Over Anja

School

Kleuterschool
Basisschool
Voortgezet onderwijs MULO A
Vormingsklas

Opleidingen

Secretaresseopleiding

Kunstzinnige opleidingen:
Academie de Wervel Beeldend
2 jaar

Emerald Foundation Schildertherapie
5 jaar en nascholing divers

Westerse Fytotherapie Herba Sanitas
Medische Basiskennis Total Health

Cursus

Johan Borgmancollege Spiritualiteit & Paranormale Geneeswijze

Maya

Kin: 39. Zegel:Blauwe Storm – Cauac. Toon:13. Levenspad: Manik.

INTRODUCTIE OVER MIJ

Heel kort, als kind heb ik veel getekend met kleurpotloden en later met viltstiften en een beetje met olieverf.

Deze creativiteit verminderde behoorlijk doordat er paardrijden en paarden in mijn leven kwamen, eigenlijk volledig deze creatieve kant laten gaan.

Pas in mijn vroege twintiger jaren heb ik dit weer een beetje opgepakt, maar ook heel tijdelijk. Een cursus tekenen volgen hoorde daarbij.

Zo’n tien jaar later of zo, die creativiteit zit erin en wilde eruit, ben ik handvormen met klei gaan doen voor een behoorlijke lange periode.
Daardoor ook weer af en toe aan het schilderen, o.a.

De grote ommekeer kwam in de 21e eeuw door persoonlijke omstandigheden en toen kwam het ‘grote’ besluit om meer, zoveel mogelijk van mijn creatieve zijde te ontwikkelen.

Voor een opleiding kunstzinnige therapie gekozen en gevolgd.

Introductie voor de Antroposofie, om niet meer te verlaten en trouw te blijven volgen.

Door deze opleiding(en) kwam de spirituele kant optimaal naar boven en naar voren, daar ben ik nog steeds heel blij mee.

Het spirituele, maar ook het natuurlijke is voor mij de hele grote bron voor inspiratie.

Een foto als voorbeeld, want dat doe ik ook heel graag foto’s maken.

Zoals de foto van de oranje roos bij ‘over Anja’ door mij is gemaakt.

Maar kijk op de voorbeeldfoto naar dit al, wat daar is, de kleuren als aardetinten, vormen, schakeringen en werkingen van licht en duister.

Een enorme bron voor allerlei kunstzinnig werk en creaties.

Met heel veel liefde en plezier creëer ik met kleuren in bewegingen en soms vormen en stemmingen, uitdrukkingen en impressies voornamelijk op papier met allerlei mediums.

Ik vind variatie heel mooi en spannend en wat een oneindige mogelijkheden.

En al dit ook om het onzichtbare, zichtbaar te maken.

Maar ook welkom bij mijn Blog onderwerpen! Spiritueel, Ode aan, Studie, Hemelbrieven  en Het Levendig Houden.
Dit gaat niet alleen over mijn museum, ook over mijn rotsvaste geloof en vertrouwen met degenen aan de andere zijde, de hogere werelden, geestelijke werelden. Met welke ik van jongs af aan al contact mee heb en weet als liefdevolle familie. Daar gaan de onderwerpen over.

Ik schrijf vanuit mijn hart, ware wezen en genoemde hogere begeleiding, dierbaren die leven aan de andere kant van het fysieke en waar ik een constante en wonderbaarlijke verbinding mee heb, aanwezigheid is dag en nacht merkbaar. Wat er wordt doorgegeven, daar worden eerst aantekeningen van gemaakt en later zo getrouw mogelijk in woorden weergegeven, als artikelen op de website. Authenticiteit staat daarbij hoog in het vaandel en het literaire aspect wordt zo toegepast zoals het past bij het gegevene. De resonantie hiervan berust op liefde en licht en essentie voor het beteren van Leven op Aarde met elkaar.

Ik heb vertalingen gedaan voor de website wakkeremesen.org vanaf 2016 tot in het heden toe. Van John Smallman, Heavenletters van Gloria Wendroff, Suzanne Lee, Celia Fenn, Ronna Herman, Wes Annac, Tom Kenyon, Brenda Hoffman en wat anderen. Heden doe ik nog vertalingen van Heavenletters of Brieven uit de Hemel 1x per week uit het archief van meer dan 6000 Heavenletters. En sinds Januari 2024, Lauren Howard Coleman wekelijkse astrologische berichten.

De website van Wakkere Mensen heeft een prachtig archief met heel veel spirituele boodschappen, berichten en informatie van allerlei bronnen en aard op spiritueel niveau, alternatief niveau, niveau van contacten met wezens uit natuurrijken en Gaia zelf en met juiste informatie en ondersteuning over wat er zich allemaal in de wereld aan het ontrollen en openbaren is.