In een Andere Wereld – Aartsengel Michael Lady Faith

In een Andere Wereld

Pinksteren 2021 – Anja Tjelpa

Intro: Al een tijdje is er voorbereiding voor een channeling met Aartsengel Michael en Lady Faith.

In het voorbereidende contact hebben ze gevraagd wat literair werk na te kijken en andere al gegeven informatie.

Op eerste Pinksterdag kwamen zij op hun manier in verschijning, er werd aangegeven de channeling zal worden voltrokken met woorden, of met het schilderen van beelden om woorden ervoor te maken voor het delen.

Dus, zittende in oprechtheid, liefde en bereidheid het werk te doen, als voorbereiding, dit duurde even en dan begint het.

 

Het eerste van het waarnemen is dat Aartsengel Michael het zwaard Excalibur in zijn hand heeft en Lady Faith raakt het aan. Begroetingen van hart tot hart.

 

Aartsengel Michael:

Geliefden, in de golven waarin jullie zijn, met een overvloed, een overstroming van emoties van astraliteit zoals op de Aarde, van en door alle bewoners van de Aarde die ermee verwant zijn en de overeenkomstige Wereld astraliteit, de ontmoeting met wat jullie zijn in het fysieke, omringt door het etherische deel van jullie wezen en jullie Ik ben warmte organisatie en een complexheid van vibraties patronen van klanken, kleuren, natuurlijke en wezenlijke structuren, licht en macro kosmische invloeden, aanwezigheden, versus al wat jullie aan het ervaren zijn in het geheel van wat de Aarde omgeeft.

Dat is nogal een speelveld, geliefden.

 

In riddertaal, toernooi na toernooi in hoog tempo.

In engelachtige taal, het moet worden gedaan en wij zijn zo behulpzaam op vele, vele manieren, gezien, ongezien, bewust, onbewust, zoals jullie op Aarde vragen, zoals jullie hebben aangegeven in jullie missieplan, zoals daar toenemende gemeenschap en communicatie is.

Wij, liefdevol toegewijd als wat we zijn en aanwezig vanuit het totale Engelenrijk

 

Lady Faith:

In Lady-taal (het vrouwelijke), voor jullie zorgen, als dierbare kinderen, zo speciale wezens als mensen. Jullie uitnodigen om jullie innerlijke kind onder ogen te zien, ernaar te luisteren.

Dan kunnen we dichterbij, duidelijker en dierbaarder voor jullie zijn.

Om emoties te omcirkelen zodat ze gemakkelijker oplossen, om te helpen het te bevrijden en te transformeren, om plaats te maken voor de voortgang van de genezing voor wat zal zijn…

 

Wij hebben jullie geïnformeerd over hoe een Piramide van Licht, Liefde en Kracht te creëren en over hoe het te onderhouden.

Hoe je daar kunt vertoeven en sociale contacten met ons kunt hebben vanuit Hogere Werelden of met degenen die in de mensheid op Aarde zijn of andere levensvormen die zich in dit deel van het Universum of daarbuiten bevinden. (O.a.)  Allen die een persoonlijke piramide hebben gemaakt, zijn in saamhorigheid.

Ze kleven een soort aan elkaar, het is een bijzondere vorm van magnetisme.

Om je iets vergelijkbaars te geven, kijk naar mineralen in dat soort structuur.

Er zijn systemen bij betrokken, monometrisch, tetragonaal, hexagonaal, trigonaal, rhombische, monoklien, triklien, kristallijne associaties met verschillende naturen – onregelmatig, parallel, tweelingen.

Ze zijn in een samenzijn als een cluster, zoals bij sterren, en er zijn wat kan worden aangeduid als avenues, als verbindingslijnen, connectoren.

 

Wij hebben jullie ook geïnformeerd over Lichtsteden.

De cluster plaatsen zijn mooi, helder, schoon, gezond en met liefde en licht gevulde situaties geworden. Zoals velen op Aarde hierbij zijn toegetreden, zijn het sprankelende verbindingen geworden en nog in verdere wording.

De prachtige vooruitgang is de uitbreiding naar de Lichtsteden via de avenues.

Het plan gaat over het uit te breiden tot een cirkel rond de Aarde, als een melkwegstelsel, een route van steden, clusters. Het is in voortdurende scheppende staat.

Gestationeerd in de atmosfeer rond de Aarde naast of zeer dicht bij de beschermingsband (orb) van de Aarde, het heeft daarom dezelfde bescherming. Dit soort van bescherming heeft special vibraties.

In de loop van een aantal jaren is het in precisie tot zo ver gekomen.

Jullie zorgen er ook voor en blijven doorgaan met volharding voor de creatie. Natuurlijk zijn wij beschikbaar voor ondersteuning en vervullen wij deze van harte. Het is een heel liefdevolle en zorgzame samenwerking met wederzijdse vraag en aanbod. We moeten jullie informeren dat het is met techniek, structuren, substanties, natuurgemeenschap, gezond, geluid en stilte, samenleving, voorbij wat er op Aarde is.

Maar het is het dichtst bij de Aarde bij een stap of fase die jullie kunnen afhandelen als een transmissie naar hogere Dimensionale staten.

Wat ook heel mooi is, is de weerspiegeling die als het ware op Aarde naar jullie wenkt. Jullie wakker houdt, het kan voor korte momenten zijn, flitsen.

 

Aartsengel Michael:

Hoe kom je daar? De route via het innerlijk.

Wat is het transport tot nu toe? Je ware wezen.

Op voorhand weten wij dat jullie vraagtekens zullen hebben.

Glijden, glijden, glijden, stromen alsof je er in de ‘lijnen’ naartoe vliegt.

Sprong, sprong, sprong is een manier. Is er kwantum bij betrokken? Ja.

In relatie tot bewustzijnstoestanden.

Quantum betekent een hoeveelheid, een aantal, een portie, een proportie, een aandeel, het benodigde aantal, toegestaan of voldoende.

Van wat? Lichtfrequenties. Het heeft vaardigheid nodig om onderscheid te maken voor de kwantumbehoefte en Lichtintensiteit, energie van de stralingen.

Neuter van quantus. Hoe veel? Zo veel!

Neuter betekent, noch mannelijk noch vrouwelijk. En onovergankelijk.

Sprong betekent naast het meest plausibele ook een plotselinge overdracht, onverwachte en spectaculaire vooruitgang, een interval passeren zonder meetbare omvang.

 

De praktijk, oefening.

Hetgeen wat wordt doorgegeven is vanaf een beginners standpunt.

Men kan beginnen met een persoonlijke piramide, zoals uitgelegd.

Men kan als het er is, van de Piramide naar de Lichtsteden.

Men kan rechtstreeks naar Lichtsteden gaan.

Men kan gaan via de avenues.

 

Oefen om zo goed mogelijk binnenin jezelf te zijn.

Sluit zoveel mogelijk uit, schakel het (tijdelijk) uit wat er in je geheugenopslag staat van regelmatig waargenomen, illusionaire werkelijkheid/ omgeving.

Oefen regelmatig zoals bij jouw levensstijl past.

Verken geduldig het innerlijke zonder fantasieën, zonder alles met voorbedachten rade.

Dus je begint te ervaren, wanneer je verkrijgt, kun je het hergebruiken, je hebt als het ware enige kennis van stappen en/ of lijnen.

Het is zoiets als leren lezen en schrijven.

Hoe meer gedaan, maakt het flexibeler en elastischer.

Je zult leren dat ademhaling een grote steun zal zijn. (Ademhalingstechniek)

Ondersteuning; Men kan het Hogere Zelf, beschermengelen, elke soort relatie met een van ons in de hogere rijken vragen, de ik ben aanwezigheid (meer gevorderd). Misschien word je je bewust van aanwezigen, dat zijn dierbaren, geliefden, die vandaag de dag de taak op zich hebben genomen om escorts te zijn. Er zal nooit opdringende communicatie of benadering zijn, iets onaangenaams, iets tegengesteld, dat is afleiding. Wacht een poosje, een tijdje kan een dag of zelfs langer duren en begin opnieuw.

Waar het om gaat, ligt binnen de band van bescherming zoals eerder vermeld.

Zoals je in het begin hebt ervaren, op basis hiervan kan een planning worden gemaakt, of je kunt een frame maken, een soort stappen in een structuur.

 

Het volgende; om de blik van je ware wezen onder ogen te zien, kan een overweldigende en/ of ontroerende, oprechte ontmoeting zijn.
Doe een beroep op dapper zijn via de beschikbare en gekozen ondersteuning.

Ze zullen je begeleiden en assisteren om te helpen omgaan met de overvloed aan liefde. Voor een volgende keer kan de genoemde planning worden gebruikt. Je bent in staat om eigen handigheidjes te ontwikkelen.

 

Als je deze passage goed bent doorgekomen, kan wat je daar als gemeenschap ontmoet ook overweldigend zijn. Gebruik hetzelfde concept.

Hoe dan ook, de engelen als persoonlijke beschermers zijn altijd bij je, om je zekerder te voelen, vraag je van tevoren om hulp. Iemand mag om meerdere assistentie aanvragen. Indien gewenst kan je informeren naar en bij een meer ervaren iemand op Aarde inzake dit. Die zeker aanwezig zijn.

 

Dan ben je er, nu heb ik het over een Lichtstad.

Je zult je Zelf erg goed voelen! Iets is daar vrij van wat er op Aarde is.

Je zult gezelschap hebben en ze zullen laten zien hoe blij ze zijn met wat er gaande is. Liefdeslicht zal zijn als een grote knuffel.

Je hebt je fysieke kleding, je menselijke ‘vlees’ belichaming in principe achtergelaten. Je ziet je Zelf in dat soort frequenties meer als je Ware Wezen.

Je kunt een ‘kostuum’ dragen. Je zult merken dat als je rondkijkt (meet and greet), verschillende er menselijk uitzien, het is mogelijk om het daar te dragen (als een soort duikerspak) maar de werking ervan verschilt, maar het kan worden gedaan. Of je kunt anderszins kiezen. Misschien doe je daar ideeën op. (Glimlach) Hoe lang kan je daar blijven? Het hangt af van de ontwikkelde staat van bewustzijn, het potentieel ervan. De duur is in deze fase variabel.

Je keert terug op de route zoals aanvankelijk gekomen, met meer routine dan zullen keuzes voor de terugkeer duidelijker worden.

Een andere mogelijkheid is dat je misschien verrast wordt door de snelheid, maar door te oefenen en te trainen, leert je jouw eigen lengte in moment (en) te nemen om te reizen.

 

Er is een optie om te creëren dat je er in slaaptoestand naartoe kunt gaan.

Het wordt gedaan, maar er is een maar …

De opgedane indrukken, ervaringen daaruit blijven of worden niet opgeslagen in deze startperiode-fase, nog niet. Het is als residu erg vaag.

De scholing van dit proces heeft een langere duur met betrekking tot het geheugen. Deze optie is onder begeleiding van jouw Ik Ben aanwezigheid.

Ik spreek over hetzelfde trainingsproces.

Om te gaan slapen en reizen en wakker te worden en de terugkeer onder ogen te zien. Je zult je moeizaam en/of nauwelijks realiseren waar je bent geweest.

Vandaag de dag is dit nog steeds een vorm van reis/ sprong, met betrekking tot waar je illusionair wakker wordt. Het op regelmatige basis te doen traint het herinneringsvermogen. Er komt een vorm van gewenning bij, ook van verschillende duur. Het is niet zoals in de film Avatar. (En anderen)
Dat is met voorbedachten rade.

 

Lady Faith:

Ik ga nu spreken over iets anders dat er is in de Lichtsteden, avenues en ook Piramides. Het heeft betrokkenheid bij de stadia van herstel en vernieuwing van de Aarde en wat jullie kunnen als mensen op Aarde in de diverse stadia.

Voor alle duidelijkheid en begrip, het gaat om de gemeenschap daar, het dichtst bij Aarde, buiten de Aarde, het gaat niet over wat er in Binnenaarde is.

Een zo eenvoudig mogelijke uitleg.

Als een mens komt en gaat voor het leven op Aarde. Geboorte – Dood.
En het aantal keren als een optie in relatie met wat ertoe doet en karma kan erbij betrokken zijn totdat het is opgelost.

Als je zogezegd terug bent van de Aarde, zijn er aangelegenheden die gedaan moeten worden, welke geen onderwerp zijn voor dit bericht.

Maar na een tijdje, nadat de aangelegenheden zijn vervuld, verschijnen er opties. Ook in relaties met banden en zielsverlangens van het ware Zelf, en misschien karmische kwesties en wat ertoe doet. Er zal zoiets zijn als een weergave van de opties, ten toon gespreid. Dit moet nog gedaan worden, dit is nodig, dit gaat over een wensenlijst, en/ of over afspraken, over gevolgen van elk leven op Aarde, het hele pakket. Voor op Aarde maar ook voor elders …

Van hieruit zijn er opties met verschillende multidimensionale betrokkenheid op Zielniveau. Ook banden met wat het Orb Plan van Licht wordt genoemd.

Als kind van de Schepper heb je keuzes. Een van deze keuzes is om je te vestigen in een van de Lichtsteden, zelfs om daar een thuis te creëren.

Ook als ontmoetingsplaats waar Michael over heeft gesproken.

We zijn ons ervan bewust dat dit een delicaat onderwerp is. Het is op het juiste moment geïntroduceerd en in werking gesteld; het komt van het fundament van het Goddelijke plan. Uitbreiding is aan de gang en ook reflectie in relatie tot het groeiende bewustzijn en het opmerken dat er meer is!

Er zijn daar geliefden van jullie, van welke soort relatie dan ook, zij zijn er, degenen die die keuze hebben gemaakt. We wensen ook duidelijk te maken en te herinneren aan de fragmentatie van de Ik Ben-aanwezigheid.

Voor de meesten van jullie is het nog steeds onbewust contact/ weten, zeg maar, dat heeft ruime afstand, anderen zijn er dichterbij.

We wensen te benadrukken dat de basis is gebaseerd op keuzes van betrokkenheid van degenen op Aarde en de hogere gebieden.

En ze kunnen ook komen en gaan, zoals jullie reizen naar Piramide of Lichtstad.

Sommigen creëren de keuze om er langer te zijn voor ervaringen, of een bepaald leven. Tevens benadrukkend dat wat daar is, weinig heeft te maken met tijd en ruimte en, zoals Michael al zei, de keuze voor het dragen van aankleding. Er vinden belangrijke interacties plaats voor verschillende doeleinden, erg belangrijk voor wat er op Aarde is, maar ook om de Aarde dichter bij de hogere rijken te brengen en met dat wat aan de gang is in het deel van het heelal dat het meest dichtbij betrokken is.

Recent heeft er een aanpassing plaatsgevonden, in deze reeds gedeeltelijk gecreëerde cirkelronde constructie. In de nabijheid van diverse Lichtsteden zijn platforms gerealiseerd waar Moederschepen kunnen aanmeren.

De uitvoering heeft al plaatsgevonden en kan continueren, het heeft veel plezier en ervaringen gebracht! Sommigen van jullie hebben dit al bijgewoond.

Aan diegenen willen wij vragen, deel ervaringen, het zal een grote hulp zijn. Heel erg bedankt.

 

Aartsengel Michael:

Dank, Lady Faith, je bent lief.

 

Ik verscheen met het zwaard, dat wordt aangeraakt door de hand van Lady Faith. Het is een herinnering dat ook dit zwaard, dit Goddelijke zwaard, gelijk is gesteld met mannelijke en vrouwelijke energieën vanaf de eerste straal.

Het zwaard is ook een onderdeel van jouw wapenrusting, spirituele symbolische wapenrusting. Vertegenwoordigend Goddelijke wil, waarheid en moed, verlossing, geladen met eeuwige liefde voor allen.
Het gebruik is betrokken met oprechtheid, eerlijkheid, integriteit en essentiële waarde, het werkt met een blauwe vlam. Stap in de positie van acceptatie en de belofte om het op de juiste manier te gebruiken voor het hoogste goed van allemaal.

In dit bericht hebben we al veel woorden gedeeld, voor de betekenis van het door ons vertegenwoordigde zwaard, nodigen wij je van harte uit om het op internet op te zoeken, er zijn boeken, verschillende websites hebben een mooi archief. Voorkeur geven in die kwestie is geen deugd van hoger dimensionaal leven.

 

Lady Faith en Aartsengel Michael:

Geliefden, jullie bevinden zich in een speciaal evolutionair levenspad voor de terugkeer naar het Hogere en wij ook, vanaf een andere kant.

We hebben gesproken over de route naar de ‘cirkelweg van het leven in lichtsteden, met avenues als verbindingen met persoonlijke piramides’.

Er is altijd Eén met jullie allemaal. God. We gebruiken de naam God met alle respect. En God is erg geduldig en een zeer goede luisteraar en Schepper van ons allemaal, als het Al. Wij ook. Wij zijn hier als aanwezigen van de Eerste Straal, om te verwelkomen, te assisteren, ondersteuningen te bieden en te geven voor deze opwaartse terugkeer zoals God ons heeft gecreëerd, met de Heilige Geest als onze Grote Wegwijzer en Begeleider.

 

Werk, leef niet alleen door te praten, maar realiseer ook de andere zo speciaal andere wereld op Aarde, door middel van spiritueel werk voorzien door levenskracht vanuit de eeuwige stromende wateren.

 

Eeuwige Liefde van ons en een Omhelzing vanuit een eerste straal vol Liefde die Lichtenergieën uitstraalt.

 

Ik ben Lady Faith

Ik ben Aartsengel Michael

 

Pinksteren Mei 2021.
Gepost op website: 25 mei 2021.
Bewerkt voor plaatsing door Anja, met stimulatie en support van Michael en anderen.
En met dank, veel dank, zo veel als er liefde is overal en voor iedereen.

 

Auteursrecht 2017-2021, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.
Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.
En onder vermelding van de auteur en haar website.

 

Link voor mijn website met meer informatie:

https://tjelpanja-art-spiritual.com/2018/07/26/piramides-van-licht-lichtsteden-lichtcentra-wereldpiramide-wereld-dienaar-piramide/

https://tjelpanja-art-spiritual.com/2019/03/25/kosmische-hulp-en-middelen/

Geef een reactie