ASHTAR – herhalingen voor eminent jaar 2024

Het is nu maart 2024, ongeveer 6 jaar later na onderstaande ingezette data.

Op deze 6de maart 2024, kwam het buitengewone vriendelijke verzoek, enig te herhalen van wat toen werd doorgegeven.

Ashtar legt uit:

Saluut Dierbaren, hier Ashtar via Cosmando, introducerend dit woord om enige relatie met wat voor soort krijgsmacht dan ook, te transformeren.

Cos in de betekenis van kameraden.

Mando in de betekenis van spiritueel mechaniek (onderling beweegbaar), op basis van verantwoordelijkheid en toevertrouwen.

 

Volgens mijn aanwijzingen onderstaand gekozen, als voor herhaling vatbaar in dit eminente jaar 2024.

Astronomisch en astrologisch, is de support hiervoor voor jullie en door jullie veranderingen en aanpassingen, in een gloed gekomen. Een eminente gloed voor uitstralingen, deze hebben meer ontmoetingsplekken.

 

Vaar, zeil, surf, roei, glij, zwem, doe het op skiën, beweeg op deze eminente stralen en de stralingen, de ontmoetingsplekken zijn hele fijne stations, platforms, om te verenigen en om de mensenmotor (met respect) op te laden met energieën, des te meer en beter kan dit over en weer gaan.

Voor het lieve, want dat is de alles overheersende leidraad.

UIT BERICHTEN VAN ASHTAR

 26 Augustus 2018

Ashtar: Velen van het Ashtar Cosmando zijn aanwezig in de bij de Aarde betrokken “ruimte”, het bestaan van de Aarde en inderdaad dit is een belangrijke Volle Maan na al de verduisteringen.
Deze verduisteringen maakten de openingen, portalen, sterrenpoorten, kristallen en modulators meer helder en ze werden bekrachtigd en kregen energie om te handhaven, hierbij werd gebruik gemaakt via het systeem via het Zonnestelsel en de werking van wat jullie noemen de astronomie.

 

Het is belangrijk om het vertrouwen in de Gever te behouden en al degenen, betrokkenen die hier zijn in de Hogere Dimensies. Stem op ons af, verticaal naar het Hoogste en de kern van Gaia. Het zal niet falen!

 

Voorbereidingen gaan meer gemakkelijk, afstanden veranderen, sluiers zijn eenvoudiger op te lossen of opzij te schuiven, telepathische uitbreidingen.

Er is zo veel “onzichtbaar” beschikbaar voor jullie (bedoeld wordt de fysieke ogen) en inderdaad met hogere zintuigen kan het worden waargenomen, maar er is nog een bepaalde controle, het is nodig, nog steeds.
Vanuit de meest donkere hoeken en gaatjes kan het ergste van onzinnigheid en waanzin komen.
Maar wij zijn voorbereid en zoals gezegd, mede dankzij jullie en ook met gemak en gratie.
Jullie kennen deze uitspraak vast wel, als duivels uit een doosje.
Maar ik, Ashtar verzeker jullie, er is heel erg weinig macht, er zijn heel weinig mogelijkheden overgebleven voor diegenen. Er is een allemachtige gemeente van Lichtstrijders, Lichtwerkers, Sterrenzaden en niet gewelddadige kinderen/mensen op de Aarde en velen in nauw contact met velen van ons, die in de Hogere Rijken dit Goddelijke Plan mede dienen, in wat we nu al geworden zijn in ons samen zijn.

 

Velen hebben de vraag gesteld, zijn dit allemaal schepselen van God?
Ja, het komt allemaal primair uit de Ene bron. Waarom zeg ik primair, omdat het uitbreidde en uitbreidde ook naar dit deel van de Schepping.

Men kan zeggen er gebeurden “mixen”, zoals hier op Aarde, met als voorbeeld, de ezel en het paard. Muilezel. En dit op verschillende niveaus en afsplitsingen doorheen dit deel van het Universum.
Het is niet enkel de mensheid die werd gecreëerd als wezens verder dan mineralen, planten en dieren.
Het hoogste was en is nog steeds zich zeer bewust van dit. Met alle Liefde en Macht werd gecreëerd en nog steeds doorgaande naar De Oplossing voor dit vanuit de Donkere Zijde komende verschijningen. In jullie woorden en ervaringen van tijd, kan men zeggen, het nam een POOSJE in beslag.
Maar dit POOSJE heeft een Lichtend, Helder en Machtig venster geopend en dat is wat jullie aan het ervaren zijn. Het POOSJE is een venster, voor jullie begrippen, het zal niet meer sluiten.

Ik, Ashtar vraag jullie vriendelijk, ik doe een oproep op jullie bewustwording en relativering –en begin bij jezelf- en kijk dan om jullie heen zo ver als jullie kunnen en dan zo ver in oude tijden als jullie kunnen, alstublieft denk eraan, begin in jullie innerlijk.

23 September 2018

Basisuitdrukkingsenergie heeft veel chemische/scheikundige elementen, ‘anders’ dan water, lucht, aarde, warmte/vuur.
Wat wel hetzelfde is, op een manier, is het etherische.
De ether, de fijnste oerstof, de hemelruimte is ermee gevuld, het Hogere leeft erin, het is ijl, l i c h t, er is tussenruimte.

Ik ga jullie al de benamingen niet verklaren.

Dat is Aards en doet er eigenlijk niet toe.
Hier wordt het uitgedrukt in lichttaal, verbonden met alchemie, geometrie en
een zekere logistiek van nummers, de meest hoge vorm van dit al en er zijn geheiligde delen.

Ieder kind van God weet hierover in Hogere Dimensionale niveaus en volgens de toegankelijke niveaus.
Gevat in strikte regels en wetten om het met deze woorden uit te leggen.

Eigenlijk is het meer als discipline, wetende hoe het wordt toegestaan om ermee te dienen.
Natuurlijk zijn er experimentele verblijven in de Hogere Rijken voor ontwikkelingen, innovatie, niet om nu uit te leggen.

 

Eeuwigheid heeft te maken met recycling. Jullie hebben je dit herinnerd op de Aarde en passen het nu toe en steeds meer en meer, want dat is hoe de situatie is voor het moment en als basis in deze periode van de tijdrekening is het fundamenteel. Wij houden ook hier toezicht op.
En inderdaad waar nodig bieden wij onze helpende handen.
En ook bij andere ongewenste kwesties. Naar meditaties, gebeden, vragen en uitingen van nood wordt geluisterd!

Daar zijn hier divisies voor, taken aangenomen door jullie familie, als Hogere Wezens, Galactische Wezens en sommigen van jullie dierbaren die ook mens geweest zijn op Aarde. In feite zijn er vele ‘diensten’ overeenkomstig de vele, grote variëteiten.
Velen zijn er betrokken bij “project Aarde”, meer dan jullie je kunnen voorstellen, tot aan het aller Hoogste.

Het Universum zoals het kan zijn in vorm van communicatie ontvangt continue jullie doen en laten, gedachten, gesproken woorden en zoals al gezegd meditaties, gebeden, vragen en uitingen, alles.

Ik maak jullie nogmaals attent op het boemerangeffect.

Maar de stem van de mensheid is groeiende naar eenheid voor het hoogste goed, het is ook heel duidelijk geworden en dat breidt zich nog steeds uit dat er voor bepaalde kwesties zijn gebeurd op de Aarde en met de mensheid waarvoor geen herhaalbedoeling meer gewenst is.

23 Oktober 2018

Natuurlijk zijn wij ons bewust van AL wat er aan de gang en aan de hand is.
En het Alziende heeft een speciale focus voor dit deel van het Goddelijke Plan.
Wanneer jullie de wil hebben, de intentie om te stappen in/op, de weg te gaan van het inleven, via het innerlijke, kunnen jullie je bewust worden, het is buiten de staat van illusionair zijn, dat daar is dat Alziende Oog, als een soort van vogel, in de rondte gaand, zwevend, inspecterend, waarnemend, registrerend, regelend en meer van dit AL.
Er is deze Goddelijke Overziener die dit overzien, aanschouwen, observeren doet! Het is de wens van dit heel heel hoge Lichtwezen dat dit aan jullie wordt overgebracht, nog eens en ik Ashtar ben een Hogere Dimensionale boodschapper, zoals jullie doen op de Aarde, in toenemende mate.

Leef jullie in in deze toenemende saamhorigheid, wij zijn kameraden.

Het is een prachtig weefwerk, er is al zoveel gedaan en werkende voor het oplichten van deze zo speciale planeet!

Vermeng jullie met de essentie van de planeet en er is een ‘rand’, de overstap!

Nogmaals, herinner en realiseer nogmaals en nogmaals met hoeveel jullie hierop, naar de Aarde zijn gekomen in het Nu om het te laten gebeuren, gebruik het!

Het komt vanuit SUPER OPPER Liefde. Degene van de Eeuwigheid.

Saluut!

Gebruik mijn stersymbool, jullie weten het te vinden, een aanraking via gedachten zal helpen!
De ether draagt bij aan al de wonderen!

Geplaatst op de website: 6 Maart. 2024.
Voor website bewerkt door Anja, met support van partner Michael.

En je doet het nooit alleen en daarvoor:
Dankbaarheid in grote omvang omringd door Liefde.

Voor gebruik van materiaal van de website tjelpanja, lees de pagina “overige”.

Geef een reactie