Vader Aarde beantwoordt een opmerking.

VADER AARDE

BEANTWOORDT EEN OPMERKING

 

Donderdagochtend, 5 November 2020

Wij zijn neergestreken om te communiceren met Vader Aarde, omdat wij hem hebben gevraagd of hij zo vriendelijk zou willen zijn de opmerking te beantwoorden.

De opmerking is per e-mail ontvangen als reactie op het artikel “Laatste Kwartaal van 2020’.
Het gaat over dat de inheemse inwoners van de Aarde spreken over Moeder Aarde haar relatie met Vader, als ‘Sky Father’.
We hebben dus Vader hierover geïnformeerd die nu betrokken is met Aarde en hierbij zijn antwoord.

 

Hallo geliefden,
Ik had dit verwacht en ik heb gewacht op de verschijning en ik ben blij dat het in de lucht is gekomen.

Geliefden met wie ik deze communicatie heb, willen jullie alstublieft het woord Sky opzoeken in het woordenboek.

SKY: het schijnbare gewelf van de Hemel, het firmament, de bovenste regio van de atmosfeer, de Hemelse regionen, de Hemelen.

The SKY is the limit > Alles is mogelijk.

To the SKIES > rijkelijk, extravagant.

 

Dank jullie wel!

Het avontuur van een levensduur, van iedere levensduur, overal en doorheen de Kosmos zal altijd ontmoetingen presenteren van een groot aantal mysteries, het kan worden ervaren als verleidingen/uitdagingen, een zoektocht, een zwerftocht om te verkennen en onderzoeken, kijk en vind, of een in afwachting blijven, of een rechtstreekse verklaring door het vinden en kennen van het juiste ‘geheugenzaadje’.

Zoals, onder anderen, Anja en Michael er naam aan hebben gegeven:
-U bedoelt deze enorme berg van zaadjes binnenin-.

En inderdaad, hoe te weten en vinden het juiste toebehorende ‘geheugenzaadje’, ze zijn heel klein en ontelbaar.

Algemeen waargenomen, heeft de mensheid herinneringen nonchalant behandeld, inaccuraat.

Velen als inheemse inwoners zijn zo goed bekend en begrijpelijk met Vader Sky en Moeder Aarde, als een oude traditie.
Velen hebben dit zo tot zich genomen, tradities zijn doorgegeven geworden, eeuw na eeuw, van spreken, vertellen tot en met tekenen en schrijven (met of zonder rituelen), dit is begonnen te circuleren in Aardse regionen, volksgewijs en eer of meer gelokaliseerd, populatiegewijs.

Het heeft lucht nodig om het woord te verspreiden, elke vorm of soort van woorden, taal, in ieder geval op menselijke wijze.
Jullie leven met ademhalingen in belichamingen.

Ik ben deze communicatie niet binnengegaan om te spreken over goed of fout.
Ik ben hier met dit aanwezig, om aan te geven dat transformatie(s) met betrekking tot de Kosmos en nu in het bijzonder, dit deel van de Kosmos, dat deze transformatie(s) enorm zijn, groots en belangrijk en dat ze impact hebben op veel oude mythes, tradities, metaforen.
Dit vindt altijd plaats en heeft altijd plaats gevonden met godheid relaties in al de betrokken werelden en gevarieerde rijken, op en neer.

Interacties, transformaties, samenwerkingen, herenigingen zijn gedurende het gehele heden aangaande, hier – nu.

Inderdaad, ether energie transport, in en met variatie.

Over mij, Vader Sky – Aarde, als Wezen, als een Zelf, Mijzelf, ik kan dat zijn, het is mijn levenswerk, als een groots Godheid Wezen betrokken bij de Creatie van het Universum. Aan jullie vertellend dat één van de mysteries is, er is iets dat alles op zijn plaats houdt, er past geen definitie in menselijke woorden bij om jullie dat begrijpelijk te maken.

Laten we kijken naar deze belangrijke, speciale gebeurtenis aangaande deze planeet Aarde, gewoon als een overzien, een ietwat bredere kijk.

Het Moeder Wezen Aarde in deze gebeurtenis situatie die een roep om hulp uitbrengt, deze taak aan het vervullen, in de betekenis van een planeet Wezen.

Met noodzakelijke potentiëlen voor de toekomst, maar met het volledig oog, open oog, hier in het nu.
En ik, als het Vader Wezen, als een liefdespaar, een prachtig kosmisch Liefdespaar. Ik kwam als de wind van het Firmament om mij te verenigen met de situatie in een meer passende gedaante, gerelateerd aan de gebeurtenis om liefdevol Moeder Aarde bij te staan.

En geliefden, die dit zullen lezen als mens zijnde, een planeet Wezen heeft mannelijk en vrouwelijk en mij als ‘grootse’ Goddelijke Sky Vader is geschapen om het mannelijke deel te vervullen voor Moeder Aarde.

En dus, en nu was het ‘hoog’ tijd geworden, zo te zeggen, om mij bij Moeder Aarde te voegen zoals dit…veranderlijk.

Er is nog iets anders betrokken van super hoog niveau belang en dat is gekend als Christus en Zijn Opstanding.

Sinds de mensheid weer is begonnen te tellen van nul af aan, de zogenoemde jaren op Aarde, deze Hoge Goddelijke Invloed, zelfs al bij de voorbereidingen, heeft doelgerichte en ware helende Goddelijke bedoelingen.

De invloed(en) want er is variatie, werken altijd als een soort van ontwaken van wat ik zojuist heb genoemd ‘geheugenzaadjes’, de ware, degene van het oer, als van de echte, originele Plaats – Bron.

Alles wordt en werd al geplaatst in een ander Licht en in een bepaald soort of ander tempo {afhankelijk van zoals over gesproken in vorige bericht(en)] naar hoger dimensionaal Licht, de werkelijke bedoeling van leven.

Ja dus, als SKY > Alles is mogelijk, ik ben gegaan naar de Aarde en ik ben de uitvoering aan het doen van Vader Aarde, als een Groene Vader Aarde, want dat heeft ook betekenis.

Een voorchristelijk symbool vertegenwoordigend voor alles wat moet terugkeren. Gerelateerd, met Hoger Dimensionale Relatie, met Elementaire Wezens, Natuurwezens en groene nieuwkomers, in het bestaan gekomen zuiver hart gecentreerd, door de Impulsen van Christus.

Het heeft te maken met het herstel van de werk-ervaring relaties om te leven met al de schepselen van al de rijken op Planeet Wezen Aarde, Gaia.

Het is bedoeld om zo te zijn, gebaseerd op redenen, de behandelingen door de mensheid als een geheel genomen, de onzorgvuldigheid, hetgeen terzijde geschoven door wetenschap, techniek, handel en wandel van economie en wat ander plunderend gedrag.

Geliefde van de opmerking en de anderen die dit ontmoeten, om liefde en licht aan het stromen te maken en de flow erin te houden en het toepasbaar te maken en om dit Goddelijke Toegewijd Werk te doen,
het heeft een Liefdespaar nodig: het Vrouwelijke en het Mannelijke, de Moeder en de Vader.

De SKY Vader moest een aantal van zijn fragmenten nemen en plaatsen om neer te dalen naar Moeder Aarde.

Of dit is wellicht aardiger, om het te overzien met de visie, de aanblik van de lemniscaat (als een verticale acht).
SKY Vader bovendeel > Aarde <> Moeder Aarde.

In staat zijnde om alle betrokken elementen te gebruiken, ook wat geheiligde, benodigd om te zijn in deze positie.

 

Een andere optie; De visie als de Boom van Leven.
Van de wortels, stam, takken en takjes, gebladerte, bloemen, vruchten en/of zaden. Het heeft deze Oerstroom, op en neer, heen en weer.

 

Heel hartelijk dank vanuit mijn hart van SKY – Alles is mogelijk
en vanuit mijn Vaderhart wat in liefdevolle interactie is mede met de Aarde.

AMEN.

 

Plaatsingsdatum website: 9/11/2020
Support van Michael.
Verwerkt en klaargemaakt voor plaatsing door Anja.

 

Auteursrecht 2017-2020, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.
Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.  En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie