De Maan is geen lokaas of namaak… Het Levendig Houden 15-7-2023

De Maan is geen lokaas of namaak

De Maan is vol met lof in natuurlijke reinheid en met de weerspiegelende en echoënde activiteit verdient het alle lof met nobelheid en vertrouwen.
Klinkers en medeklinkers zijn daar zo Eén, daar zijn geen woorden voor.

Mijn gedachte hierover, dat wij, als we mens zijn op Aarde, nog veel te ervaren hebben over volheid.
En zelfs tot zover, tot diepgaand celniveau.

Ik zelf werd innerlijk bewogen door het woord ‘bowl’.
Het boek de KOM van LICHT, tot stand gekomen via doorgegeven voorouderlijke Hawaiiaanse wijsheid, via een Sjamaan van aldaar, heeft mij enorm diepgaand aangewakkerd en om door te gaan voor wat ik ben en waar ik voor op Aarde ben gekomen. Engelse titel: The Bowl of Light.

Geboren tussen Volle Maan en Nieuwe Maan in, zie ik dit nu, na een aantal decennia op Aarde, als half-half, van iedere zijde iets.
Mede je geboortenatuur beïnvloedend.

Er is het geloof in de Maan, in weerwil van wat hier op Aarde wordt geleerd. Maar volgens de Wil dat alles eveneens zo Eén is, de Maan met de cycli daar zo veel over wil vertellen. Maantaal.

De denktrant, die als het ware in de rondte gaat in de Kom van Licht, gaat over dat de maan een en al spiegel is van wat er omheen gebeurt, opgenomen, altijd aan het opnemen en doorgeven.

Met Maantaal, Maanlichttaal, constant aan het vertellen. Over Het Licht.

De allerbelangrijkste omroep die je je maar kan bedenken, in deze Melkweg constellatie.  Hiervoor is de maan geschapen.

Over laagjes licht die worden verspreid. De meest onvoorstelbare kleinste deeltjes van licht die voor te stellen zijn, bijvoorbeeld worden ze laagjes.

Transport overal.

God zegt in nummer 686, met alle respect, de Maan is immer vol.
Er is een woord voor Goddelijke volheid: Pleroma.
Eigenlijk is dat summier, zoals wij nu mens zijn, is onze communicatie ontoereikend om er de uitdrukking van weer te geven.

 

Het Licht van God dat is ons leven.

Licht is overal, komt van de Hemel, het Opperste Ideale.

God is overal.

In iedere cel is een visioen dat zich kan uitstrekken naar al en iedereen in laagjes (bijvoorbeeld) van licht met vriendelijkheid, dat komt vanuit het Zelf wat ermee omgaat en erbij betrokken is. Zo wordt de wereld van Licht breder gemaakt en duwt en trekt alles weg naar verre afstanden, dat wat duisternis wordt genoemd. Zie duisternis niet als duister, vol met van het ‘kwade’.

Het is eveneens dragende van dat wat nodig is om het Licht in beweging te houden, zelfs moederlijk van natuur. Liefde van duisternis niveau.

Anders kostbaar, vandaar dat het volgende continue plaatsvindt.

Daar in vertes ongekend voor menig wezen, vinden transformaties plaats met hulp van speciaal Zonlicht.

Het Licht van de Maan komt via de Zon.

Komt uit deze Hemelse residentie van God.

Ieder kan aanspraak maken op het Licht in alle cellen.

De Maan is de overbrenger van de allerbeste kwaliteit van Licht voor het doel van het Licht. Het mens zijn, vertegenwoordigt dit met vele cellen.

Iedere cel met de wonderbaarlijke inhoud, is Hemelse communicatie.

Zo, met eenvoudige bewoordingen, er is een fysiek lichaam vol met lading van Licht en het wordt onderhouden door een wonderbaarlijke Scheppingsinventie. Het fysieke omgeven door Van Hoog niveau zijnde ‘klederdracht’. Op een dag, op het juiste moment, komt het terug, dat jullie kunnen zien wat het werkelijk is.

Tot dan, wees een mensenkind zoals jij bent. Stevig staande, denkend en sprekend via de cellen en zodoende met God en al wat evolutie levendig houdt, voor elkaar en met elkaar.

Het leven in de wereld zoals op Aarde wacht met in haar cellen opgeslagen vreugde zodat dit zich steeds meer en meer kan uitstrekken, met behulp van jullie mensenkinderen als lichtbrengers op mooie, lieve planeet Aarde en voor verder dan dat. Er zijn vele ‘kinderen’ van onze Schepper, die dwalen op te ver afgelegen heiden, weiden en andere landschappen of wateren en die, ook zij, hebben verheugd zijn in zich, zich verheugen op het Licht dat komt van de Goede Herders. Zodat ook ‘deze kinderen’ zich wederom kunnen tooien met volheid van Licht.

 

Informatie:
Naar aanleiding van het vertalen van Heavenletter 686, gepubliceerd 5 september 2002. Vertaald 15 juli 2023.

Afbeelding: Anja Tjelpa potloodtekening uit 2001, zie Portfolio.
‘Fantasie met potlood en inkt of …

Genoemde boek: de KOM van LICHT, Hank Wesselman, uitgeverij Hajefa.

 

 

Geplaatst op de website 16 juli 2023.
Voor website bewerkt door Anja, alom support van partner Michael.

En je doet het nooit alleen en daarvoor:
Dankbaarheid in grote omvang omringd door Liefde.

Voor gebruik van materiaal van deze website, lees de pagina “overige”.

Geef een reactie