lusteloosheid, passiviteit, voor het opwekken voor actie of nieuw leven, niet in slaap, ook ontwaken uit een verdoving of coma, wakker voor inspiratie, imaginatie, de Feniks uit de As.

 

Het Licht is altijd wakker, slaap is gecreëerd voor de empirische relatieve rijken. Om in slaap te zijn betekent niet dat jullie ware innerlijke Licht uitgaat, zoals een gloeilamp voor elektrisch licht zoals het kan zijn b.v. in jullie gebouwen. Het betrokken bewustzijn van de Ziel van Licht bestaat tijdens de slaap in een andere staat. De Goddelijke Originele Vonk binnenin heeft een behoorlijk opmerkelijke inhoud. Aartsengel Michael heeft onlangs een bericht met herziening gemaakt met informatie erover.

Ik nodig jullie uit, wanneer en omdat jullie dit lezen en wanneer jullie er gereed voor zijn, om te beginnen te proberen te beseffen dat deze buitengewone magnifieke creatie (Vonk van de Ziel van Licht), het beste om het uit te leggen is als een kristallen bol (orb) in jullie viervoudige menselijke lichaam, op de manier waarop jullie in staat zijn, dit voor te stellen en/of om te onthouden.

Dit is jullie eeuwige kostbare Vonk van de Ziel van Licht, het draagt een belichaming na belichaming, leven na leven om te ervaren, ongeacht duur en type. Misschien vragen jullie je af wat de afmeting is?

Er is geen materialistisch apparaat op Aarde dat het kan detecteren. (Zeta maatvoering)
Maar Het schijnt, Het is een Licht van LICHT en LIEFDE.

 

Het vervolgen van het onderwerp.

Wij nemen aan dat een groeiend aantal van jullie begrijpt dat jullie de schepper zijn van jullie leven, levenservaringen, levensduur, reizen in de relatieve rijken van het Universum. Ieder leven/ elke reis wikkelen jullie je als het ware jullie Wezen van het Zelf als kind van God in een uitrusting, vorm, gedaante, expressie en wat een ontelbare keuzes zijn er in de schepping en sommige hebben een langere duur dan andere.

Ik plaats nu mij Zelf, ik ben Metatron, als voorbeeld, ik heb ervoor gekozen dit te zijn en ben dit al voor een hele lange duur in het bestaan.

Vind ik afwisseling leuk, hou ik ervan of …?

Ik heb mijn ontdekkingservaringen gedaan, avonturen, speciaal ook voor het ervaren van bewustzijn met referentie naar slapen – wakker zijn.

Het is een heel bijzondere geschenk als ervaring om het in menselijke vorm en op de niveaus van Zielbewustzijn te doen.

In het kort; de vorm van de menselijke gedaante heeft een reeks opmerkelijke veranderingen ondergaan en dit proces is een continu proces, in dit stadium van evolutie als mens op Aarde, zijn jullie in staat om een lichtwezen te worden met een soort geheugenafdruk van vroegere menselijke belichamingsstadia erin.
En zoals jullie allemaal beseffen en er wakker van en voor worden in alle fasen die erbij betrokken zijn, is dit een enorm proces.

Het betekent ook dat je de keuze kunnen maken om meer levens te nemen om het proces op Aarde te vervullen. Sommigen van jullie op Aarde hebben dit proces al doorgemaakt, zijn nu naar de Aarde gekomen voor deze zogenoemde speciale gebeurtenis. Om hier te zijn in de gekozen aanwezigheid als Licht Wezen om de Eenheid te helpen in bepaalde benodigde posities.

Ieder wezen, ook het menswezen, heeft zijn/ haar eigen wakkere staat, het is de uitdrukking van waar en met wat het leven zich afspeelt.

Wij kunnen zeggen: geen enkele is hetzelfde, je bent een uniek Wezen van de Schepping.

 

Wij zijn in staat om het labyrinttableau te ‘lezen’, het heeft een zeer hoog tempo van lezen van het weten van het Licht en het is de taal die eeuwig is en wordt gebruikt sinds de geboorte van alle kinderen van God. Het betekent niet dat jullie daartoe niet in staat zijn. Wij kunnen verklaren dat sommige stadia van wakker zijn bij elkaar passen, wat betekent dat gelijke soorten energieën, magnetiseren.
Wij observeren energie als afmetingen die een voortdurende diversiteit vertegenwoordigen, doordringend of niet, of proberen binnen te komen, interactie hebben of niet enzovoort, wij moeten vermelden, dit kan minder vriendelijke overkomen, dat maakt de levenservaringen op Aarde en heeft grote invloeden op het proces van de staat van het wakker worden.

Het begint met denken, daarna volgen woorden, daarna acties.

Wij veronderstellen dat het begrijpelijk is dat jullie incarnatie als een beeld erbij betrokken is, een aanhoudend beeld veroorzaakt door ervaringen en effect. Als jullie in staat zouden zijn om te ‘zien’ (herinneren) jullie levenskoord als een muizentrap (zoals gemaakt van twee stroken papier, creatieplezier en om mee te spelen) verbonden met jullie facetten en ware Ziel Ster Wezen en de Bron en met wat jullie zijn op Aarde als een vierledig wezen met aura (en het is mogelijk) dat zou heel onthullend zijn en informatief en een assistent om het stadium van wakkerheid te beseffen.

Wij willen jullie graag uitnodigen, bij voorkeur dagelijks, misschien past het in de dagelijkse routine, om de staat van wakkerheid van binnen te onderzoeken.

 

Waar ben ik wakker en hoe. Hoeveel is gebaseerd op wat ervan buitenaf komt en wat is de toestand van binnenuit? Om mogelijke interacties en de huidige balans te onderzoeken? Is er spel van het ego betrokken? Welke kwaliteit van de waarheid is erbij betrokken?
En hoe vaak zijn er verschuivingen en waarom?

En op welk niveau van wakker zijn, zijn jullie je ervan wakker bewust?

In jullie Lichthuis Kristallen Orb waar zijn de facetten verlicht en blijven verlicht? En houdt dit stand?
Of is er een verandering in intensiteit?

Op welke momenten voelen jullie je het meest wakker?
En blijf afvragen en stel jullie Zelf de vraag waarom?

Voor degenen onder jullie die zich graag registreren, op papier of digitaal, verwelkom dit en handel ernaar. En natuurlijk, als het nodig is om te delen, doe dat dan alsjeblieft, er zijn allerlei mogelijkheden,
jullie zijn schepper.

Doel; innerlijke <> uiterlijke, verkennen, herkennen, onthouden, accepteren, hergebruiken, het vinden en aanvoelen, het positioneren van de klonten, golven, paden en slierten, wolken, stippen, sporen en strengen, stippen, kleuren, tonen, bewegingen van allerlei soorten van de energieën, in deze uitgestrekte, enorme velden van energieën. En alsjeblieft geliefden, onderschat de grootte aan de binnenkant niet.

Voorbeeld; Men gaat wandelen, doel kan divers zijn, dan betreedt men een deel van een straat of ergens in het groen, de natuur of gecombineerd, en op de een of andere manier al naderend verschilt het daar als energie, nog op afstand, in een bepaalde mate. Natuurlijk zijn er opties, b.v. om het te observeren, af te vragen of het kan worden getransformeerd, wil ik het doen b.v. met Violet Vuur, bol met Liefde of een positieve golf? Vermijden? Het zal wel! Ik zal zien wat er zal gebeuren, gewoon erin binnen gaan en het gebeuren bekijken, ervan leren. Dit voorbeeld met de wandeling is een langzaam voorbeeld, in de wereld op Aarde in de betreffende energievelden is het ook met grotere snelheid en wirwar.
Waarom spreken we hierover hier en nu in dit bericht?

Het leven op planeet Aarde verandert echt met snelheid en wirwar en zekerheid, dit soort ontmoetingen zullen nog een hele tijd duren, maar zal ook duidelijker worden, afhankelijk van de staat van wakkerheid.

Er is een optie in deze staat, jullie worden bewust wakker, dat jullie dualiteit dragen.
Er kunnen bij verschillende gelegenheden keuzes ontstaan in jullie intenties (routine).
Zelfs zoals ik ga dat helemaal niet doen.

Het proces, dat we als meer dan één of als combinaties kunnen behandelen, is gebaseerd op ervaringen, het empirische in de relatieve rijken en op Aarde nog steeds illusionair.
Wij wensen een goed bedoeld advies te geven, de goede oorzaak te zijn voor een subliem effect.
Jullie er nogmaals aan herinnerend dat jullie een magnetisch krachtveld zijn en leven in vibratiepatronen, frequenties vanuit allerlei richtingen. Jullie kunnen wellicht hulp hebben wanneer jullie ter vergelijk aan een kompas denken.
Dit maakt deel uit van de grote veranderingsinterpretatie van het stadium van wakker worden en blijven en het zijn.
De veranderingen zijn mogelijk, jullie geliefden, zijn de uitvoerende op Aarde.
Om het uiterlijke van binnenuit te veranderen en veel onaangenaam van het bestaande te veranderen.
Visie – Visualiseren is van groot belang, het is al in een staat van ontwaken.
Het pad van binnenin, open de poorten, spring over de poorten, ga er een tijdje op zitten en blijf doorgaan, en als het op slot is, gebruik de magische sleutel of jullie machtige visualisatiekracht om te openen, dus als er tralies enz. zijn, laat je niet afschrikken.

Een ander punt van overzicht; er is een platform in het proces van wakker worden waarmee jullie het punt van het overzicht van het koord (in facetten) kunnen bereiken als jullie in het innerlijke veld werken.
Jullie zullen je de waaroms herinneren en krijgen de kans/keuze om het voor altijd op te lossen.

De muizentrap (makkelijk te maken papieren speelgoed) kan hiervoor een handig hulpmiddel zijn.
Jullie zullen ervaren dat de ene stap of klim gemakkelijker is dan de andere.
Jullie worden misschien nieuwsgierig naar wat is dat in dit vlak, daar in de hoek of aan het plafond?
En het verkennen en te stappen in een herinnering voor een tijdje en er wakker voor en van worden, transformeren is een keuze en jullie kunnen de keuze maken om door te gaan.

Maar laten we ons voorstellen dat jullie 10, 10 vlakken van wakker worden hebben gedaan, wat een aanblik en facetten met helder licht en er valt nog meer te beklimmen! Jullie zouden kunnen ontdekken dat er een kromming in het koord/ de trap zit, omdat Alpha en Omega erg dicht bij elkaar zijn.

 

Laat mij met jullie praten over het Licht dat ik vertegenwoordig en waar het nu in dit stadium effect heeft. Metatronisch Licht – stromend, vloeiend vanuit de Bron, stromend in Zonnestelselsystemen, Sterrenstelsels, het labyrint tableau verlichtend, het Zonnestelsel van het deel van het Universum waar Aarde bestaat, de Vijfheid assisteren, Sanat Kumara assisteren, het 9e niveau van kwantum assisteren en veel tussenstations waar veel leden van de Universele familie ook druk zijn met ondersteund werk.
Deze bijzondere Lichtstroom zorgt voor spektakel boven het labyrinttableau en doordringt het, maar eronder kan niet worden ontsnapt aan dergelijke Lichtkrachten.

 

Geliefden als mensen en onder elkaar met andere bewoners van de planeet, voor degenen onder jullie die zich afvragen hoe het mogelijk is om de planeet Aarde, de globe op een plat vlak voor te stellen?
Ja, dat kunnen we, ook omdat we de macht hebben. Wat betekent het? Transparantie!

Iedere hoek, rand, vlak, bocht, kromming, grot, holte, hol, kuil spelonk, ieder afzonderlijk element, iedere bewoning wordt overlicht en tijd is ermee gemoeid. En het kan beter niet worden uitgevoerd om het als een eenheid, een Eén te verlichten, de Lijn, het Koord voor het Al. Hier in het Hogere, is het overzicht van de koorden en hier is de Ene die de koorden dirigeert en imaginaties, initiatieven, inspiraties, de gedachten, de benodigde woorden, taal en de daden en acties doorgeeft. De inhoud van het labyrinttableau en de omgevingen wetende. Het tableau zoals het is, heeft ook fasen van wakker worden, zoals, laten we een bekend object als hulpmiddel nemen om te vergelijken, het Sacre Coeur Parijs, de trappen.

Hoe het wordt gedaan in woorden voor jullie te begrijpen;

Stel jullie voor een koord-wind-instrument, zoals een groot kerkorgel met pijpen, in de hoogste plaats van alles. De Ene blaast er in de wind (lucht), Licht, gehuld in Liefde/ Warmte door de pijpen/ koorden> geluid/klank (en) en de medegeleiders zijn goddelijke engelen uit de directe omgeving van de bron en verder van de bron zijn engelachtige vervoerders. Als het jouw toon (en) is of gecombineerd in een relatie, gezin of groep, enzovoort, dan zal het dit pakken, jullie ontvangen het en handelen ernaar, zo wordt het gedaan.

 

Jullie zijn kostbaar, het Proces is kostbaar, het Evenement is kostbaar, ons samenzijn is kostbaar, de uitkomst is delicaat kostbaar, het moet worden uitgevoerd met de Hoogste vaardigheden, ook die van jullie!

Daarom spreken we over en dat is waarom dit is genoemd: het Wakker Worden.
Jullie geluid om wakker te worden kan meer dan één keer klinken, rondgaan!
Jullie innerlijke haan kan meer dan op één ochtend kraaien!

Luister goed en kies!

 

Als altijd staan wij aan jullie zijde, communiceer!

Houd het in gedachten, associeer met jullie lieve en trouwe beschermengelen.

Wij HOUDEN VAN jullie! Verbind in iedere stadia en met dat wat past vanuit het echte.
Ik omhul jullie met Liefde en Licht van mijn Wezen Metatron en laat mij in via dit met jullie, in iedere nano, reticuli moment in het Nu.

En indien nodig zal ik jou dragen met mijn Licht van het Licht door de moeilijke stappen, stadia heen van dit liefdevolle kostbare Proces.

 

Ik ben Metatron en ik ben zo aanwezig namens velen.

Halleluja.

 

P.S. van Anja en Michael:
Het duurde een aantal van de ochtendmomenten van de week van 30 augustus tot en met 6 september om deze communicatie op te nemen.

Relax, het is duidelijk dat het allemaal de benodigde tijd op Aarde in beslag neemt.

Over het beeld met de hekjes, ik heb dit 18 jaar geleden gemaakt, het kan een keuze zijn om de kleuren voor te stellen als de geluiden voor wakker worden.
Tel de hekjes, wij zijn ze nog niet allemaal gepasseerd, nog iets om voor te zijn en om te doen. Ga ervoor! Roep het verschijnen aan van wat zich boven het tableau bevindt.

Liefde voor allen.
En zo veel dank en dankbaarheid lieve Metatron en ook voor diegenen namens wie u aanwezig bent.

 

Gepost op de website: 7/9/2020
Support van Michael.
Verwerkt en klaargemaakt voor plaatsing door Anja.

 

Auteursrecht 2017-2020, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.
Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.  
En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie