Een Onderneming van Ons – Ashtar en Meester Lanto

Een Onderneming van Ons

ASHTAR en Meester Lanto

 

Channelartikel 14 maart 2021 – Anja Tjelpa

 

Saluut, Geliefden,

Gegroet, onze dierbaren,

Ashtar:

Heden houden wij ons bezig met een specifieke onderneming.

Eén van onze hedendaagse kosmische vervoermiddelen is deel van de onderneming via de sfeer lagen van de buitenaardse kosmische intercelestiale bewegingsvrijheid naar de buitenste sfeer laag van de Aarde om er verder in door te reizen tot aan het beschermende gedeelte wat door jullie Ozonlaag wordt genoemd.

Begeleid, omsingeld door een aaneenschakeling van behoedende overziener vervoersmiddelen, van minder recente vertolking van verplaatsingsmodaliteit.

Waarin hebben plaatsgenomen voor deze onderneming broeders en zusters van diverse Galactische naturen van het Commando, welke diverse dienstverlenende taken hierbij uitvoeren.

Als aanvoerder, gezagvoerder heb ik hiervoor plaatsgenomen in het meest hedendaagse vervoermiddel om een speciale gast van de familie, Meester Lanto ter zijde te staan en te laten reizen, die als opdracht deze specifieke onderneming heeft aangenomen. Het benodigde en regelingen hebben plaatsgevonden en nu zijn wij onderweg om de onderneming met daden en ervaringen uit te voeren en er verslag van te maken voor delen (onze Galactische gezamenlijke media), het archief en de helpende hand.

E.e.a. in combinatie met wat terugkerende bezigheden van het Ashtar Command inzake regelmatigheden en onregelmatigheden.

 

Intercelestiale coördinaten in relatie met de Aarde en dit deel van het Universum met Aardse bewoordingen;

De Zon, dit Zonnestelsel, de Maan en hoofdplaneten en talloze omringende sub-universele bewonende ‘wezens’, zoals bijvoorbeeld planetoïden, andere manen en kometen, behoren tot een coördinatenstelsel.

De sterren zijn een coördinatenstelsel. Zenit en Nadir. Kristallijne sferen.

Ecliptica, equator, horizon, polen, assen, meridianen wat jullie lengtecirkels noemen, zijn er ook bij betrokken.
De begrippen tijdlijnen, leylijnen en portalen. De omringende Galaxy’s behoren tot coördinaten.

Geluiden, klanken, kleuren en licht- en duisterniswerkingen horen erbij.

De sferen van magnetisme, radiatie en zwaartekracht. Frequentie potentiëlen.

Centrifugaal en periferie. En de Centrale Bron/Zon, de spil van Al.

In samenwerking met allerlei rangschikkingen, nevenschikkingen, het onderling met elkaar in verband brengen, doelen, gedrag en zo kwam het tot stand en doet dit nog steeds. Er gebeurt heel de tijd van alles tegelijkertijd plaats.

 

Wij weten en begrijpen dat jullie je dit voorstellen (in veel gevallen) met bewustzijnsniveaus van jullie huidige bestaan en huidige beelden en gegevens die jullie ter beschikking hebben op Aarde.

Voor meer specifieke missies;
Hebben sommigen hoger bewustzijn/geheugen residu meegenomen met de reis naar Aarde en voor op Aarde, diegenen kunnen ware toedracht en beelden hebben van wat er is in het Heelal.

Sommigen hebben meer binding en contact gehouden met de hogere fragmenten van het Zelf en kunnen duidelijke herinneringen/belevingen als mens zijnde ondervinden en reflecteren.

En weer anderen kunnen zich gebeurtenissen uit hun ‘slaapleven’ specifiek herinneren (dromen worden niet bedoeld) of van andere tijdlijnen of degene waarmee wij betrokken zijn met deze onderneming en zijn er zogezegd “bij aanwezig” of bij anderen ondernemingen.

 

Deze onderneming zoals hierboven beschreven is via facti coördinatenstelsel, via exosfeer, de troposfeer binnengegaan. De Aarde is omgeven met sferen van kwaliteiten, kwantiteiten van verdundheid. De vervoermiddelen passen zich aan, op een manier ademen ze, ze hebben ritmische energieën als constructiemateriaal.
(De meest hedendaagse zijn er supersnel en flexibeler mee.)
Zoals de Aarde ademt en een hartkloppen heeft, vandaar dat de Aarde van nature geen ronde globe is.

 

Het volgende is dat Meester Lanto uitleg aan jullie gaat geven over zijn opdracht waardoor de onderneming (mede) is samengebracht en in werking.

 

Meester Lanto:

Dierbaren, mij wederom tot jullie richtend met liefde, zuiverheid van het natuurlijk lichtbestaan en prachtige schenkende straling.

De opdracht die ik heb aangenomen om te verrichten heeft te maken met heersende belangenverhoudingen in allerlei vormen van relaties en betrekkingen van oost, west, noord en zuid, via alle meridianen.

En al de populatie die hiermee te maken heeft en hoe het leven zich verhoudt hiermee in verrichtingen, dat wil zeggen, wat is er in de verbetering.

Dichterbij de Aarde gekomen om vanaf deze standpunt situering, de situaties met Hogere waarnemingen en Aarde invloeden te observeren en registreren.

In relatie met hoe jullie gebruik maken van het Violette Vuur.

In relatie met wat als  hersteltransformatie, dichterbij elkaar aan het komen is.

 

Menig is al aan jullie verstrekt over het Violette Vuur, bij deze een verkorte inhoud; Het Violette Vuur (Vlammen) zijn van de Zevende Straal, het is een geschenk en een gezegende straal voor transmutatie naar de Nieuwe Tijd.

Gecreëerd uit de energie van de Vaderlijke Goddelijke wil – van dynamisch blauw, vermengd met de energie van het Moederlijke Goddelijke van liefde en mededogen, stralend roze.

Resultaat alchemie Violet – Vuur – Zeven – Overlichtend – Opperst Transmuterend.

Aartsengel Zadkiël en Lady Amethist zijn de dragers hiervan, ze versterken al wat hiermee wordt geassocieerd via jullie hart spreken.

Jullie kunnen Saint-Germain, hij heeft het Violette Vuur geïntroduceerd, vragen om hiermee te assisteren bij situaties, bijvoorbeeld om anderen te omhullen en te helpen. Jullie kunnen ieder van deze drie aanspreken om behulpzaam te zijn bij lasten en alles wat geen nut meer heeft achter te laten en te transmuteren naar herbruikbare neutrale energieën.

Via innerlijk werkt het ook, in jullie hartvonk is het present, violette energie en via kleur en vlam (vlammetjes) uitstraling krachtig. Innerlijk aan te spreken.

En voor het verenigen met het Ware Zelf of Christus Zelf.

 

Ashtar heeft net gesproken over reizen, het is onlosmakelijk verbonden met bewustzijn en van alles, tegelijkertijd.

Jullie hebben NU op Aarde meer/andere ‘tijd’ besteding gekregen welke is aangeboden om jullie vaak overdrukke, gedreven, belastende levens een andere wending te geven. Een gebaar via aanreiken om meer ontvankelijkheid in jullie Zelf te openen via de hartcentrale voor het ware en het essentiële van het Leven en het oorspronkelijke plan voor mensheid op Aarde tezamen met dierbare schepselen van andere rijken en in blijvende relatieverbinding met degenen in de Hogere Rijken.

Daar hebben jullie oprechte wilskracht voor nodig, bereidheid om erin stappen, te ondernemen en om in en met leerzame Aarde belevingen en ervaringen te continueren.

Dit is een inspanning die soepel kan verlopen zoals het aanpassen van de kosmische vervoermiddelen aan der sferen rondom en dichterbij Aarde of een worsteling, ‘de kat uit de boom kijken’, of even met een vinger voelen wat is het of met een teen en dan telkens en telkens weer. Of via het er tussenin, dat is meer de stroom van grotere groepen gemeenschappelijkheid en meer geleidelijk aan.

 

Alles zit in de lift – Hemelse Lift – zie deze buitengewone kans, opening en onthullingen en een steeds meer verbindend support van ons, hoe ophelderend, verruimend naar allerlei kanten, liefdevol en behulpzaam dit werkzaam is. Jullie zitten er al in.

 

De ‘Ozonlaag’ is wat genoemd kan worden een testzone.

Jullie maken de keuzes voor leven op Aarde en hoe alles te benutten.

Mogelijkheden, potentiëlen zijn speelterrein voor leven, de aanzetten voor de hernieuwing voor de Nieuwe Tijd.

 

Ik wens jullie graag een hulp te geven. Voor als meditatie of overdenkingen en visualisaties in stilte. Voor als jullie de handen vouwen en er deze inhoud aan willen geven. Wanneer jullie het even niet meer weten.

 

Mijn Goddelijke Zelf en al wat er daarvoor en daarbij in fragmenten is, in al de aanwezigheid, sta mij toe in zoverre dit te bevatten is, om met welgevallen dit volkomen te weten. Gun mij het plezier, vreugde en comfort om sturend en geleidend Licht te zijn met alles wat ik beleef, met alles wat ik waarneem en wat ik doe. Ik ben de uitstraling van het Goddelijke en de glorie is in mij, daar verblijft het sinds ontstaan. Mijn ademhaling en de stappen die ik neem, met de testen en beproevingen te doorstaan, met elke poging, deze laten het meer en meer tevoorschijn komen. En laat het gekend worden meer en meer dat Goddelijke uitstraling helend kleurt en dat dit eeuwigdurend werkzaam is overal en voor alles.

 

Ashtar en Meester Lanto:

Voor het kristallijne van jullie lichamen is het nodige in werking gezet.

Wij wensen jullie attent te maken op sneeuw die valt, hier in het nu, waar dan ook. Sneeuw bevat van hoge waarde van het kristallijne en als de sneeuw waar dan ook de Aarde bedekt, bedekt heeft, en vooral als het lichtspel van de Zon ermee bezig is. Dit is een stimulans voor jullie innerlijke Ster tetraëder, deze wordt hiermee bijzonder aangewakkerd. Zo doen dat ook dauwdruppels en regendruppels die aan planten groen blijven hangen.
Patronen in water door stromingen van lucht. Orbs die al tevoorschijn komen in de natuur of kijk ervoor naar bepaalde opnames via fotografie en film e.d.

Wanneer jullie de keuze maken hierop in te gaan en om julliezelf te verdiepen, zullen jullie waarnemen dat het genoemde te maken heeft met het subtiele van de lagen van de diverse dimensies.

 

Het leven is vol vergezichten en lanen ernaartoe.

Radiatie kunnen jullie inzien als straalwerping met een vorm van magnetisme om aan te trekken en dit staat ons toe om meer te delen van de Liefde en het Licht en de Warmte, gezondheid van het natuurlijke Zijn.

De Straling verlicht de lanen, als bijzonder lantarens.

Wij wensen over te brengen de innigheid waarmee wij jullie bij staan en jullie laten beginnen of al doorgaan met het betasten van de prachtige gevoelens van wat er na de chaos komt en wat zal blijven.

 

Met onze gezamenlijke constante stroom van Liefde, Zegeningen en Support voor jullie, Geliefden.

 

Ashtar en Meester Lanto

 

Geplaatst op website: 15 Maart 2021

Voor website bewerkt door: Anja, support van Michael.

 

DANK en LIEFDE.

 

Auteursrecht 2017-2021, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden. 
Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel. En onder vermelding van de auteur en haar website.

Geef een reactie