Overige

Van de kunstwerken zijn digitale foto’s gemaakt en daar hoorden ook bewerkingen bij om het op de website te plaatsen, het kan zijn dat er afwijkingen, aanpassingen en kleurafwijkingen zijn met de originele werken.

En over de vertaling in de Engelse taal. Ik heb geen studie in de Engelse taal gedaan en de vertalingen zijn zoals ik de Engelse taal, tot op in het nu ken en ik ben nog aan het leren en ik hou ervan om dit te doen, hier heb ik bewust voor gekozen, want dat ben ik en niet een ander die mijn woorden vertaald.

Op deze kunstwerken en teksten is het auteursrecht van toepassing, met betrekking tot kopiëren. ©
Dat betekent het een en ander, dit kan worden gevonden op het internet.

Het kan zijn dat ik bij blog artikelen ‘Ode aan’ materiaal gebruik van derden om de artikelen meer tot uitdrukking te laten komen en om de “Ode aan” aan te tonen. Deze afbeeldingen, illustraties worden door mij gebruikt en het is niet mijn bedoeling om iemand te schaden, de originele kunstwerken/illustraties/afbeeldingen zijn expliciet eigendom van de betreffende artiest, maker. Het is meer de bedoeling om anderen onder de aandacht te brengen. Mocht ik iets hebben gebruikt waarvoor er geen toestemming is, laat mij dit weten. Dan zal het worden weggehaald.