VADER AARDE      

Laatste Kwartaal 2020

Introductie:

Bij voorbaat al het bezoek van Vader Aarde geïntroduceerd als een bijdrage voor divers aangaande wat er op planeet Aarde gebeurt.
Tegenwoordig is er bijna altijd van te voren al wisselwerkende communicatie voor uitnodigingen voor channelberichten, het is uitgelegd dat het te maken heeft met de progressie die wij maken met telepathische overdracht, de ontwikkeling van ons bewustzijn wat leidt tot meer openheid voor de spirituele wereld, het doen van de doorgaande reinigingen en/of het verwerken van al wat omhoog wordt gewerkt, het graven in het onderbewuste opslaggebied en het verkennen van het geheugen en om het echte te plaatsen in ons zonnekracht/hartcentrum.

Het akkoord voor de beoogde communicatie is:
Zondagochtend 25 oktober 2020.
Plaatsingsdatum internet, 1 November 2020.

Wij zeggen dat wij er klaar voor zijn en zeggen, Vader Aarde zo geliefd en wij verwelkomen hem van harte.  En wachten een tijdje… En…

 

Er werd gevraagd om deze ontmoeting met Vader Aarde te beschrijven zoals hij zichzelf in een ander voorkomen laat zien.

Vader Aarde is als een echt Vader type, zoals wij dit inzien.
Op de een of andere manier als een kerstman, zo’n joviale vaderfiguur.
Goedhartig en met dit speciale gevoel voor humor, waar je meteen verliefd op wordt.
Hij heeft zijn eigen soort van kledingstuk, het drukt de natuur uit, elementen waar de Aarde van is gemaakt en waar al het leven op Aarde uit bestaat en dit is op etherische wijze.
Hij heeft een hele vriendelijke gezichtsuitdrukking en deze kleding van heel veel groenen, als lappen en/of sluiers.

Heel de tijd bewegend, maar miniem, het is alsof het tonen, tinten maakt van kleur en klank beschikbaar om waar te nemen. De gekozen vorm van dit kledingstuk is als een cape van top tot teen, armen en benen eronder, gezicht is duidelijk.
Kleuren groen in variatie zoals wij het zien met onze fysieke ogen op het oppervlak van Aarde.
Van onder deze ‘cape in groene tonen, tinten is een helder en sprankelend licht dat straalt, en dat je doet ervaren als meerdere lichtjes.
En je voelt aan, beleefd dat hij plaatsneemt in een soort stoel, iets om op te zitten.
En wij willen graag vermelden dat het deze keer anders is dan de vorige ontmoetingen bij de channelings; deze waren in een meer detail vorm.

Wij hebben het waarom gevraagd, ook voor al degenen die zich dit ook afvragen.
Antwoord: – Het vorige was meer als een pasfoto, een vastgelegd beeld, nu drukt hij uit en laat zien zijn veranderlijkheid en dit kan variëren. –

Vader Aarde:

Goedendag lieverds allemaal! Nu present of misschien wat later, voor diegenen die dit bericht door keuze later ontmoeten.

Al oktober van dit jaar 2020. Wij zijn blij dat het zo aan het klimmen is in dit tempo naar Nieuwe Aarde.
Maar het is niet alleen het tempo, muzikaliteit is er ook bij betrokken.
Bij voorbeeld, als jullie (al) het spreken en zingen van de walvissen en dolfijnen zouden kunnen horen, het natuurlijke, en er zijn mensen die in staat zijn om dit te doen, vooral veel jongeren, jongeren te midden van jullie op Aarde die naar Aarde zijn gekomen en in staat zijn om hogere tonen en van verschillende hogere dimensionale frequenties te horen.

Sommige van de oudere ontwakende mensen hebben dit ontwikkeld, ontwikkelen dit uit herinneringen.
Sommigen onder jullie met meer oudere geboortedata van de vorige eeuw hebben dit hoorvermogen met hoge tonen in de incarnatie meegenomen.

Natuurlijk, voor iedereen beschikbaar en nu keer ik terug naar het woord tempo, het is persoonlijk.

 

Zelf speel ik graag, maak muziek op allerlei fluiten, maar op dit moment is er minder gelegenheid, maar toch nog genoeg om de ontwikkeling van hoorvermogen van de mensen voor hogere frequenties van tonen te ondersteunen.
Het is niet het enige waar ik mee bezig ben; een belangrijke taak/dienstverlening is om Moeder Aarde te assisteren en om deelgenoot te zijn in de Raad van Binnenaarde.
De Raad van Binnenaarde heeft regelmatig de benodigde bijeenkomsten, betrokken bij het grote belang van dit evenement in en op Planeet Aarde en wat er rondom circuleert.

En, nog een en, zoals er is het Ashtar Commando (Galactische werkgroep eenheid) van de Galactische Federaties, is er een Commando in Binnenaarde en daar ben ik ook deelgenoot van.
Wat betekent nog meer bijeenkomsten en consultaties, mede met Raden van buiten de Aarde.

Geliefden, ik gebruik een heleboel en, en ook het bestaansleven aan de familie-, relatietafel met Moeder Aarde.

Er is een enorm voordeel met onze gemeenschap bijeenkomsten: wij gebruiken een taal zonder woorden. Dit taalgebruik gaat snel!
Zoals de tijd op Aarde aan tempo wint.

Praten jullie trouwens al sneller?
Ik ben vergeten er de laatste tijd op te letten, laat me eens kijken … pauze.

 

Ja, ja, ja… er is zeker progressie met telepathische gevoelens, gedachtenoverdracht en het gebruik van andere of minder woorden om te communiceren, iconen! Ha ha ha, symbolen! En, oh ja, metaforen.
En meer vriendelijk! Maar ook getemperd qua uiting… en nog meer verlicht! Goed!

Er was een vraag bij de voorbereiding, ik heb de vraag gehoord.
De vraag betreft overzicht via het labyrint.

Waar is Binnenaarde wanneer ervoor wordt gekozen het te overzien via het labyrint?
Het Binnenste is het Binnenste ook in het labyrint.

Ik hou van dit soort creatieve magie!
Geliefden, zie het niet als afgescheiden.

En Binnenaarde trekt daar geen soort jas voor uit.
Het is hoog dimensionaal, veilig beschermd, binnenshuis, Aarde huis.
Binnenaarde is verfijnd, minder stevige materie, meer beweegbaar in/met alle elementen, ook het element aarde zelf.
Het is al in de midden krachten, is dit bedrog voor het oog? Nee!

Hogere dimensies zijn meer beweeglijk, flexibel, anders met rasters en frequenties, kleuren, tonen en nog wat meer.

Hier komt een ALS, als jullie in staat zijn om te zien als primair met het innerlijke zintuig oog/ oor, zijn jullie je misschien bewust gewaar en wij weten dat het moet worden geoefend omdat het op dichtere Aarde anders is, dat het is allemaal verweven, verbonden, met een heleboel zeer fijne, stevige, solide draden, gesponnen uit de Grote Bron.

Het is misschien duidelijker, als men het uitlegt, wij zijn als Binnenaarde verder, het is een magische omkering.

Zoals en wanneer sommige onder jullie meer getraind zijn, met alle respect voor eenieder, men kan waarnemen dat wat van de laagste 3D en lagere 4D is als behoorlijk gebruikte kleding, een gebruikte jas / laag die binnenkort zal worden getransformeerd.

Er is een belangrijke betrokkenheid, men kan zeggen, het hangt ervan af hoe het Gegeven Goedbedoelde Licht, wordt geabsorbeerd, opgenomen, geaccepteerd, gebruikt om deze gebruikte laag van lagere dimensies achter te laten om te veranderen.

Wat ermee zal gebeuren, wordt nog steeds overwogen door alle Raden van over het hele Universum.

Ik ben, als Vader Aarde, heb de intentie van liefde om de gebruikte woorden te doordringen, met een soort opbeurend Licht dat begeleidend werkzaam is.

Het heeft te maken met afhankelijkheid van de reactie, het gedrag, de beslissingen van jullie als geliefde familie als mensen op Aarde, maar er heeft meer mee te maken, dat is een kwestie van ervaringsleer, er is een percentage bij betrokken, het heeft te maken met 51%, degenen tot nu toe nog niet of nauwelijks ontwakenden, moeten dit percentage bereiken en waar mogelijk overschrijden.

Er is voldoende Licht, Liefde van degenen die ontwaakt zijn op voldoende niveau en die nog steeds progressie maken en groots bijdrage leveren met hun uitstralingen. Het is een Licht – Liefde groeiproces.

Het gaat allemaal over Liefde omdat wij familie zijn!

 

Pauze.

Zoals jullie zijn getuimeld en nog aan het tuimelen zijn met al het onstuimige en luidruchtige, want dat is wat het is, in de laatste drie maanden van dit jaar 2020, met zeker Gegeven Licht met oplossingen,
is het van groot belang hoe jullie het zullen aanpakken en handelen,
en hoe jullie omgaan met de Liefdesgiften/Wonderen van de Grote Lichtbron
en op welk niveau jullie bereid zijn om uit alle bepaalde comfortzones te stappen, ze zijn ook aan verandering onderhevig, ook op persoonlijk vlak, het is sowieso heel individueel, hoe dan ook om dit bepaalde niveau voor een groot deel te bereiken.

De willekeurige en onwillekeurige momenten, iedereen doet zijn best afhankelijk van de beschikbare data
en er is een mediastroom aan verbonden en zeker een spirituele stroom.

Het universum ervaart elke vorm van weerstand, zoals met elektriciteit, alles wat in de ether belandt, geladen met antipathie en sympathie.
Het ervaart deze enorme dualiteit van alle gedachten, de ja’s en nee’s en de afwisselingen.
Dat is Universeel balanceren, aantrekken en afstoten.
Het Universum past de wetten toe die niet overtreden kunnen worden.

Tuimelen betekent dat als mens je rolt van de ene reactie naar de andere en de totale voorwaardelijke toestand op Aarde en dit wordt er zeker nog steeds mee gevoed.

Om geliefde Planeet Aarde ongedaan te maken, als een constellatie, kan niet worden gedaan, want het staat in de Sterren geschreven, en dat is SCHRIJVEN door het Opperste, daar staat de koers, de reden om te ZIJN voor planeet Aarde wezen, geschreven, het is de bedoeling dat het doorgaat als een van de zeven hoofdplaneten van dit deel van het Universum, het systeem, de Schepping, vanwege de Zeven.

Het Universum zal reageren volgens de Universele wetten.

Ik, als Vader van deze planeet Aarde, roep aan, jullie herinnering, herinneringen, de ware Innerlijke, lees, luister, voel ze aan, de ware innerlijke memories, de verhalen, beeldverhalen, de verhalen van de tonen en melodieën, verhalen over de kleuren, verhalen van de sterren en … dit is een speciaal deel van het ontwakingsproces.

Stap in de uitdagingen van herinneren, doe de ontdekkingen.

Hoeveel van jullie hebben geholpen bij het scheppen van deze bestaansvorm van de Zeven Planeten,
inclusief mooie Planeet Aarde en de ware erbij betrokken rijken?

Kijk er dan naar en in de rondte als een vlak landschap, overzie het als een vogel, of als een engel, of met een meditatieve of slaapland trip op één van de ruimtevaartuigen of nog een andere soort vlucht om te overzien!

Jullie zullen ontdekken dat Liefde en Wonderbaarlijke Creatie overal is.

En indien jullie ‘vlekken’ zien of meer ‘donkere plekken’, zoals mazelen, het zou zo eruit kunnen zien
(labyrint gewijs), dat iemand kan beschouwen of overzien als een ziekte, er zijn vele helers van allerlei aard, die oprecht aan het helpen zijn om te helen, velen kwamen en zijn hier voor op Aarde en er zijn er ook velen op hogere vlakken, volgens de constructie, intentie en wetten van het Hoogste Plan.

Hulp is in een enorme beweging.

Absolute weerstand ontmoet Volkomen Liefde.

Een ieder is welkom om toe te treden tot ieder waar, echt Commando, ook de Helende.

Doe jullie ware innerlijk geliefde best, geliefden!

Liefde voor Al, tot ziens!

Ik reis ook op spirituele manieren, alomtegenwoordig, als jullie hulp nodig hebben, vraag er dan om.

IK BEN Vader Aarde.

 

Plaatsingsdatum website: 1/11/2020
Support van Michael.
Verwerkt en klaargemaakt voor plaatsing door Anja.

 

Auteursrecht 2017-2020, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.
Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.
En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie